тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Медичні вивіски для центрів, клінік і практик

Продемонструйте професіоналізм і зміцните впевненість за допомогою правильної вивіски у вестибюлі медичного кабінету

У Гудвіл Дизайн ми є експертами в створенні високоякісних медичних офісних вивісок . Наші вивіски допоможуть вам продемонструвати свій бренд, професіоналізм і зміцнити довіру пацієнтів. Від великих медичних установ до невеликих приватних практик і від фахівців, таких як дерматологія і кардіологія, до амбулаторних хірургічних центрів, медичні працівники по всій країні довіряють знакам впливу.

Ми пропонуємо широкий вибір спеціальних знаків для залів очікування медичних офісів, в тому числі:

Об’ємні букви – виберіть з широкого спектру варіантів обробки, включаючи різання алюмінію, різання нержавіючої сталі, різання латуні, різання бронзи, різання міді, різання металевих букв Cor-ten і багато іншого. Ми пропонуємо матові, поліровані, пофарбовані і оксидованої покриття.

Вивіски на панелі – прикріпіть свій логотип або букви до панелі, щоб зробити знак більш помітним. Панельні вивіски – відмінний спосіб зробити ваш логотип «популярним» і корисним, якщо ви встановлюєте вивіску на складній поверхні, такий як кам’яна плитка або граніт.

Зовнішні бронзові таблички і металеві таблички – ідеально підходять для професійного відображення назви клініки, імен лікарів і навіть вашої адреси.

Вінілова графіка на вікнах – використовуйте матовий або кольоровий вініл, щоб відобразити свій логотип, назву практики і імена лікарів на скляних дверей.

Cut Acrylic – Вибирайте з пігментованих або забарвлених акрилових фарб. Ми пропонуємо обробку Crystal Ice (матова поверхня і бічні сторони з пофарбованої задньою стороною), а також металева обробка Ice (матова поверхня і сторони з металевої срібною підкладкою).

Акрил з металевим ламінатом – вибирайте матові і поліровані поверхні зі срібла, золота, бронзи або міді з краями чорного, сріблястого, гольф або іншого кольору.