тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Прозорі Або Матові Акрилові Вивіски: Що Підійде Вам Краще Всього?

Акрилові таблички. Акрилові нагороди. Акрилові вивіски в корпоративному вестибюлі. Цей прозорий матеріал знайшов своє застосування практично у всіх областях застосування і у всіх аспектах офісних вивісок . Так що не хвилюйтеся: ви не самотні, вважаючи ПММА ( поліметилметакрилат – ми знаємо як) елегантним, але універсальним рішенням для потреб вашого бізнесу в вивісці.

Якщо ви вирішили зробити обрізане за розміром оргскло, а не справжнє скло, ви можете подумати, що ваша робота зроблена. Але вам слід подумати про те, наскільки напівпрозорими ви хочете, щоб ваші знаки були; в кінці кінців, варіантів для цього термопластичного речовини предостатньо. І, попри те, що ви, можливо, думали, перш ніж перейти на цей блог, вибір – це не простий: матовий або прозорий. Є також молочний акрил, прозорий акрил для другої поверхні, стандартний прозорий акрил і багато іншого.

Зачекайте … що з усіма типами та підтипами? Що вони мають на увазі?

Давайте почнемо з чітких акрилових знаків і спустимося вниз.

1. Що таке прозорий акрил? 

Це стандарт де-факто для галузі. Прозорий акрил, як і загартоване скло, забезпечує повну прозорість і небьющуюся довговічність. У цьому стилі ми друкуємо або вигравіруємо ваш дизайн і акрилові букви прямо на термопласт.

– Стандартна поверхню відноситься до розміщення чорнила дизайну. Зображення буде надруковано на лицьовій стороні знака і в результаті залишиться відкритим. Сам дизайн буде мати матовий блиск, який легко дряпається. Якщо вам подобається контраст і ви віддаєте перевагу менш світловідбиваючий дизайн, можливо, вам підійде цей варіант.

– Прозорий акрил другий поверхні додасть вашому дизайну прозорий блиск. При такому підході дизайн друкується на зворотному боці, але звернений лицьовою стороною вперед. Для тих, хто любить глибину і хоче захистити свою власну графіку, немає кращого вибору.

2. Що таке матовий акрил? 

Для матового акрилу використовується спеціальне покриття, що розсіює світло по поверхні. В результаті виходить характерний ефект розмиття, який ми асоціюємо з запітнілим вікном або, як ви вже здогадалися, з матовим оргстеклом. Без сумніву, це круто; але це також дає додаткову перевагу конфіденційності, за умови, що ваші вивіски великі або відокремлюють одну область від іншої.

3. Що таке молочний акрил? 

Ці знаки називають молочними не через їх консистенції, а через їх кольору (а кому взагалі потрібні рідкі вивіски?). Хоча вони все ще напівпрозорі, вони мають тенденцію до приглушеного білому кольору.

– Цей тип вивісок найкраще працює в поєднанні з джерелом світла. На відміну від матового скла і акрилу, молочний акрил пом’якшує проходить світло. Виходять в результаті світіння так само привертає увагу, як і світлова вивіска у вестибюлі, але без високої ціни.

– Молочний акрил також забезпечує ще більшу конфіденційність, ніж його морозний конкурент. Ця особливість робить його ефективним в якості захисної плівки, перегородки для ванної кімнати або внутрішнього бар’єру, який може заглядати у ваші архітектурні вивіски.

Тепер, коли ви знаєте типи і переваги акрилових вивісок для бізнесу, зважте свої варіанти.

Що має сенс для цілей вашої компанії? У Гудвіл Дизайн ми реалізуємо індивідуальні плани для вивіски будівель і офісів, щоб ви не залишилися в біді з точки зору дизайну.

Багато в чому це рішення буде залежати від особистих переваг і додатків. Наприклад, якщо ви просто встановлюєте таблички, вам, ймовірно, не знадобиться акрил молочного кольору – зазвичай вони не підсвічуються, і при цьому не можна скористатися перевагами конфіденційності, коли знак встановлений біля стіни – але ви можете вибрати в будь-якому випадку придбати цей тип вивісок в естетичних цілях.

Точно так же, крім міркувань конфіденційності, немає нічого істотного, що прославило б матові акрилові вивіски над прозорими акриловими знаками. Ми вважаємо акрил сучасним і елегантним, в той час як прозорий акрил має перевірений класичний вид.

Для отримання додаткової інформації про нестандартні акрилових знаках ви можете покластися на експертів Гудвіл Дизайн.