тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як вибрати офісні вивіску або табличку?

Вибираючи правильну вивіску або табличку для стійки реєстрації або ресепшн, ви виявите, що після того як знаходити в Інтернеті, дивлячись на ідеї інших виготовлених на замовлення знаків, існує безліч різних типів і стилів.

То який з них підходить для вашого бізнесу? Ну, немає простої відповіді, боюся, вибачте! Однак в цьому блозі ми розглянемо кілька факторів, які допоможуть вам звузити доступні варіанти, щоб вам було легше приймати рішення.

Декілька факторів, які слід мати на увазі:

1. Сам дизайн логотипу вашої компанії зазвичай визначає спосіб виготовлення знака. Наприклад, якщо у вас дійсно складний логотип, його може бути занадто непросто і складно виготовити в якості 3D-логотипу для офісу, тому ви можете обмежитися використанням таких матеріалів, як кольоровий вініл, для виготовлення вінілової наклейки на стіну, або розмістити вивіску з логотипом на стіні офісу.

2. Загальний розмір вашої офісної настінної реклами буде грати величезну роль при виборі правильного методу виробництва, тому що якщо ви хочете, щоб ваш логотип відображався на вашій офісної стіні досить широко, то це зробить його фізично легше в порівнянні з тим, якщо ви хочете, щоб логотип був розміром з аркуш паперу формату А3 або А4. Якщо табличка з написом повинна бути досить маленькою, ви можете обмежитися використанням певних матеріалів і мати свою табличку у вигляді скляної таблички, акрилової таблички або таблички з нержавіючої сталі.

3. Доступне простір для установки вашого знака буде визначати, наскільки великим буде ваш знак. Якщо ви хочете прикріпити настінну вивіску до невеликої внутрішній стіні, природно, вивіска буде досить маленькою. Виробник вивісок, як правило, запитує вас, наскільки велика стіна, на якій ви встановлюєте вивіску, щоб сама по собі вивіска могла бути виготовлена в пропорції, що відповідає розміру стіни.

4. Доступний бюджет – так, це, як правило, найважливіший фактор, який в кінцевому підсумку визначає, який тип вивіски ви виберете для показу в офісі. Оскільки кожен виготовлений офісний знак виготовляється на замовлення, для виробників вивісок дуже складно показати загальний ціновий орієнтир, тому ми завжди радимо розглянути два або три варіанти, щоб ви могли порівняти ціни і подивитися, Офісна вивіска вищого класу , яку ви хотіли, варто того, чи ви можете погодитися на офісну вивіску середньої якості.

Вищенаведені чотири фактори – це лише кілька простих моментів, про які слід пам’ятати, і зміни в тому, що ви, ймовірно, вже бачили стиль знака, який вам потрібен, так що тепер це всього лише випадок, що з’ясовує, наскільки значним повинен бути знак, і які матеріали вам потрібні і як це буде здійснюватися.

Ось кілька популярних стилів позначень, використовуваних в ці дні, які ви можете знайти корисними:

Підняті металеві офісні вивіски: існує величезний асортимент металів, таких як матовий алюміній, матова нержавіюча сталь, поліроване золото, полірована нержавіюча сталь і метали з ефектом хрому. Якщо ви хочете, щоб логотип створювався з певним металевим ефектом, то є ймовірність, що можна використовувати попередньо пофарбований метал. Цей метод виробництва, по суті, являє собою плоский шматок металу, зазвичай близько 2-3 мм завтовшки, який вирізаний по дизайну вашого логотипу або шрифту, який використовується для букв, і який має підняті настінні кріплення, прикріплені до кожної частини, що робить логотип піднятим і відстороненим від стіни.

3D металевий знак

3D металеві офісні вивіски: для остаточного вау-фактора, ці 3D металеві вивіски дійсно виділяють ваш логотип – буквально! Зазвичай виготовляються з металів, таких як полірована або матова нержавіюча сталь, а також доступні в багатьох інших кольорових металах і обробках, таких як поліроване золото або матове золото, ці тривимірні об’ємні букви виготовляються вручну і можуть бути виготовлені з різними розмірами і товщиною, залежно від складність шрифту або дизайну логотипу. Лицьова сторона букв вирізається лазером по формі логотипу, а потім приварюються краю букв для створення глибини. Букви порожнисті і легкі.

Пофарбовані металеві офісні вивіски: якщо ваш логотип має певний колір, і ви хочете, щоб офісна вивіска була неізнашіваемая і виготовлена з металу, то сам знак можна виготовити з листа сталі або алюмінію, як правило, товщиною 2-10 мм, який може бути пофарбований порошковою фарбою або забарвлений розпиленням в кольори, які використовуються відповідно до вказівок бренду вашого логотипу. Кожна частина логотипу може бути забезпечена настінними кріпленнями, щоб при установці на стіну вона злегка виступала приблизно на 10 мм, що надає логотипу тривимірний рельєфний вид з легким ефектом затінення. Це дуже популярно, особливо для корпоративних вивісок.

Пофарбовані 3D-металеві офісні вивіски . Подібно вищенаведеним варіантів, що показує пофарбовані металеві літери, 3D-металеві вивіски є відмінним способом створення кольорових офісних вивісок, але з додатковим бонусом виглядати більш об’ємним і більш глибоким, щоб видя свою назву бренду можна було дійсно пишається стіною. З усіма металевими 3D-написами лицьова сторона букв вирізається лазером по формі логотипу, а потім приварюються до бічних сторонах для створення глибини. Це дозволяє буквах бути порожніми і легкими, а потім вони можуть бути покриті порошковою фарбою або пофарбовані розпиленням до бажаних кольорів. Потім букви кріпляться до стіни за допомогою прихованих кріплень.

Акрилові офісні вивіски: це дуже популярний вибір і метод виробництва для створення бізнес-вивісок або офісних вивісок, оскільки акрил зазвичай доступний в величезному діапазоні кольорів і товщини, тому ви можете створити свій логотип професійно і за доступною ціною. Якщо ваш логотип повинен бути певного кольору або якщо в діапазоні немає достатньо близького кольору, то можна намалювати акрил або кольоровий вініл, щоб створити бажаний ефект. Акрил вирізається по дизайну вашого логотипу, а потім оснащений піднятими настінними кріпленнями, щоб логотип піднімався і виступав зі стіни.

Акрилові таблички для офісів : якщо у вас обмежений простір і ви хочете розмістити логотип вашої компанії або деталі десь всередині приміщення, наприклад, біля вхідних дверей, тоді табличка з акриловими табличками є відмінним способом використання простору і чіткої показати свій бренд. Акрилові таблички можуть бути виготовлені різної товщини і загального розміру, так що ви дійсно розпещені вибором, так як на табличку можна нанести будь-який дизайн, так як таврування зазвичай друкується на міцному вінілі, який наноситься на зворотну сторону акрилу і захищає від вивітрювання.

Скляні таблички для офісу . Як і у випадку з акриловими табличками, зазначеними вище, табличка для офісу з загартованого скла – відмінна можливість розмістити на стіні офісу, особливо якщо ви обмежені в просторі. Виготовлення скляних бляшок зазвичай коштує трохи дорожче, однак їх легше обслуговувати, тому що кожен раз, коли ви поліруете або чистите акрилову бляшку, поверхня акрилу може ставати злегка тьмяною. Однак зі скляною табличкою ви виявите, що вона довше залишається блискучою. Просто переконайтеся, що він кріпиться до стіни добре, так як скло може розбитися! Скляні таблички доступні в декількох формах і розмірах.

Табличка з написом з нержавіючої сталі для офісу : для високого корпоративного ефекту таблички з нержавіючої сталі – відмінний спосіб виготовити табличку, яка виглядає так, як ніби це означає бізнес! Зазвичай виготовляється або з нержавіючої сталі з дзеркальною поліровкою, або з нержавіючої сталі з поліруванням, логотип або вміст таблички гравіруються на лицьовій стороні знака, а потім використовується кольорова фарба для досягнення бажаного ефекту для напису або дизайну логотипу. Існує кілька способів, якими табличка може бути потім прикріплена до стіни за допомогою піднятих кріплень, прихованих кріплень або встановлена на декоративної дерев’яної базової платформі.

Вінілова графіка для офісних вивісок: вінілова графіка і вінілові наклейки – це дійсно хороший і економічно ефективний спосіб створення офісних вивісок або брендингу, оскільки вініл як матеріал настільки універсальний і доступний в величезному діапазоні кольорів, розмірів і ефектів. Не всі вивіски повинні бути кремезними і піднятими від стіни, і іноді мати піднятий офісний знак може бути недоцільно, особливо якщо воно схильне до того, щоб постраждати від пошкоджень. Вініл використовується по всій планеті і може бути надрукований цифровим способом і обрізаний до певної форми для створення бажаного ефекту. Це, безумовно, варіант, який слід враховувати при виборі нової офісної вивіски або таблички.

Ми завжди знайдемо спосіб для створення найкращого варіанту – незалежно від того, наскільки дивною може бути концепція дизайну!

Я сподіваюся, що ви знайдете це корисним, якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв’яжіться з нами!