тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як відремонтувати і відновити бронзову меморіальну дошку

ьки бронза – це мідний сплав, час і погодні умови призводять до того, що  бронзові таблички   тьмяніють і в кінцевому підсумку утворюють зелену патину на поверхні. Хоча деяким людям подобається вид состаренной бронзової дошки, багато хто вважав би зберегти її такий же вигляд, як в день покупки. Проста очищення допоможе відновити табличку і надати йому новий вигляд. Використовуючи кілька простих матеріалів, ви можете зберегти вивіску на довгі роки.

  • Почніть з видалення пилу і бруду з нальоту м’якою тканиною. Використовуйте ватяні палички для видалення сміття, що скупчилося в щілинах і канавках. По можливості краще не торкатися бронзи руками. Масло з вашої шкіри може посилити зміна кольору в результаті окислення.
  • Якщо табличка встановлена ​​на дерев’яній або кам’яній основі, протріть основу вологою тканиною.
  • Тепер, коли на нальоті немає бруду і сажі, пора зайнятися її знебарвлення. Створіть пасту, змішавши рівні частини борошна і солі в невеликій ємності, додавши кілька крапель оцту, поки суміш не придбає консистенцію, що нагадує зубну пасту.
  • Нанесіть цю суміш на бронзову пластину невеликий м’якою тканиною. Продовжуйте втирати в міру необхідності, щоб відновити первісний блиск. Висушіть чистою сухою тканиною.
  • Після висихання нанесіть тонкий рівний шар воску на бронзову меморіальну дошку. Дайте воску висохнути протягом півгодини, потім протріть його чистою сухою тканиною. Продовжуйте полірування, поки наліт засяє. При необхідності повторити.

Іноді протирайте бронзову меморіальну дошку від пилу, щоб уповільнити природний процес окислення, але не запобіжить його повністю. Щоб вивіска залишалася в максимально гарному стані на довгі роки, просто виконуйте цю процедуру очищення один раз на рік в якості процедури догляду.

Ми також можемо професійно відремонтувати для вас бронзові таблички. Ми можемо виконати видалення та перевстановлення по всій країні, а також, якщо вам знадобиться ця послуга. Зв’яжіться з нами, щоб отримати розцінки на професійну реставрацію бронзових табличок.