тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Переваги вивісок з об’ємними літерами

Основна функція зовнішніх вивісок – підвищити впізнаваність вашого бренду, збільшити відвідуваність і справити сильне враження на перехожих. Добре продумана і красиво оформлена вивіска з об’ємними літерами може допомогти вам в досягненні всіх цих цілей і є багатообіцяючим варіантом з точки зору рентабельності інвестицій.

У Гудвіл Дизайн ми виготовляємо індивідуальні вивіски з об’ємними літерами   школам, ресторанам і супермаркетам. Об’ємні букви – відмінне рекламне рішення практично для всіх підприємств роздрібної торгівлі. Ось деякі відмінні переваги Об’ємних букв.

об'ємні букви 2021

Підвищена видемість

Одна з чудових особливостей 3D-Об’ємних букв   полягає в тому, що їх можна без проблем монтувати на різних типах поверхонь. Це дає вам можливість додавати розмірні літери до ваших вивісок і табличок, що призводить до посилення візуального впливу і поліпшеною видимості.

Варіанти індивідуального дизайну

Оскільки вивіски – один з перших способів дізнатися про вашу організацію і дізнатися про неї, важливо, щоб дизайн відбивав вашу індивідуальність і допомагав долати висококонкурентний ринок. Літерні вивіски не тільки пропонують безліч варіантів освітлення, але також можуть бути адаптовані до будь-якій формі. У вас також є свобода вибору з широкого діапазону дизайнів і концепцій. Налаштування може допомогти вашому бізнесу виділитися і вплинути на ваш цільовий ринок.

Кілька варіантів освітлення

Освітлення – важливий фактор, який слід враховувати, так як вибір правильного варіанту підвищує читаність навіть в денний час, роблячи ваші вивіски ще краще в нічний час.

Вивіски з буквами поставляються з наступними варіантами світлодіодного освітлення. До найбільш популярних відносяться: 

  • Підсвічування: повне виділення букв забезпечується включенням світлодіодних модулів по всій букві, що надає вашому знаку красивий вид.
  • Фронтальна підсвічування: більшість буквених вивісок висвітлюються спереду за допомогою сучасного світлодіодного освітлення. 
  • Передня і бічна підсвічування: свердління виконується на невеликих отворах з боків, які при освітленні дозволяють світлу створювати захоплюючий візуальний ефект. 
  • Передня і задня підсвітка: поєднання рами з нержавіючої сталі з акрилової передній і відкритою задньою частиною дозволяє светодиодам виділяти ваші букви. 

Вивіски з 3D літерами вимагають мінімального обслуговування

Якщо ви шукаєте довгострокове рішення для вивісок, обслуговування також є ще одним важливим фактором, який слід враховувати. Оскільки вивіски з літерними позначеннями харчуються від світлодіодів, вони вимагають дуже невеликого обслуговування і без проблем працюють роками. Вони також легко переробляються і екологічно безпечні, так як залишають менше вуглецевого сліду, що робить їх екологічно чистим варіантом вивісок. 

Вивіски з об’ємними літерами дуже рентабельні

Вивіски з буквами – це економічне рекламне рішення. Проте, ціни на вивіски багато в чому залежать від різних змінних, таких як дизайн, розмір і вибір матеріалу. Однак у порівнянні з іншими носіями вивісок первісна вартість металевих вивісок може бути трохи вище, але вони служать довше і вимагають дуже невеликого обслуговування. Таким чином, з точки зору вартості відбитка металеві вивіски надзвичайно рентабельні.  

Створіть сміливу заява про себе за допомогою Гудвіл Дизайн 

    Зробити замовлення / Задати питання