тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Дверні таблички для офісу. Як вибрати? І що заборонено в виготовленні.

Коли справа доходить до дверних табличок , призначених для використання в офісі, ви помітите, що більшість з них мають особливий зовнішній вигляд, і для цього є вагома причина. Важливо, щоб вони мали дуже специфічний вид, який полегшить їх читання і розуміння. Це також означає, що є ознаки, які не дозволені для цих знаків, так як ці функції роблять такі знаки важкими для читання.

Що це за особливості і чому вони не дозволені на дверях вашого офісу?

Які функції потрібні, коли справа доходить до дверних табличок ? Ось деякі з заборонених функцій табличок і чому вони не повинні бути на ваших дверних знаках:

Незвичайний сценарій і курсив – це велике ні-ні, коли мова йде про знаках, особливо тих, які вважаються знаками ADA, а не просто дверними знаками. Це відбувається через те, що химерні сценарії і курсив важко читати здалеку, не кажучи вже про те, що його важко визначити за допомогою дотику, навіть якщо вони були зроблені тактильними.

Нерегульовані колірні контрасти – звичайно, ви можете захотіти, щоб на ваших знаках були поєднання кольорів, які важливі для вашої компанії, наприклад, кольору вашої компанії або поєднання кольорів, які використовуються в декорі вашого офісу, але питання в тому, чи є вони правильними контрастними кольорами ? Що відповідає нормам? Існує правило 70% колірної контрастності, яке необхідно враховувати тут, і якщо ці варіанти кольору не відповідають цьому, вам доведеться використовувати інше поєднання кольорів. Використання цього співвідношення для кольорового контрасту дозволяє легко побачити і зрозуміти, що написано на цих знаках, без символів, змішуються з фоном.

Блискучий матеріал – також не допускається, коли мова йде про табличках , які використовуються для офісних дверей, – це матеріали, які блищать або відбивають світло. Це тому, що ці знаки важко читати, коли світло відбивається від них. Це означає, що блискучі метали, пластмаси та інші поліровані матеріали не ідеальні для цих знаків. Їх або необхідно замінити на ті, які мають матову або не глянцевий поверхню, або на поверхню додати не блискучий ламінат, щоб придушити будь-який блиск, який може бути там.

Шрифти із зарубками – крім химерних шрифтів і курсиву, ваші дверні таблички не можуть містити символи без зарубок. Це з тієї ж причини, по якій химерний сценарій не дозволений на дверних покажчиках.