тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Вивіски Flex Face – типи та переваги

У сьогоднішньому конкурентному діловому світі, де бренди роблять все можливе, щоб пропонувати порівнянні продукти та послуги, підвищення впізнаваності вашої компанії може допомогти вам виділитися на переповненому ринку.

Отримання рекламних вивісок для вашого бізнесу – один із перевірених способів залучити вашу цільову аудиторію. Незважаючи на те, що існують сотні рішень для вивісок, гнучкі вивіски, що регулюються, стають все більш популярними і використовуються в багатьох компаніях.

Що таке знаки Flex Face та що вони означають?

 Вивіски Flex Face – це реклама, брендинг або вивіски, які використовуються в ситуаціях, коли традиційні матеріали для вивісок, такі як пластмаси, не працюють або просто не можуть бути використані. Той факт, що цей тип знака може бути змінений до будь-якого розміру, справді дає конкурентну перевагу. Знаки Flex бувають різних варіантів. Вони можуть бути непрозорими або мати світлодіодне підсвічування, додане на задньому плані для покращення видимості в нічний час.

Рамка із чотирма кутами зазвичай використовується для фіксації знаків згину обличчя. Потім кожен із чотирьох кутів надійно закріплюється в рамі. Потім рекламний контент можна надрукувати на полотні, сітці або ПВХ перед встановленням на місце. Також вважається, що натяг матеріалу вивісок створює вражаюче візуальне враження. Каркас, на якому кріпляться знаки, може бути виготовлений з різних матеріалів. Найпопулярніші матеріали каркасу – алюміній чи дерево. Найприємнішим аспектом гнучких знаків є те, що їх можна використовувати як як внутрішні, так і зовнішні знаки.

Якими є найбільш важливі переваги використання вивісок Flex Face?

 Вивіски Flex Face використовуються власниками бізнесу в усьому світі. Через ряд переваг їх часто віддають перевагу традиційним вивіскам. 

Деякі з переваг:

  • Знаки Flex набагато простіше персоналізувати. Компанії можуть вибирати з буквально нескінченного безлічі стилів та дизайнів.
  • Знаки Flex, на відміну від традиційних знаків, які важкі та важкі в встановленні, порівняно легше використовувати ручкою. У вивісках Flex використовуються алюмінієві рамки та легкі матеріали для покриття вивісок, такі як ПВХ, які легкі та прості у встановленні.
  • Ці знаки, незважаючи на невелику вагу, мають тривалий термін служби.
  • Залежно від ваших рекламних потреб та бюджету ви можете вибрати світловідбиваючі, світлові або непрозорі вивіски.

Якими є найбільш поширені типи знаків Flex Face?

На ринку існує три основні типи знаків з гнучкою особою. Ось вони:

1. Знаки Flex Face із непрозорим фоном

Ці знаки зазвичай використовуються для передачі повідомлення, яке слід бачити лише протягом дня. Матеріал вивісок, прикріплений до рамки вивіски, зазвичай непрозорий, як випливає з назви. Знак не видно вночі, тому що рамка, на якій закріплений матеріал, зазвичай не має світлодіодних ліхтарів на задньому плані.

2. Гнучкі знаки з текстом, що відбиває.

При освітленні будь-яким світлом у темряві ці знаки зазвичай мають світловідбиваючий матеріал для вивісок як верхню кришку, що робить їх видимими для людини.

Знаки Flex Face з підсвічуванням

Під матеріалом для вивісок рами для світлових вивісок із гнучкими лицьовими панелями часто облицьовані безліччю світлодіодних ліхтарів, що робить їх дуже помітними навіть у нічний час. Люди можуть бачити рекламоване повідомлення наочно у будь-який час дня і ночі, коли включені світлодіодні індикатори.