тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


У чому полягає рекламна перевага вуличних світлових коробів з прокруткою?

Зовнішній світловий короб з прокруткою також називається світловим коробом (Лайтбокс) з рулонних плакатом. Принцип полягає в використанні комплектів системи цифрової прокрутки з переміщенням плакатів вгору і вниз, а потім для досягнення ефекту установки декількох плакатів в рекламний світловий короб, який створює миттєве і захоплююче візуальне вплив.

Вивіска із сувоєм має таймер підсвічування. Світлодіодний екран з прокруткою використовується для динамічної публікації інформації про добробут суспільства або рекламних плакатів для збільшення візуальної привабливості. Час відображення прокручуваного світлового вікна на відкритому повітрі для кожного плаката регулюється від 1 до 256 секунд. Деяким людям подобається швидка прокрутка плаката з прокручуються зображенням, а деяким подобається більше повільна швидкість. Ви можете довільно налаштувати час, який потрібно відображати, в діапазоні 1-256 секунд.

Цікаве по темі:

Використовуйте зовнішні світлові короби (Лайтбокси) для розвитку вашого бізнесу в 2021 році

ВАРІАНТ НАБОРУ прокрутки, SPDE функції:

Зовнішній прокручуваний світловий короб має опциональную функцію настройки плаката при відключенні харчування (POPS), щоб гарантувати, що плакат із зображенням залишається недоторканим в центрі вікна при раптовому або тимчасове відключення живлення. Коли з якої-небудь причини основне живлення відключається, POPS автоматично встановлює прокручуваний дисплей на повний плакат.

Але для роботи POPS потрібно батарея.

Ця функція POPS дуже важлива для зовнішніх прокручуваних світлових коробів, прокручуваних рекламних світлових коробів або обертових рекламних ящиків для сміття, світлових коробів для газетних колонок і т. Д. Будь-якому, хто побачить половину сторінки реклами, буде незручно. Тому, розробники, взяли це до уваги і розробили для вас гуманізувати відключення електроенергії, тому перед усіма відображається повний екран з прокручуються світловим віконцем.

ОСОБЛИВОСТІ ПРОКРУТНОГО СВІТОВОГО ЯЩИКА МУЛЬТІПЛАКАТОВ:

  • Комплекти системи прокрутки SPDE можуть відображати від 2 до 6 друкованих плакатів
  • Час відображення кожного плаката регулюється від 1 до 256 секунд.
  • Сам контролер системи прокрутки має функцію годин, автоматичне точний час
  • Кілька прокручуваних світлових коробів можуть працювати синхронно
  • Якщо система прокрутки SPDE працює ненормально, якщо вона безперервно обертається протягом 20 секунд, система запустить функцію самозахисту і автоматично припинить роботу.
  • Світлодіодне підсвічування регулюється таймером.
  • Ролик можна вручну контролювати, щоб обертатися вгору і вниз
  • Управління програмою мікросхеми мікрокомп’ютера
  • Спеціально оснащений функцією прокручування світлового вікна POPS, щоб забезпечити настройку прокручуваного дисплея на повний плакат, коли основне живлення відключається по будь-якої причини.
  • Прокрутка дисплея і трансформація плавні, робота тиха
  • Підвищення ефективності використання рекламних позицій при невисокій вартості
  • Легко змінити рекламні друковані зображення плакатів на блискавки плаката

МІСЦЕ ЗАСТОСУВАННЯ прокрутки СВІТОВОГО БЛОКУ:

1. Оформлення рекламних проектів для виставкових залів, музеїв, бібліотек, гімназій, художніх галерей, виставкових залів, оперних театрів, університетів, середніх шкіл, професійних шкіл, лікарень, банків, страхових компаній і цінних паперів.

2. Конференц-центр, виставковий центр, центр сертифікації, міське машинобудування, універмаг, мережа супермаркетів, торговий центр, ювелірна монополія, мережа косметичних товарів, торгівля алкогольними та іншими напоями, тютюном і алкоголем, мережа швидкого харчування, мережа аптек, центр канцелярських товарів, бутик. центр, меблі, рекламні проекти для центрів, оптова торгівля побутовою технікою, монополія на музичні інструменти і т. д.

3. Муніципальна система освітлення літака, проект квадратного наземного ліхтаря, проект впровадження атракціону в парку, проект місцевого фестивалю ліхтарів, проект громадської дошки оголошень, проект будки очікування, проект зняття готівки в банку, проект телефонної будки, проект аварійного електропостачання, проект демонстрації будівлі, проект переходу аеропорту, проектування виходу станції метро та ін.

4. Проекти благоустрою готелів, гостьових будинків, ресторанів, вілл, чайних, західних ресторанів, кафе, кондитерських, барів, караоке-залів, танцювальних залів, саун, салонів краси, фітнес-залів, оздоровчих центрів і т. Д

ПЕРЕВАГИ РЕКЛАМИ ЗОВНІШНЬОЇ прокрутки:

Суспільний добробут:

Реклама на роликах в світлових коробах – це, по суті, частина вигляду міста. Прокручувати реклама mupi перетворюється в пейзаж, який змушує людей відчувати себе краще. Таким чином, приємна реклама mupi Scrolling Signs на автобусній зупинці має великі переваги для прикраси міського середовища та підвищення іміджу та впізнаваності компанії.

обов’язковий:

Рекламні скролл-лайтбокси мають широкий розподіл точок, і аудиторія приймає сильне обов’язкове і мінімальне втручання.

мобільність:

Рекламні оголошення Scrolling Signages в основному встановлюються на основних дорогах в міських районах, а маршрут фіксований. Коли аудиторія реклами тече, зміст прокручуваному реклами світлових коробів або друкованих плакатів із зображеннями буде продовжувати з’являтися в умах аудиторії, що буде надзвичайно ефективним. Збільшуйте кількість і частоту рекламних аудиторій.

доповнюваність:

Коли замовник знаходиться в рекламному періоді, замовник може вибрати форму реклами для підтримки репутації бренду компанії на довгий час; його можна використовувати в якості продовження телевізійної та газетної реклами в поєднанні з телевізійною і газетної рекламою для посилення впливу на ринку; відсутність періоду телереклами Підтримувати популярність продукту; цикл безкоштовної реклами може швидко і інтуїтивно виражати себе, відображати продукти, розширювати ринок і просто і швидко передавати інформацію.

Довгостроковий:

Реклама вуличні скролл- лайтбокси існує досить давно. Він приймає конструкцію з нержавіючої сталі або раму з алюмінієвого профілю. Модернізоване загартоване скло оснащене сучасною підсвічуванням і ефектами одночасної прокрутки. Його переваги сильніше традиційних рекламних форм.