тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


ТИПИ ВИВІСОК

напівпрозорі вивіски

Який тип вивісок вибрати?

Вибір правильної вивіски зазвичай визначається місцем, де ви можете розмістити знак, і інформацією, яку ви хочете відобразити на знаку. Як тільки ми дізнаємося про це, ми зможемо подивитися, як можна виготовити знак і які матеріали ми можемо використовувати.

Краще не втискувати занадто багато інформації в вивіску вашого магазину, так як покупцям часто буває важко швидко поглинути всю цю інформацію. Для вашого бізнесу є безліч типів знаків, для повного огляду і деяких ідей відвідайте нашу інформаційну сторінку Всі продукти і послуги . Ось кілька варіантів для розгляду:

Алюмінієві магазинні панелі


Алюмінієві панелі для вивісок є хорошим способом відображення і підтримки чистоти вітрини магазину, оскільки їх легко містити в чистоті в порівнянні з традиційними дерев’яними панелями, які необхідно час від часу перефарбовувати, щоб допомогти зберегти деревину і будь-які погодні умови, які може вплинути на це.

Нова алюмінієва панель також відкриває двері для безлічі можливостей, для яких ви можете виготовити свій знак, наприклад; букви з внутрішньою підсвіткою, букви з 3D підсвічуванням, вінілова упаковка і багато іншого.

Можна зробити нову облицювання магазину на замовлення за розміром і формою, що є відмінним способом приховати або замінити старий знак і створити новий порожній полотно для назви вашого магазину або фірмового стилю, до якого буде застосовуватися.

Букви і логотипи магазину з підсвічуванням

Є багато способів зробити світлову вивіску магазину: від неонових ламп до ярмаркових ламп, світлодіодних систем освітлення і люмінесцентних ламп – все це допомагає створити різний стиль вивісок, і всі методи мають свої власні індивідуальні якості, які допомагають визначити, як виглядає товар в кінці.

Світлодіодні ліхтарі, розміщені всередині тривимірних букв на знаку, забезпечують передню або задню підсвічування, а ряд кольорових світлодіодних ліхтарів і кольорових акрилових лінз дозволяє використовувати різні кольори. Можливості дійсно безмежні!

Використовуваний логотип або шрифт зазвичай грає важливу роль в виготовленні знака, тому що, якщо шрифт занадто тонкий або занадто широкий, він може обмежити вас кількома можливими способами виробництва. Ми зможемо обговорити всі ці варіанти.Для отримання додаткової інформації про світлових вивісках магазину, будь ласка, відвідайте нашу інформаційну сторінку тут

Металеві букви і Логотипи

Металеві написи і металеві логотипи використовуються в якості надійних форм вивісок в усіх напрямках для великих будівель, офісів і підприємств для торгових точок, ресторанів, шкіл і складів. Металева напис відображає стильний зовнішній вигляд, якого немає в інших методів виробництва, і позначає сталість, якість і надійність.

Ми використовуємо різні метали, включаючи полірований метал, матовий метал, іржавий метал і пофарбований металл.Незавісімо від того, чи повинні вони бути плоскими, рельєфними, тривимірними або з підсвічуванням, наші металеві літери з лазерною різкою виготовляються за вашим власним дизайном або допомогою нашого дизайнера .

З нашої виробничої службою ви отримуєте металеві написи найвищої якості за дійсно конкурентоспроможною цене.Для отримання додаткової інформації про металевих знаках і написи, будь ласка, відвідайте нашу сторінку інформації тут 

Акрилові Букви і Логотипи

Акрилові написи і акрилові логотипи є відмінним способом виготовлення ваших знаків, так як використовується акрил доступний в різних кольорах, розмірах і варіантах обробки. Акрил також поставляється в напівпрозорих кольорах, які відмінно підходять для створення світлових ефектів.

Акрилові написи відмінно підходять для демонстрації чистого, сучасного стилю і для додання офісу сплеску кольору, який пожвавить ваш знак. Можна навіть використовувати блискучий металевий ефект Perspex для імітації ряду металлов.Ми також вбудовуємо світлодіодне підсвічування в 3D-написи для створення м’якого світіння або ореолу з підсвічуванням.

Якщо використовується прозора пластикова напис, світлодіоди висвітлюють весь знак, що також виглядає фантастіческі.Імея ряд доступних кріплень, ми можемо створювати тривимірні ефекти, завдяки чому ваш дизайн піднімається над стіною, створюючи ефект спада.Для отримання додаткової інформації про акрилових знаках і написах, будь ласка , відвідайте нашу інформаційну сторінку, натиснувши тут

Офісні Вивіски і вивіски на ресепшн

Подання правильного зображення в вашому офісі неймовірно важливо для вашого бізнесу. Добре продумана ділова вивіска з логотипом або назвою компанії перетворює ваш офісний знак на приймальні або офісної стіні в приголомшливе відображення вашої компанії, яке побачать всі відвідувачі вашого бізнесу в той момент, коли вони увійдуть у ваші двері.

Крім зовнішніх вивісок в офісі , вивіски на внутрішніх стінах мають вирішальне значення для корпоративних вивісок, і існує безліч способів розмістити ваш логотип в вашому лобі або на вашій офісної стене.Благодаря широкому вибору матеріалів, методів освітлення і виробництва, можливості створення унікального приголомшливого знака дійсно безмежні .Для отримання додаткової інформації про вивісках в офісі, будь ласка, відвідайте нашу інформаційну сторінку, натиснувши тут

Скляні та акрилові таблички

Скляні таблички та вивіски зазвичай використовуються в якості альтернативи металевим табличок, хоча в даний час вони все частіше використовуються для більш дрібних загальних вивісок в якості сучасної поверхні, на яку наноситься графіка або текст.

 Скло, звичайно, частіше за все має форму вітрини магазину, на якій можна наносити вінілові написи або малюнки для оформлення вітрини і на додаток до основного знаку магазину над магазином або навіть в якості основного знака, якщо це необхідно.

Обставини не дозволяють використовувати зовнішній знак.Ми також можемо нанести вінілову і вінілову графіку з цифровим друком на задню частину таблички для відображення тексту і графіки, які не тільки виглядають чудово, але і забезпечують тривалий термін служби виробу.

Для отримання додаткової інформації про скляних і акрилових табличках, будь ласка, відвідайте тут

Вінілова графіка і віконна графіка

Настінна графіка і віконна графіка – це дійсно хороший спосіб додати вашому магазину логотип, фірмовий логотип або зображення з високою роздільною здатністю, які допоможуть створити барвисту робочу або торговельну середу. З нашим вибором вінілової графіки ми можемо повністю перетворити приміщення і створити правильне зображення для вас.

Непрозорі і напівпрозорі віконні плівки зазвичай використовуються в цілях конфіденційності для залів засідань або конференц-залів, а матові вінілові прояви використовуються в цілях безпеки, щоб зробити скляні панелі видимими.

У Гудвіл Дизайн Сервіс у нас є кілька варіантів, коли мова йде про вінілових настінних знаках і стінах. Ми використовуємо на вибір вінілові наклейки як з коротким, так і з довгим терміном служби, які обрізаються за розміром і друкуються на принтері у форматі високої роздільної здатності для кристально чистого покриття.

Потім вони можуть ламінувати для захисту від зносу в діапазоні або матові або глянцеві ламінати.  

Тимчасові торгові знаки і банери для магазинів

Банери зазвичай використовуються, щоб забезпечити швидке рішення для тимчасових потреб позначення. Розмір практично не обмежений, і для дуже великих вивісок можна використовувати спеціальний матеріал, який дозволяє вітрі проходити крізь нього, запобігаючи його падіння або знесення.

Тимчасові банери для магазину ідеальні, якщо ви перебуваєте під новим керівництвом і ще не впевнені в дизайні магазину, але все ще хочете продовжувати торгівлю без будь-яких перешкод.

Також доступні жорсткі і напівтверді пористі матеріали, які можуть бути надруковані з малюнком на одній стороні і виглядають непрозорими, однак відбиток може бути чітко видно і відображати намічене повідомлення. Такі матеріали часто можна побачити на задній частині автобусів, яка забезпечує поверхню для розміщення реклами, дозволяючи водієві та пасажирам бачити з вікон.

Висячі знаки і проекційні знаки

Максимізація вашої присутності при великій конкуренції магазинів має вирішальне значення, коли мова йде про виділення від сусідніх магазинів. Вивіска, яка виступає з ваших приміщень під кутом 90 градусів, допомагає клієнтам побачити, де ви знаходитеся, коли вони йдуть по вашій вулиці.

Ми можемо виготовити ряд проекційних знаків різного стилю: від базових підвісних знаків до світлових коробів з підсвічуванням. Всі вивіски зроблені на замовлення, так що ви можете вибирати з різних матеріалів і цветов.Наряду з більш традиційними прямокутними портретними або ландшафтними проекційними знаками, ми можемо виготовити на замовлення форми і розміри відповідно до ваших вимог.

ФОТОГРАФІЇ, ІДЕЇ І ГАЛЕРЕЯ ПРОДУКТІВ

На цій сторінці наведено ряд фотографій, які повинні допомогти проілюструвати, як виглядають різні варіанти вивісок, коли вони знаходяться на місці. Якщо вам потрібно більше фотографій або фотографій крупним планом, щоб допомогти вам прийняти рішення, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас, коли член нашої команди буде радий допомогти вам з вашим запитом.