тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як проявити творчий підхід до дизайну вивісок, табличок і об’ємних літер

Якщо ви думаєте про покращення зовнішнього вигляду входу у вашу власність, подумайте про використання вивіски-таблички та об’ємних букв. Цей стиль вивіски та дизайну може вітати відвідувачів, одночасно представляючи та зміцнюючи ваш бренд красивим та творчим способом.

Давайте розглянемо кілька способів, якими ви можете використовувати вивіски, таблички та об’ємні літери, щоб оновити вхід до вашого офісу, парку, багатоквартирного будинку або магазину.

Розробка дизайну зовнішньої реклами та вивісок.

ЩО ТАКЕ ВИВІСКИ ШТЕНДЕРИ?

Знаки ШТЕНДЕРИ відносяться до наземних знаків, які зазвичай встановлюються біля входу у власність поряд із парковкою або неподалік дороги. 

Ці знаки знайомлять водіїв та відвідувачів із брендом, а також стають частиною місцевого середовища. Вони можуть мати яскравий дизайн, що привертає увагу, або природний дизайн, що відповідає місцевій флорі та фауні.

ЩО ТАКЕ ОБ’ЄМНІ ЛІТЕРИ?

ОБ’ЄМНІ ЛІТЕРИ – це індивідуальні індивідуальні літери, що використовуються на зовнішніх вивісках. Вони використовуються на знаках, де літери прикріплені до основи, а не надруковані на одному шматку матеріалу. Буквене позначення може допомогти вам висловити свою творчість, тому що вона є одним із найгнучкіших варіантів напису на ринку.

ПОРАДИ ВИКОРИСТАННЯ ВИВІСОК І ОБ’ЄМНИХ БУКВ Якщо ви хочете проявити творчий підхід до входу у вашу власність, використовуючи вивіски та ОБ’ЄМНІ БУКВИ, спробуйте кілька з цих передових методів.

1. ПОІГРАЙТЕ З КВІТАМИ ТА ОСВІТЛЕННЯМ.

Є кілька важелів, які ви можете використовувати у своєму стилі дизайну для вивісок . Двома основними особливостями є ваші кольори та освітлення вивісок.

Ваш вибір кольору часто відбиває ваш бренд. Однак ви можете вирішити, які кольори найпомітніші, а які підходять вашому бренду. Наприклад, ви можете вибрати свіжий білий знак із синіми вставками – навіть якщо ваш логотип блакитний на темно-синьому.

Вибір кольору та освітлення працюють разом, щоб створити єдиний образ. Ви можете висвітлити свій знак вгору (там, де вогні на землі висвітлюють літери), підсвітити його (де світло йде ззаду) або використати безліч інших стилів, щоб створити унікальний вигляд. Ваше освітлення може створити відчуття руху чи зміцнити ваш бренд у цьому місці.

Подумайте про кольори, які ви хочете використовувати, а потім перейдіть на освітлення. Коли ці два елементи працюють разом, вони можуть створити знак, що приваблює всі види очей.

2. ВИКОРИСТОВУЙТЕ УНІКАЛЬНІ ФІРМОВІ СТИЛІ.

Вам потрібні вивіски, які залучають клієнтів і спонукають їх дізнатися більше про ваш бізнес. Подумайте про наземні покажчики національних парків. 

У ГУДВІЛ ДИЗАЙН ми працювали над тим, щоб направляти клієнтів за їх вивісками за допомогою їх брендингу. Ваша творчість починається за дизайнерським столом. Наша компанія пропонує розробку дизайну вивісок та іншої зовнішньої реклами. Потім ми можемо взяти ваш бренд і зробити ваші вивіски визначними.

3. ВИКОРИСТОВУЙТЕ СВІТЛОДИОДНИЙ ПІДСВІТЛО.

Ваші зовнішні вивіски мають бути чіткими та надійними. Ви ж не хочете встановлювати вивіску з дешевих матеріалів, яка виглядатиме зношеною або зламаною протягом кількох місяців чи років. Це не тільки поганий досвід (ваші клієнти будуть думати, що ваш бренд неякісний, якщо ви не можете зафіксувати свій знак), але він також створює більше роботи для вашої команди і коштує вам дорожче, щоб ваша вивіска працювала.

Одна з чудових особливостей світлодіодного освітлення полягає в тому, що воно не набагато дорожче, ніж ваші недорогі альтернативи. Фактично, це може допомогти вам заощадити гроші у довгостроковій перспективі. Світлодіоди служать у 50 разів довше, ніж лампи розжарювання, і можуть знизити споживання енергії до 70%. Якщо ви хочете, щоб вашу вивіску помітили, вона має бути надійною. Світлодіодне освітлення може допомогти.

4. Проявіть творчий підхід до своїх матеріалів.

Однією з переваг встановлення вивісок є те, що вам не потрібно перейматися вибором легких матеріалів, які можна закріпити на стіні або на стовпі. Це означає, що ви можете шукати важчі матеріали, що відповідають вашому бренду.

Подумайте про розробку основи з каменю або обрамлення вивіски натуральним камінням з вашого регіону. Ви також можете пограти з різними металами та товщиною пам’ятника, щоб створити цікавий досвід, на який люди захочуть подивитись. Абсолютна гнучкість цієї вивіски робить її одним із найкреативніших варіантів для демонстрації вашого бренду у вашому бізнесі.

ПРОЯВИТЬ ТВОРЧИЙ ПІДХІД З МОНУМЕНТАЛЬНИМИ ВИВІСКАМИ ТА ОБ’ЄМНИМИ БУКВАМИ

Вам не потрібно виявляти особливий креатив, щоб розробити вивіски , які залучають ваших клієнтів – вам просто потрібно найняти потрібних людей для роботи. У Гудвіл Дизайн у нас є команда, готова допомогти вам з креативним дизайном вивіски.

Дозвольте нам допомогти вам. Замовте консультацію сьогодні і дізнайтеся, як ми можемо допомогти вам визначити, де мають бути розміщені ваші монументальні вивіски та як ви можете їх спроектувати, щоби привернути увагу.