тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як додати фактор «ВАУ» в вашу вивіску

Вивіски – один з найважливіших інструментів в будь-якому маркетинговому комплексі. Вони залучають трафік і зміцнюють ідентичність вашого бренду у всіх куточках вашого офісу. Коли на карту поставлено так багато, власники бізнесу повинні знайти способи витягти максимум зі своїх вивіски, зберігаючи при цьому розумні витрати.

У Гудвіл Дизайн ми надаємо широкий спектр рішень для вивісок клієнтам з різних галузей. У цій статті наші фахівці діляться деякими порадами, які допоможуть зробити ваші знаки «вау» і отримати максимальну віддачу від ваших вкладень.

Розглянемо білий простір:

У будь-якому типі дизайну вивісок надзвичайно важливо враховувати всі порожні простори, які ви збираєтеся залишити. Негативний простір може не здаватися вам дійсно важливим, але дослідження показали, що білі простору настільки ж важливі, як і інші фактори, такі як зображення і текст. Вони дозволяють дизайну вивісок дихати, а також допомагають привернути більше уваги до тексту і зображень. Коли на вивіски занадто багато інформації і зображень, це не тільки ускладнює обробку інформації, але і робить вивіски некрасивими.  

Зробіть переконливе повідомлення:

Формулювання є найважливішим аспектом будь-якого дизайну вивісок. Багато компаній борються з обміном повідомленнями

Ось кілька порад

  1.       Проаналізуйте і визначте основне повідомлення і будь-який допоміжний повідомлення, яке ви хочете відправити. Дослідження показали, що для кращого і чіткого спілкування найкраще відправляти по одному повідомленню за раз.
  2.       Ретельно вибирайте типографіку. Для кращої читання розумно вибрати великий жирний шрифт, що привертає увагу і легко читається на відстані.
  3.       Стислість – ключ до успіху. Короткі повідомлення ясні і запам’ятовуються. 

Створіть баланс між текстом і графікою:

Акуратні і чіткі букви в поєднанні з яскравими квітами – кращий спосіб переконатися, що ваші вивіски доставляють правильне повідомлення з правильним тоном і знаходять відгук у аудиторії. Візерунчастий фон і складні зображення можуть працювати з внутрішніми вивісками , але коли справа доходить до зовнішніх вивісок , ви повинні спростити користувачам пошук і обробку відповідної інформації. Щоб створити ефективний дизайн вивісок, знайдіть приємний баланс між словами і зображеннями, і найкраще уникати візуального безладдя.

Проконсультуйтеся з фахівцями:

Фахівці професійних компаній з виробництва вивісок, таких як Гудвіл Дизайн , знають, які конструкції вивісок ефективні для забезпечення максимальної рентабельності інвестицій. Хочете ще кілька порад по дизайну вивісок? Або у вас є інші питання? Просто напишіть нам , і наші фахівці по вивісці зв’яжуться з вами.