тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


ВИБІР акрилових ЛІТЕР, ЛОГОТИПІВ АБО ІНШИХ акрилових вивісок І ТАБЛИЧОК

У Гудвіл Дизайн сервіс акрил використовуються або як поверхню для вивісок , або як сам текст у вигляді акрилових букв. Використання акрилу як поверхні вивіски зазвичай вибирається в якості альтернативи склу, якщо скло вважається занадто важким або через проблеми безпеки. Акрил, такий як Perspex, також зазвичай використовується для світлових вивісок для нічного освітлення.

Акрилова напис є відмінним способом для вивісок і широко доступна у всьому діапазоні кольорів, розмірів та оздоблення. Він також поставляється в напівпрозорих кольорах, які відмінно підходять для створення світлових ефектів.

Акрилові написи відмінно підходять для відображення чистого, нового, сучасного стилю і для створення сплеску кольору, який оживляє ваш знак. Можна навіть використовувати блискучий металевий ефект Perspex для імітації ряду металів. Через переваг, пов’язаних з більш низькими витратами і технічним обслуговуванням, в порівнянні з металом, акрилові написи використовуються у всіх видах зовнішніх і внутрішніх вивісок, таких як вітрини магазинів.

Акрил – просто блискучий універсальний матеріал, який зроблений з побічного продукту, перетворюючи сиру нафту в бензин. Простіше кажучи, Акрил – це товстий лист пластику, який можна нагрівати, щоб сформувати безліч різних форм і розмірів, і його можна використовувати різними способами.

З вашими цілями і нашим творчим потенціалом і галузевими знаннями можна створити безліч ефектів, форм і кольорів. Будь то стандартну назву на лицьовій стороні магазину або назва і логотип, доступні можливості і варіанти безмежні!

Акрилова напис використовується в багатьох додатках, тому що вона настільки універсальна і дозволяє використовувати її в багатьох середовищах, від вітрин магазинів, довідкової служби та вивісок до монолітів. Це найбільш поширений метод вивісок, використовуваний для вітрин магазинів і внутрішніх вітрин. 

Звичайні марки акрилу включають в себе оргскло, Perspex & Repsol, які мають глянцеву поверхню. Це ідеальний продукт для ефективного і професійного оформлення вивіски вашого магазину або табличок офісу.

Ознайомитися з нашими роботами ви можете на сторінках Акрилові таблички і Акрилайти .

акрилові літери

ТИПИ акрилових ЛІТЕР, ЛОГОТИПІВ ТА ІНШИХ акрилових ЗНАКІВ

Багато знаки, які нас просять виготовити, зазвичай робляться за допомогою плоских акрилових букв, оскільки вони відносно дешеві у виготовленні і доступні в декількох кольорах і розмірах. Нас також часто просять виготовити 3D Акрилові Букви для тих, хто хоче щось, щоб виділиться – буквально! Також відомий як «Побудовані акрилові букви», виробничий процес дуже схожий на спосіб виготовлення 3D металевих букв , де букви або логотип магазину вирізаються з одного плоского листа акрилу за допомогою фрезерного верстата з ЧПУ, який має великий ріжучий шар, так що Ви отримуєте кращі результати , і це дозволяє обробляти дуже великі літери і логотипи. Ось кілька доступних варіантів:

Плоска різьблена акрилова напис

Виготовлені з великого асортименту кольорового акрилу, наші плоскі букви Perspex виготовляються на замовлення в різних формах, розмірах і стилях. Плоский лист акрилу вирізається з ЧПУ за формою тексту або шрифту, а потім полірується вручну.

Підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування.

Потім акрилові літери можна прикріпити до стіни декількома способами, такими як прихована фіксація для не підняті покриття, або за допомогою піднятих настінних кронштейнів, щоб букви піднімалися від стіни для створення тривимірного рельєфного ефекту.

Деякі конструкції доступні в полірованому вигляді для супер гладкою кромки. Плоскі вирізані на замовлення акрилові букви також доступні в багатьох розмірах і товщині. Акрил, як правило, проводиться в діапазоні товщини, таких як 3 мм, 5 мм, 7 мм, 10 мм і 25 мм, проте, якщо вам потрібен альтернативний розмір, будь ласка, поговоріть з членом нашого відділу продажів.

Плоска різьблена акрилова напис з кольоровим вінілом

Виготовлені з великого асортименту кольорового акрилу, наші плоскі букви Perspex виготовлені на замовлення в різних формах, розмірах і стилях. Плоский лист акрилу вирізається з ЧПУ за формою тексту або шрифту, а потім полірується вручну. Потім на лицьову поверхню букв наноситься кольоровий вініл або друкований вініл, щоб зобразити бажаний колір або зображення логотипу.

Підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування.

Потім акрилові літери можна прикріпити до стіни декількома способами, такими як прихована фіксація для не підняті покриття, або за допомогою піднятих настінних кронштейнів, щоб букви піднімалися від стіни для створення тривимірного рельєфного ефекту.

Акрил, як правило, проводиться в діапазоні товщини, таких як 3 мм, 5 мм, 7 мм, 10 мм і 25 мм, проте, якщо вам потрібен альтернативний розмір, будь ласка, поговоріть з членом нашого відділу продажів.

Акрилові Flat Cut Логотипи

Виготовлені з великого асортименту кольорового акрилу, наші плоскі логотипи Perspex виготовлені на замовлення в різних формах, розмірах і стилях. Плоский лист акрилу вирізається з ЧПУ по формі логотипу, а потім відполірований вручну.

Підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування.

Потім акрилові логотипи можна прикріпити до стіни декількома способами, такими як прихована фіксація для не підняті обробки, або за допомогою піднятих настінних кронштейнів, щоб логотип піднімався від стіни для створення ефекту рельєфу в 3D.

Деякі конструкції доступні в полірованому вигляді для супер гладкою кромки. Плоскі на замовлення акрилові логотипи також доступні в декількох розмірах і товщині. Акрил, як правило, проводиться в діапазоні товщини, таких як 3 мм, 5 мм, 7 мм, 10 мм і 25 мм, проте, якщо вам потрібен альтернативний розмір, будь ласка, поговоріть з членом нашого відділу продажів.

Акрилові 3D-букви і логотипи

Виготовлені з великого асортименту кольорового акрилу, наші вбудовані 3D-акрилові букви або логотипи виготовляються на замовлення в різних розмірах, формах і стилях. Плоский лист акрилу ріжеться з ЧПУ за формою або логотип, а потім смуга акрилу нагрівається і формується навколо форми для створення бажаної глибини – ідеально підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування.

Потім акрилові логотипи можна прикріпити до стіни декількома способами, включаючи врівень, або за допомогою піднятих кронштейнів, якщо ви хочете, щоб він був піднятий із стіни для створення тривимірного ефекту плавання.

Деякі конструкції доступні в полірованому вигляді для супер гладкою кромки. Наші 3D акрилові логотипи також доступні в декількох розмірах і товщині. Акрил, як правило, виготовляється різної товщини, наприклад, 20 мм, 30 мм, 50 мм і 100 мм, однак, якщо вам потрібно альтернативний розмір, зверніться до одного з наших фахівців з продажу.

Пофарбовані Акрилові Букви і Логотипи

Виготовлені з акрилу наші пофарбовані акрилові букви і логотипи виготовляються на замовлення в різних розмірах, формах і кольорах. Плоский лист акрилу вирізається з ЧПУ по формі логотипу або тексту, а потім забарвлюється в бажаний колір RAL або колір Pantone. Є також ряд доступних варіантів забарвлення, таких як глянець, сатин і матовий.

Підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування.

Потім акрилові знаки можна прикріпити до стіни декількома способами, включаючи приховане кріплення для неопуклого плоскій поверхні, або за допомогою піднятих кронштейнів, якщо ви хочете, щоб він був піднятий із стіни для створення опуклого тривимірного опуклого ефекту.

Наші плоскі акрилові логотипи також доступні в декількох розмірах і товщині. Акрил, як правило, проводиться в діапазоні товщини, таких як 3 мм, 5 мм, 10 мм і 25 мм, проте, якщо вам потрібно альтернативний розмір, зверніться до нашого представника відділу продажів.

3D-букви і логотипи з підсвічуванням з акрилу

Виготовлені з кольорового акрилу, наші написи і логотипи з підсвічуванням виготовляються на замовлення і виготовляються на замовлення в різних розмірах, формах і стилях. Плоский лист акрилу вирізається з ЧПУ по формі логотипу або тексту, а потім смуга акрилу склеюється за формою, щоб створити бажану глибину – ідеально підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання, акрилові букви оснащені светодиодом Система освітлення, яка повністю висвітлює акрил, роблячи знак дуже помітним і привабливим.

Потім акрилові логотипи можна прикріпити до стіни декількома способами, включаючи приховане кріплення для неушкодженого покриття, або встановити з піднятими кронштейнами, якщо ви хочете, щоб він був піднятий із стіни для створення 3D-ефекту.

Деякі конструкції доступні в полірованої полум’я для супер гладкою кромки. Наші 3D акрилові логотипи також доступні в декількох розмірах і товщині. Акрил, як правило, виготовляється різної товщини, наприклад, 20 мм, 30 мм, 50 мм і 100 мм, однак, якщо вам потрібно альтернативний розмір, зверніться до одного з наших фахівців з продажу.

3D попередньо пофарбовані акрилові літери

Створені тривимірні літери виготовляються цілком з одного попередньо пофарбованого акрилу, щоб створити фірмову напис, що має той же колір на лицьовій стороні букви, що і на бічних сторонах, щоб створити враження, що логотип суцільний.

Глибина кожної літери зазвичай варіюється від 50 мм до 170 мм в залежності від висоти букви, однак при необхідності її можна зробити глибше або менше.

З таким стилем вивісок, внутрішня світлодіодне підсвічування може бути включена в дизайн для підсвічування букв.

Існує цілий ряд попередньо забарвлених акрилових фарб, які можна використовувати для виготовлення цих тривимірних акрилових букв, а також опалових і напівпрозорих акрилових фарб для створення різних світлових ефектів. 

Тривимірні акрилові букви можуть бути прикріплені до стіни за допомогою фальш-настінних кріплень або при необхідності встановлені врівень з поверхнею.

3D бісерні акрилові літери

3D крайові букви з бісеру можуть бути виготовлені в асортименті попередньо забарвлених ациклических відповідно до дизайну вашого логотипу. Лицьова сторона логотипу злегка втоплена і відсунута назад від передньої частини букви, щоб створити гарний контур з краями по краю, як показано в цьому прикладі з фотографією.

Глибина кожної літери зазвичай становить близько 70-140 мм, в залежності від висоти букви, однак при необхідності її можна зробити глибше / менше.

З цим стилем дизайну внутрішнє освітлення може використовуватися, щоб висвітлити передню частину логотипу, який додає приємний завершальний штрих. Можна використовувати також гало-підсвічування з підсвічуванням, яка відображає яскраве хмара світла за буквою.

Змішуючи різнокольорові акрил, ви можете отримати абсолютно інший дизайн.

Тривимірний акриловий логотип або текст може бути прикріплений до стіни за допомогою піднятих кріпильних елементів або, при необхідності, встановлений врівень з поверхнею.

3D Акрилові букви з пансіонерами

Створені логотипи з кольоровими панелями можуть бути виготовлені в широкому спектрі кольорів відповідно до дизайну букв. Лицьова сторона букви обведена жирним бордюром, а сторона букви злегка відігнути назад і втоплена, щоб створити гарну кордон навколо кожної букви.

Глибина боку кожної букви знака магазину зазвичай варіюється від 70 мм до 140 мм в залежності від висоти кожної букви, однак при необхідності це можна зробити глибше або менше.

З цим фірмовим стилем письма внутрішнє освітлення може використовуватися для освітлення передньої або бічних сторін логотипу, що додає приємний штрих. Підсвічування гало з підсвічуванням також може бути використана для підсвічування тексту ззаду.

Використовуючи різні попередньо пофарбовані акрилові фарби, ви можете отримати зовсім іншу обробку в порівнянні з використовуваної в якості прикладу фотографією.

Тривимірний акриловий логотип або текст може бути прикріплений до стіни за допомогою піднятих кріпильних елементів або, при необхідності, встановлений врівень з поверхнею.

Акрилові букви 3D без оправи

3003

Тривимірні акрилові літери без оправи виготовляються повністю з двох попередньо пофарбованих акрилових листів, щоб створити букву eac, яка має різнобарвне обличчя в порівнянні з бічними сторонами літери для створення унікального дизайну вивісок.

Глибина боку кожної літери зазвичай варіюється від 50 мм до 170 мм в залежності від висоти кожної букви, однак при необхідності її можна зробити глибше або менше.

З цим дизайном шрифту, внутрішнє освітлення може використовуватися, щоб висвітлити всю букву, і лицьову і бічні сторони дизайну, і галогенное освітлення може бути додано, щоб збільшити яскравість логотипу при установці на стіну.

Існує цілий ряд попередньо забарвлених акрилових фарб, які можна використовувати для створення 3D-дисплей, а також опаловий і напівпрозорий акрилові фарби для створення різних ефектів.  

Тривимірний акриловий логотип або текст можна прикріпити до стіни за допомогою фальш-настінних кріплень або при необхідності встановити врівень з поверхнею.

3D Акрилові Букви з Кольоровим вініл

3D-акрилові і вінілові літери зазвичай виготовляються з білого акрилу, на який потім наноситься кольоровий вініл, нанесений на шрифт логотипу для досягнення точного колірного відповідності або дизайну з цифровою печаткою. Сторони логотипу зазвичай виготовляються з білою обробкою, яка додає трохи контрасту до дизайну, і з цим стилем дизайну логотипу, внутрішнє освітлення може використовуватися для освітлення всього логотипу.

Глибина боку кожної літери зазвичай варіюється від 50 мм до 170 мм в залежності від висоти кожної букви, однак це можна змінити і зробити глибше або менше, якщо це необхідно.

Існує цілий ряд попередньо забарвлених акрилових фарб, які можна використовувати для створення 3D-дисплей, а також опаловий і напівпрозорий акрилові фарби для створення різних ефектів.  

Тривимірний акриловий логотип або текст може бути прикріплений до стіни за допомогою піднятих кріпильних елементів або, при необхідності, встановлений врівень з поверхнею.

Полірована акрилова дошка з хромованими кріпленнями

Виготовлені з прозорого акрилу акрилові бляшки виготовляються на замовлення в різних розмірах, формах і стилях. Для прозорих табличок на лицьовій стороні знака використовується прозорий перспекс з логотипом або текстом, нанесеним на зворотну сторону, щоб захистити його від пошкодження. Логотип або графіка можуть бути надруковані цифровим способом для створення зображення з високою роздільною здатністю або індивідуально вирізані з ряду попередньо забарвлених вінілових матеріалів. 

Таблички також можуть бути виготовлені в непрозорих кольорах Perspex, до яких вінілова графіка наноситься на поверхню знака. Для тривимірної таблички можна нанести індивідуально вирізану акрилову або нержавіючу сталь на лицьову поверхню знака, якщо ви хочете створити опуклий 3D-логотип на табличці вашого офісу.

Всі прозорі акрилові пластини відполіровані полум’ям для супер гладкій поверхні і можуть бути закріплені на стіні з використанням різних кріплень, включаючи хромовані елементи кріплення або за допомогою клейкої стрічки, якщо ви хочете приховати кріплення. Наші акрилові дошки доступні в декількох розмірах і товщині. Акрилові бляшки зазвичай виготовляються різної товщини, наприклад, 3 мм, 5 мм і 10 мм.

ВСТАНОВЛЕННЯ ПЛОСКИХ ЛІТЕР

Плоскі акрилові букви і логотипи можуть бути встановлені на різних поверхнях, за умови, що поверхня чиста і знежирена. Поверхня не обов’язково повинна бути повністю плоскою, однак це допомагає і забезпечує правильне відображення букв.

Акрилова флеш фіксація 

Після того, як акрилові букви вирізані і відполіровані, на зворотну сторону кожної літери наноситься двостороння клейка стрічка комерційного якості. Після установки захисна плівка, яка покриває клейку стрічку, віддаляється, так що букви можуть бути легко закріплені на поверхні.

Поставляється шаблон, який поміщається в положення на стіні, яке точно вказує, де повинна розташовуватися кожна буква.

Використання клейкої стрічки забезпечує чистий метод кріплення і дозволяє уникнути будь-якого контакту з брудним клеєм. Скотч утворює міцний зв’язок між буквами і поверхнею стіни, що забезпечує надійне закріплення букв в доступному для огляду майбутньому.

Акрилова піднята від стіни фіксація

Після того як акрилові букви оброблені і відполіровані за допомогою чпу, для надійного кріплення букв до стіни використовується двухстенний настінний кронштейн (відомий як локатор). Зовнішня частина кріплення встановлена ​​на зворотному боці кожної букви, а внутрішня частина кріплення встановлена ​​на поверхні стіни за допомогою невеликого гвинта і дюбелі. Після установки паперовий шаблон поміщається на стіну, яка чітко вказує, де повинні бути розміщені всі внутрішні кріплення. Потім, як тільки всі жіночі фіксатори будуть на місці, букви з чоловічими фіксаторами встануть на свої місця. Цей метод установки дозволяє переміщати знак пізніше (за умови збереження шаблону).

Кріплення забезпечує надійне кріплення в доступному для огляду майбутньому, проте для більш міцного кріплення можна використовувати клей, щоб з’єднати кріплення разом, щоб їх не можна було видалити. Відстань, на яке букви піднімаються від стіни, становить від 12 мм до 25 мм в залежності від того, яке кріплення використовується. Якщо потрібна більша відстань, будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб співробітник відділу продажів міг порадити вам альтернативний метод.