тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Обклеювання авто плівкою. Види реклами на транспорті 2020

Якщо ваша компанія володіє власним автотранспортом або цілим автопарком – прийшов час перетворити його в потужний інструмент для просування на ринок вашого бренду. Професійна обклеювання авто плівкою з нанесенням на нього ретельно продуманої інформації зможе всього за кілька годин перетворити його в рухому рекламу, доступну до огляду потенційними клієнтами протягом усього робочого часу.

 

Компанія “Гудвіл Дизайн сервіс” швидко і якісно виконає весь комплекс послуг «під ключ»:

  • виготовить проект макета,
  • виконає друк на плівці або плоттерну нарізку зображення
  • нанесення рекламної інформації на автомобіль замовника.

реклама на транспорті

Які переваги у реклами на транспорті

Розміщення реклами можливо на всіх видах транспортних засобів, починаючи від невеликого легкового автомобіля фірми, до більш значних площ на скляних або металевих поверхнях громадського транспорту – автобусів, тролейбусів, трамваїв, маршруток. Також ми обклеюємо поверхні тентів вантажних автомобілів, мотоцикли, яхти, човни. Такий вид реклами має ряд незаперечних переваг:

  • Широке коло огляду – з доступом великої кількості потенційних клієнтів.
  • Невисока вартість – в порівнянні з подібним за масштабами охоплення рекламним носієм.
  • Висока швидкість монтажних і демонтажних робіт – з можливістю заміни в будь-який час за бажанням замовника.
  • Тривалий термін служби плівки – від 3 до 10 років без зміни зовнішнього вигляду.

реклама на авто

 

Види реклами на транспорті

Ваш корпоративний транспорт уже через кілька днів може перетворитися в привабливу і дієву рекламу за допомогою таких варіантів дизайну:

  • Аплікація на самоклеїться вінілової плівки. Недорогий, але дієвий варіант, коли за допомогою плоттера з кольорової плівки вирізаються попередньо нанесені зображення і потім переносяться на кузов автомобіля.
  • Широкоформатний друк на литий ПВХ плівці. Дорожчий, але надійний і довговічний варіант, коли зображення переноситься на плівку методом широкоформатного друку, після чого ламінується. Цей прийом дозволяє виконувати рекламний макет будь-якого рівня складності.
  • Комбінація широкоформатного друку і аплікації. Здешевлює випускається рекламний продукт, залишаючи все його перевага – довговічність і мобільність.
  • Обклеювання авто тонкої плівкою, що самоклеїться. Підходить для сезонної або нетривалої рекламної акції, після чого можливо безпроблемне видалення її з поверхонь автомобіля.
  • Віконні наклейки з перфорованої плівки. Така реклама не заважає огляду водія, але добре видно всім потенційним клієнтам, що знаходяться поза автомобілем.

 

Компанія “Гудвіл Дизайн сервіс” – наші пропозиції вас надихнуть

Наші фахівці більше 18 років працюють в сфері реклами, що є нашим головним козирем на цьому динамічному ринку України. Ми створюємо яскраві та запам’ятовуються дизайни на власному обладнанні і завжди готові втілити в життя найсміливіші побажання замовників. Головні наші переваги – швидкість і професіоналізм. Наші фахівці розроблять для вас якісний дизайн, відповідний вашим цілям і задачам. Для цього потрібно лише подзвонити нам за вказаними на сайті телефонами або написати повідомлення в режимі онлайн.