тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як увічнити пам’ять улюбленого в пам’ятних табличках і меморіальних дошках

Друзям і членам сім’ї часто дуже важко мислити, фізично і емоційно втратити кохану людину. Люди нерідко хочуть знайти нові значущі способи вшанувати пам’ять своїх близьких і героїв, щоб зберегти пам’ять про них. Є незліченна безліч способів увічнити когось, і ви можете використовувати різні методи. Ось деякі з них.

Активне поминання

Активне поминання близької людини включає виконання завдання або заходи в пам’ять про нього. Є багато творчих способів активно увічнити пам’ять коханої людини. 

  • Використовуйте здатні біологічно руйнуватися урну, яка допоможе вирощувати квіти і дерева: це один з найбільш творчих способів увічнити пам’ять коханої людини, особливо якщо він небайдужий до навколишнього середовища. 
  • Щорічний ритуал, під час якого ви запалюєте свічки або вимовляєте молитву за кохану людину: постійний ритуал, присвячений вшануванню пам’яті коханої людини, може допомогти вам зберегти його пам’ять. 
  • Посадіть дерево в їх честь: посадите дерево у себе у дворі, щоб увічнити пам’ять коханої людини. З року в рік ви побачите, як він росте, і дозволите йому зберегти їх пам’ять. 
  • Робіть те, що вони завжди хотіли робити: заняття чимось зі списку бажань коханої людини може допомогти вам відчути зв’язок з ним. Це дає вам більш глибоке розуміння того, що їм подобалося і що їм подобалося. 
  • Випускати в пам’ять про них ліхтарики або метеликів: це особливий і творчий спосіб увічнити пам’ять коханої людини. Випустити ліхтар або метеликів в навколишнє середовище – це екологічно безпечно і творчо. 
  • Щорічно влаштовуйте вечерю в пам’ять про них: для близьких родичів і близьких щорічний поминальну вечерю може допомогти зберегти дорогоцінні спогади.

Художні пам’ятники

Художні пам’ятники пропонують творчу віддушину для тих, хто сумує про втрату коханої людини. Все, що ви можете створити, може стати художнім пам’ятником. 

  • Складіть альбом для вирізок з їхнього життя: використовуйте картинки, висловлювання, важливі події, забавні спогади і багато іншого, коли ви створюєте альбом, присвячений ім. 
  • Пишіть пісні або вірші: напишіть про своїх близьких – відмінний спосіб увічнити їх пам’ять. Навіть якщо ви раніше не писали, це може бути прекрасною можливістю висловити свої почуття.  
  • Створюйте твори мистецтва з іншими скорботними друзями і членами сім’ї: спільна робота над проектом дозволяє вам ділитися спогадами і надавати підтримку іншим друзям і родичам, які теж журяться.
  • Напишіть про них – або їм – в щоденнику: спеціальний щоденник, куди ви йдете, щоб писати про свою кохану людину або, можливо, навіть писати їм листи, може бути емоційним полегшенням, а також прекрасним пам’ятником. 
  • Намалюйте меморіальні камені і розмістіть їх по всьому місту: намалюйте кілька каменів радами або фразами, якими жив ваша кохана людина. Як тільки камені будуть розфарбовані, розкидайте їх по місту, щоб інші люди могли їх знайти. 

Фізичні пам’ятники

Багато скорботні люди часто зберігають речі, які нагадують їм про їх близьких. Такі речі, як сувеніри або фотографії. Це фізичні пам’ятники, які допомагають зберегти пам’ять про кохану людину. 

  • Зробіть намисто або прикраса з його попелу: використання праху коханої людини для виготовлення ювелірного виробу стає все більш поширеним явищем. Це унікальний спосіб увічнити когось і тримати його близько до серця. 
  • Зробіть пледи на пам’ять з фотографій ваших близьких або їх старого одягу: є кілька інтернет-магазинів, де ви можете купити пледи з фотографіями ваших близьких або навіть зробити його самостійно. Якщо у вас є якась їх старий одяг, ви можете зробити з неї ковдру з клаптиків. 
  • Помістіть в будинку стіну з фотографіями, присвячену коханій людині: спеціальна стіна з фотографіями – відмінний спосіб тримати близької людини поруч, тому що ви дійсно можете бачити його обличчя кожен день, проходячи повз стіни з фотографіями. 
  • Складіть капсулу часу: створіть капсулу часу, в якій є все, що ви асоціюєте з коханою людиною. Ви можете відкрити його в день народження коханої людини або після певного часу. 
  • Зробіть татуювання на честь своєї коханої людини: ви можете зробити татуювання, яку вони збиралися зробити, але ніколи не робили, або татуювання чогось, що нагадує вам про них. 

Цифрові меморіали

Цифровий меморіал – це те, що ви можете створити в Інтернеті, використовуючи соціальні мережі, веб-сайти, сайти потокової передачі музики і т. Д. Є багато способів увічнити пам’ять за допомогою цифрової платформи. 

  • Створіть меморіальний профіль в соціальних мережах: створіть профіль у соціальних мережах в їх честь. Ви можете назвати це: «Друзі (ім’я вашої коханої людини)» або «Згадуючи (ім’я вашої коханої людини)» або щось подібне. 
  • Створіть плейлист з їхніх улюблених пісень, яким можна поділитися з іншими: це відмінний спосіб увічнити пам’ять вашого коханої людини, якщо він був великим шанувальником музики. Використовуйте їх улюблені пісні, щоб створити плейлист, який зможуть послухати їхні друзі та родина.
  • Створіть меморіальний веб-сайт: створіть веб-сайт, присвячений коханій людині. У ньому можуть бути фотографії, інформація про їхнє життя, місцях, які вони відвідували, благодійні організації, яким вони жертвували – можливості безмежні з веб-сайтом в їх честь. 
  • Використовуйте Pinterest, щоб створити дошку пам’яті: Pinterest – хороша платформа для соціальних мереж для створення цифрового меморіалу. Знайдіть «шпильки», які нагадують вам про них, щоб створити для них плату пам’яті. Це те, до чого ви можете продовжувати додавати спогади. 
  • Зніміть документальний фільм про їхнє життя: документальний фільм з домашніх відео, інтерв’ю та фотографій – відмінний спосіб увічнити пам’ять коханої людини. 

Громадські меморіали

Публічний меморіал – це щось публічне (яке публіка може побачити, а іноді і використовувати), який ви присвячуєте коханій людині. Це можуть бути громадські лавки або вивіски. Це може включати отримання дозволу від міста або селища, в якому ви хочете встановити меморіал. 

  • Встановіть меморіальну дошку на ім’я коханої людини: це один з кращих способів увічнити пам’ять кого-небудь. Ви можете увічнити пам’ять свого улюбленого людини за допомогою садової дошки з колом в сквері або поставити меморіальну дошку на суспільну лавку в парку.
  • Табличка імені вашого улюбленого: орієнтира імені вашої коханої людини, такі як на будівлю, це особливий спосіб увічнити їх. 
  • Зробіть меморіальну дошку в їх честь: часто, коли компанія або місто будують новий бізнес, вони запитують громадськість, чи є хто-небудь, хто хоче поставити меморіальну дошку на нову будівлю. Це відмінний спосіб увічнити пам’ять вашого коханої людини, особливо якщо це некомерційна організація, яку вони вважали за краще, або компанія, в якій вони раніше працювали. 
  • Створіть стипендію для коледжу на їх ім’я: ви можете створити і профінансувати стипендію на їх ім’я в середній школі, яку вони закінчили. Щороку стипендія надаватиметься студентові, який або виграє конкурс (наприклад, конкурс творів), або довів академічні успіхи в навчанні.