тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як вибрати таблички з нержавіючої сталі?

Таблички , зазвичай виготовляються з нержавіючої сталі марки 316, ідеально підходять як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування. З можливістю використання ефекту полірованого хрому або матової сталі металеві пластини і виготовляються на замовлення в різних формах і розмірах відповідно до ваших потреб.

ДЗЕРКАЛЬНІ полірованого ТАБЛИЧКИ з нержавіючої сталі

Високоякісна табличка з нержавіючої сталі з супер полірованою поверхнею вищої якості, яка ідеально підходить в якості вхідного знака, фірмової таблички або офісного знака.

Логотип компанії або текст можуть бути вигравірувані на сталі і пофарбовані в різні кольори, щоб відповідати рекомендаціям вашого бренду. Крім того, на сталевий табличці можна нанести розрізаний вініл, якщо ви хочете змінити знак позже.Випускаемая зазвичай з нержавіючої сталі марки 316, товщиною від 1,5 до 2 мм, сталь ідеально підходить для внутрішнього і зовнішнього застосування і не тьмяніє.

Виготовлений на замовлення в різних формах і розмірах, табличка може бути встановлена ​​врівень зі стіною і забезпечена різьбовими отворами з потайною головкою або може бути забезпечена піднятими кріпленнями стовбура, щоб табличка гордо стояла біля стіни. В якості альтернативи, платівка може бути встановлена ​​врівень на поверхні за допомогою міцної двосторонньої клейкої стрічки, якщо ви вважаєте за краще мати приховані кріплення.

Матовий ТАБЛИЧКИ з нержавіючої сталі

Високоякісна табличка з нержавіючої сталі з матовою поверхнею з металу / матової сталі, яка ідеально підходить в якості вхідного знака, фірмової таблички або офісного знака. Як вибрати табличку для офісу?

Якщо високо полірована дошка занадто блискуча, то краще розглянути варіант з матовою сталевий доской.Логотіп компанії або серія тексту можуть бути вигравірувані на сталі і пофарбовані в різні кольори, щоб відповідати рекомендаціям вашого бренду.

Крім того, на сталевий табличці можна нанести розрізаний вініл, якщо ви хочете змінити знак позже.Випускаемая зазвичай з нержавіючої сталі марки 316, товщиною від 1,5 до 2 мм, сталь ідеально підходить для внутрішнього і зовнішнього застосування і не тускнеет.Ізготовленний на замовлення в різних формах і розмірах, табличка може бути встановлена ​​врівень зі стіною і забезпечена різьбовими отворами з потайною головкою або може бути забезпечена піднятими кріпленнями стовбура, щоб табличка гордо стояла біля стіни.

В якості альтернативи, платівка може бути встановлена ​​врівень на поверхні за допомогою міцної двосторонньої клейкої стрічки, якщо ви вважаєте за краще мати приховані кріплення.

АЛЬТЕРНАТИВНІ СКЛЯНІ АБО АКРИЛОВІ ТАБЛИЧКИ

В якості альтернативи використанню нержавіючої сталі ми можемо виготовити табличку для вашого бізнесу з акрилового або загартованого скла . Таблички виготовляються на замовлення в різних розмірах і стилях. Для прозорих табличок використовується прозоре скло або акрил для основної поверхні знака з основним логотипом або текстом, нанесеним на зворотну сторону знака, щоб захистити його від пошкодження.

Логотип або графіка можуть бути надруковані в цифровому вигляді для створення зображення з високою роздільною здатністю або індивідуально вирізані з ряду кольорового вініла.Все скляні та акрилові таблички мають поліровані краю для сверхгладкой обробки і можуть бути прикріплені до стіни за допомогою різних кріплень, включаючи хромовані елементи кріплення або за допомогою клейкої стрічки, якщо ви хочете приховати кріплення.

Наші скляні таблички доступні в різних розмірах і товщині. Скляні таблички, як правило, виготовляються різної товщини, наприклад, 6 мм і 8 мм, проте, якщо вам потрібно альтернативний розмір, зверніться до нашого фахівця з продажу.

ФОТОГРАФІЇ, ІДЕЇ І ГАЛЕРЕЯ ПРОДУКТІВ

На цій сторінці наведено ряд фотографій, які повинні допомогти проілюструвати, як виглядають різні варіанти вивісок, коли вони знаходяться на місці. Якщо вам потрібно більше фотографій або фотографій крупним планом, щоб допомогти вам прийняти рішення, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас, коли член нашої команди буде радий допомогти вам з вашим запитом.