тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Поліровані хромовані СРІБНІ БУКВИ з нержавіючої сталі

букви з нержавійки

ЗРОБЛЕНІ НА ЗАМОВЛЕННЯ Об’ємні букви

Використання полірованої хромованою нержавіючої сталі надає вашим буквах або логотипу високоякісну обробку, а професіоналізм – це все. Коли справа доходить до якості, кращого способу виробництва не існує, однак, якщо ваш бюджет обмежений, існує більш дешева альтернатива, яка називається алюмінієвим композитом, який має аналогічну обробку, але зроблений з більш економічно вигідного матеріалу-замінника.

Полірована нержавіюча сталь має надзвичайно високу корозійну стійкість, завдяки чому термін служби значно перевищує термін служби будь-якого іншого нелегованого продукту. Так що, якщо ви хочете продукт з тривалим терміном служби, тоді цей продукт для вас. З невеликим творчим потенціалом є багато ефектів і контрастів, які можуть бути створені за допомогою букв і логотипів з нержавіючої сталі . Ви також можете комбінувати нержавіючу сталь з іншими матеріалами, такими як акрил і алюмінієвий композит, створюючи абсолютно нові образи.

Також називається дзеркально відполірованої нержавіючої сталлю, хромом або срібло блискуче – ці сталеві літери можна використовувати як для внутрішніх офісних вивісок, так і для зовнішніх вивісок. Полірована нержавіюча сталь повністю захищає від атмосферних впливів і забезпечує міцну і стійку поверхню.

Про полірованого букви з нержавіючої сталі

Виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі марки 304, поліровані букви з нержавіючої сталі виготовлені на замовлення в широкому асортименті шрифтів і розмірів.

 Плоский лист стали вирізається лазером за формою і розміром логотипу або шрифту, а потім прикріплюється до лицьовій панелі магазину, на стіні офісу або вказується декількома способами, такими як:

  • Нерухома фіксація: літери кріпляться впритул до поверхні сильної клейкою стрічкою
  • Піднята фіксація: літери оснащені кронштейнами, так що букви стояли недалеко від поверхні стіни

Ці букви ідеально підходять як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування і можуть бути встановлені на існуючу дерев’яну панель, цегляну стіну або алюмінієву панель.

Букви з нержавіючої сталі доступні в наступних толщинах: 

  • 1.5mm
  • 1.8mm
  • 2мм
  • 3мм

Якщо вам потрібна альтернативна товщина, зверніться до нашого фахівця з продажу.

ВСТАНОВЛЕННЯ ВАШИХ ПЛОСКИХ вирізати підняття ЛІТЕР

Плоскі букви також призначені для додання тривимірного виду вашому знаку – вони не такі короткі, як вбудовані металеві об’ємні букви 3D. Цей тип металевої написи виготовлений з плоского металевого листа і застосовується для виготовлення кожної унікальної літери.

Плоскі букви складаються з «літерного особи», яке відображається на передній частині знака, а не «зворотного боку». Переваги використання цього методу в тому, що він знижує вартість в порівнянні зі складними буквами, а також вага вивіски для магазину, так що вони можуть бути відображені і прикріплені практично до будь-якій стіні або передньої частини магазину.

Ці типи букв виготовляються на замовлення в діапазоні шрифтів, розмірів і стилів. Форма літери вирізана лазером з плоского листа металу. Потім букви кріпляться до стіни за допомогою двокомпонентної гайки і болти. Чоловіча частина кріплення приварена до задньої частини букв. Гніздова частина кріплення кріпиться до стіни. Потім дві частини кріплення з’єднуються і надійно фіксуються гайковим ключем, щоб забезпечити їх надійне закріплення.

Паперовий шаблон фіксації зазвичай використовується, щоб гарантувати, що все фіксації знаходяться в правильному положенні.

АЛЬТЕРНАТИВНІ СТАЛЕВІ КОЛЬОРУ & КІНЦІ

Багато запити, які нас просять зробити, відносяться до металевих написів, які довговічні і доступні за ціною. Як і більшість матеріалів, нержавіюча сталь може бути різної товщини і обробки. Оброблювані так само, як алюмінієві композитні букви, букви або логотипи магазину вирізаються з одного плоского листа з нержавіючої сталі за допомогою фрезерного верстата з ЧПУ, який має велику ріжучу пластину, що дозволяє мені обробляти дуже великі літери і логотипи як один один шматок Букви або логотипи можуть бути пофарбовані в бажані кольори або залишені звичайними.

Об’ємні букви У ВИГЛЯДІ 3D-ЛІТЕР З МЕТАЛУ

букви з меттала нержавійки

Поряд з плоскими металевими літерами, існує також ряд вбудованих металевих 3D-букв, доступних в одних і тих же кольорах і обробках, що ідеально підходить для створення вивісок в більш короткому стилі.

Не те, що ви мали на увазі?

Чому б не глянути на деякі альтернативні матеріали для вивіски вашого магазину:

Акрилові об’ємні букви

Пластикові об’ємні літери

Металеві об’ємні букви