тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як банки можуть поліпшити якість обслуговування клієнтів за допомогою інтерактивних цифрових вивісок

Банки – одне з найбільш нудних місць, які нам час від часу доводиться відвідувати. Чесно кажучи, нікому не сподобається проводити в банку 2-3 години. 

Так чому ж відділення банку такі нудні і страхітливі? Що ж, причина дуже очевидна: це середовище в відділеннях банку, яка дуже формальна, нудна і сумна; то, що безумовно не знаходить відгуку у молодих клієнтів, наприклад, мілленіалов і зумер.

Час заново винайти гілка:

З розвитком онлайн-банкінгу банківські відділення тепер отримують набагато менше відвідуваності, ніж це було близько 10 років тому. Однак відділення банків як і раніше залишаються актуальними. Дослідження показали, що більша частина населення, включаючи зумер і мілленіалов, як і раніше регулярно відвідує філії.

Як і у випадку з підприємствами в будь-який інший галузі, обслуговування клієнтів має вирішальне значення в банківській справі. На жаль, багато банків вкладають свої ресурси тільки в поліпшення своїх онлайн-сервісів. Хоча це, очевидно, здорово, але провідні банківські експерти вважають, що відділення банків залишаються актуальними як ніколи, і банки повинні вжити всіх необхідних заходів для поліпшення якості обслуговування клієнтів IN-BRANCH.

Однак оживити посушливу середу банку може бути дійсно складним завданням. На щастя, сучасні рішення для цифрових вивісок можуть допомогти банкам зробити враження відвідувачів більш приємними для клієнтів і зробити відділення більш гостинними.

У Гудвіл Дизайн ми допомагаємо банкам і фінансовим установам поліпшити якість обслуговування гостей і підвищити продуктивність їх співробітників за допомогою інтерактивних цифрових вивісок . У цій статті ми даємо короткий огляд того, як цифрові вивіски можуть вплинути на якість обслуговування клієнтів у філіях.

Залучити і продати

Стратегічно розміщені і ретельно спроектовані цифрові дисплеї – відмінний інструмент для залучення уваги перехожих. Банки також можуть використовувати ці технології для просування своїх продуктів і послуг та залучення нових клієнтів. Провідні банки вже використовують ці технології, і вони виявилися дуже корисними. Вивіски банкоматів і інші зовнішні цифрові табло для банків дуже ефективні в передачі вашого бачення і ідеології.

Самообслуговування – Розширюйте можливості вашого клієнта

Банківська самообслуговування набирає обертів. Інструменти самообслуговування, такі як банкомати та програми для мобільного банкінгу, вже в значній мірі позбавили від необхідності часто відвідувати відділення банку. Більшість американців приїжджають для виконання рутинних завдань, які включають в себе грошові вклади, оплату рахунків та інформацію про позику. Кіоски та інші інструменти цифрового дисплея стають все більш популярними в таких установах, як банки, лікарні та готелі, оскільки вони скорочують час очікування і дозволяють клієнтам з базовими запитами допомогти собі.

Автоматизація підвищує продуктивність праці співробітників

Цифрові вивіски – це автоматизація, яка корисна в багатьох відносинах. Це не тільки позбавляє клієнтів від болісних періодів очікування, але також допомагає банківському персоналу витрачати більше часу на рішення критичних запитів. Цифрові дошки самообслуговування оптимізують продуктивність, оскільки співробітники банку позбавляються від необхідності витрачати час на рутинні питання, які клієнти можуть вирішити самі за допомогою цих інструментів самообслуговування.

Інтерактивні вивіски в інтер’єрі – не відволікайтеся

Наші очі завжди блукають, поки ми чекаємо, щоб нас обслужили. Вони жадають контенту, а внутрішні цифрові вивіски можуть допомогти вам надати клієнтам релевантний і інформативний контент. Провідні банки використовують цифрові екрани для надання інформації про фондових ринках, процентних ставках, обмінних курсах та багато іншого. Ці інтерактивні екрани створюють позитивне враження про те, що банк сучасний і корисний.

Банківські вивіски і таблички з підсвічуванням

Для світлових вивісок ми пропонуємо креативні рекламні рішення для банків і фінансових організацій. Наша команда творчих особистостей пропонує своїм клієнтам оригінальні і продумані рішення для вивісок.