тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як видалити аерозольну фарбу зі скляних вивісок

Скляна вивіска – це красиво, поки фарба не потрапить на неї, або випадково або з – за вандалізму. На щастя, фарбу можна видалити зі скла, якщо використовувати відповідні матеріали, трохи мастила і трохи терпіння. Всі необхідні матеріали можна знайти в місцевому господарському магазині або у власному будинку. Вони включають:

  • Мило і тепла вода
  • щітка
  • Спрей для видалення фарби
  • Нове гостре лезо з однієї крайкою (або пластиковий скребок для труєного скла)
  • Стрічка художника

Запобіжні заходи:

Оскільки кошти для видалення фарби містять хімічні речовини, слід проявляти обережність. При необхідності використовуйте захисні рукавички або головний убір і переконайтеся, що робоча зона добре вентилюється. Перед використанням уважно прочитайте інструкції для видалення фарби.

Крок перший:

Спочатку очистіть скляну вивіску теплою водою з милом, використовуючи щітку для очищення, щоб видалити бруд і сміття.

Крок другий:

Як тільки табличка стане чистою і сухою, закрийте прилеглі ділянки, з яких не потрібно видаляти фарбу, синьою малярською стрічкою.

Крок третій:

Прийшов час використовувати засіб для зняття фарби на тій області знака, з якої потрібно видалити фарбу. Дотримуйтесь інструкцій, які додаються до складу для зняття фарби, рівномірно розпиліть на проблемну область, потім почекайте рекомендований час, перш ніж продовжити.

Крок четвертий:

Після того, як ви почекали, як зазначено в інструкціях до інструменту для зняття фарби, ви готові зішкребти фарбу або небезпечним лезом, або пластиковим скребком. Пластикові скребки найкраще підходять для протруювання скла, так як вони з меншою ймовірністю подряпають травлення. При використанні бритвеного леза тримайте лезо між великим і вказівним пальцями на неострой кромці. Короткими рухами наскрібши гострим краєм, видаляючи при кожній рані невеликі порції фарби. Завжди відскрібати з тіла, щоб уникнути випадкових порізів.

Крок п’ятий:

Обережно протріть або змийте залишки віддаленої фарби під час роботи, щоб оголити ділянки, які ще потрібно очистити. Повторюйте в міру необхідності, поки вся фарба не буде видалена.

Крок шостий:

Нарешті, видаліть синю малярську стрічку з захищених ділянок, щоб відкрити знак чистого скла.

Додаткова примітка: якщо на скляній вивісці багато вигинів або важкодоступних заглиблень, можливо, вам доведеться проявити винахідливість з інструментами для зіскоблювання. У деяких ситуаціях можуть стати в нагоді ножі для художників або ножиці для коробок.