тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Світлодіодні цифрові вивіски – ось все, що вам потрібно знати

Серед усіх варіантів вивісок , світлодіодні цифрові плакати стали популярнішими, особливо в останні пару років. Причини досить очевидні. Світлодіодні плакати не тільки ідеально привертають увагу, але і мають зручні розміри і їх легко переміщати.

У Гудвіл Дизайн ми надаємо широкий спектр світлодіодних вивісок клієнтам з різних галузей. У цій статті ми пояснимо вам, що таке світлодіодні плакати. Ми також відповімо на деякі з найбільш поширених запитань про світлодіодних вивісках.

Що таке світлодіодний плакат?

Використання світлодіодних технологій в рекламі не є чимось новим і існує вже кілька десятиліть. Світлодіодна вивіска – це автономний екран, що складається з безлічі маленьких світлодіодів. Ці цифрові дисплеї можуть проектувати повідомлення, які можуть включати текст, зображення або відео.

Як працює світлодіодний екран для плакатів?

Світлодіодні плакати працюють так само, як і всі інші світлодіодні дисплеї, але порівняно більш зручні для користувача в порівнянні з іншими світлодіодними дисплеями. Вони пропонують результати відображення високої чіткості, а розмір пікселя може варіюватися від P1,8 до P3.

Які переваги використання світлодіодних плакатів по Порівняння з іншими світлодіодними дисплеями?

І світлодіодні дисплеї для плакатів, і інші світлодіодні екрани є динамічними інструментами для розширення повідомлення вашого бренду і інформування відвідувачів про останні оновлення.

  • Проте, світлодіодні плакати пропонують певні унікальні і передові функції, яких немає у інших світлодіодних дисплеїв.
  • Оскільки світлодіодні плакати представляють собою окремо стоять дисплеї, їх легко переміщати. Ви можете швидко переміщати їх з однієї точки в іншу, не вимагаючи спеціальних інструментів і досвіду.
  • Світлодіодні плакати мають вбудовану відкидну рамку, яка забезпечує міцну підтримку дисплею. Світлодіодні плакати не тільки можуть стояти самі по собі, але і в випадає рамі є акуратно вбудована канавка, щоб непомітно прибрати полку, коли вона не використовується.
  • Електронне табло для плакатів порівняно легше, що спрощує роботу з ними. Середня вага одного комплекту світлодіодного плаката становить 30-40 кг.
  • Ще одна чудова особливість світлодіодних плакатів – це їх гнучкість. У вас є кілька варіантів установки, щоб задовольнити всі ваші потреби в рекламі і відображенні подій.
  • Світлодіодний плакат пропонує безліч функціональних кнопок і роз’ємів, які допоможуть вам контролювати яскравість і управляти всією системою. Ці функції включають в себе антену Wi-Fi, порт USB, порт RJ45, вихід HDMI, аудіовихід, роз’єм для адаптера живлення і багато іншого.  

Електронне табло для плакатів дешевше або дорожче звичайних світлодіодних дисплеїв?

Існують певні суб’єктивні чинники, які визначають ціну світлодіодного екрана, наприклад, ваші технічні характеристики, детально визначений сировину і технології. Однак в цілому світлодіодний плакат, як правило, дешевше, ніж інші види світлодіодних дисплеїв, і є відмінним варіантом як для малого, так і для великого бізнесу.

Які застосування світлодіодних цифрових постерів?

Світлодіодний цифровий плакат – відмінний рекламний інструмент, який підійде будь-якому бізнесу. Вони широко використовуються замість традиційних банерів зі статичної печаткою. Тепер їх можна побачити як в громадських, так і в комерційних місцях, таких як аеропорти, торгові центри, парки, кінотеатри і т. Д.

Як мені використовувати світлодіодні плакати?

Світлодіодний плакат пропонує кут огляду 160 градусів. Ідеальне розміщення – підвісити їх за фасадними вікнами, так як це зробить на вас максимальне враження. Світлодіодні плакати також можуть бути розміщені в вестибюлях або залах очікування, щоб відвідувачі були в курсі самої останньої інформації.

Призначені для користувача світлодіодні цифрові плакати для всіх брендів від Гудвіл Дизайн:

Гудвіл Дизайн – провідний постачальник і дистриб’ютор світлодіодних вивісок в Україні. Ми поставили унікальні світлодіодні екрани для установки всередині і зовні приміщень для деяких з найбільш відомих брендів і провідних корпоративних компаній.

Для отримання додаткової інформації про наші продукти зателефонуйте нам по телефону (044) 205-38-73, (067) 494-10-10, щоб обговорити ваші конкретні вимоги.