тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Графіка для комерційних вантажівок може змусити ваш автопарк приносити прибуток!

Незалежно від того, чи використовуєте ви два або 50 автомобілів в будь-який робочий день, у вас є автопарк, який добре помітний споживачеві на дорозі. Реклама на вантажівках допоможе вам виділитися серед конкурентів і домогтися визнання імені серед потенційних клієнтів. Ви знаєте, які у вас є варіанти?

Статистика автопарку доводить, що догляд за автомобілем – хороше вкладення

Вивчаючи вплив автомобільної графіки і брендування авто на покупця, компанія, виробник використовуваних нами вінілових продуктів, виявила, що вони пропонують відмінні переваги по неперевершеним цінами. Наприклад, чи знаєте ви, що одна вантажівка з графічної обробкою може отримувати до 16 мільйонів показів щороку, коли він знаходиться в дорозі?

Оскільки вони привабливі для споживачів, дослідження триває з результатами, які підкреслюють ефективність рекламного носія. Близько 98% опитаних споживачів відзначили, що у них склалося позитивне враження про компанії, які використовують брендування на своїх автомобілях. Точно так же 97% змогли згадати рекламу, яку бачили на вантажівці.

Вивчення варіантів графіки для вантажівок для вашої компанії

Ваші автомобілі унікальні. Те ж саме і з вашим фірмовим стилем. Тому існують різні способи обклеювання рекламою вантажівок вашого автопарку.

  • Наклейки на вантажівку-фургон. Фургон – фаворит компаній, що займаються доставкою і транспортуванням продуктів. Ми рекомендуємо наклейки великого розміру із зазначенням назви вашої компанії та контактної інформації. Додавання нишевой диференціації – теж хороша ідея.
  • Графіка комерційного вантажівки. На що ви хочете звернути увагу споживача? Багато бізнес-клієнти добилися відмінного успіху з графікою, яка підкреслює повідомлення їх бренду за допомогою кольорів, градієнтних змін кольору і відображення назви компанії. Не забудьте додати в мікс логотип.
  • Будівельний вантажівка графіка. Чи знаєте ви, що ви можете продавати навіть будівельну техніку? Звичайно, ви можете використовувати його тільки на будмайданчиках. Однак навіть там ви можете познайомити вашу компанію з іншими компаніями і з типами проектів, які вона виконує.
  • Призначена для користувача графіка вантажівки. Розгляньте можливість часткового обтікання, повного обтікання або комбінації написів з графікою. Ці продукти привертають увагу споживачів до квітів, які ви використовуєте як частину повідомлення вашого бренду. Більш того, ви можете використовувати ці призначені для користувача творіння для додавання меню послуг і слоганів.

До речі, ми також допомагаємо клієнтам з індивідуально розробленою графікою спринтерського фургона і аналогічними продуктами для автомобілів.

Як купити графіку для комерційного вантажівки

Компанія Гудвіл Дизайн Сервіс проектує, виготовляє і встановлює комерційну графіку для вантажівок, на яку розраховують компанії в плані брендингу та маркетингу. Наша команда допомагає з усіма аспектами проекту, включаючи графічний дизайн, підготовку транспортних засобів і загальне управління проектом.

Ми виберемо відповідний вініл для проекту і подбаємо про те, щоб через п’ять років ваш готовий продукт виглядав так само добре, як і в день установки.