тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


6 причин, за якими ресторани повинні використовувати цифрові дошки для меню

Ресторани і всі інші заклади в сфері громадського харчування переходять від друкованих меню або рукописних вивісок цифрових дошках меню. Цифрові дошки меню стають все більш популярними, і тепер вони вважаються обов’язковою функцією будь-якого ресторану. Ці інтерактивні дошки меню можуть бути створені з мінімальними вкладеннями і пропонують безліч переваг для ресторанів.  

меню для ресторану Цифрова

Переваги цифрових дощок меню

Завдяки передовим технологіям сучасні цифрові дошки меню не тільки надзвичайно інтерактивні, але також універсальні і зручні у використанні, що робить їх відмінним інструментом для брендингу та маркетингу.

Ось деякі помітні переваги впровадження цифрових дощок меню.

Швидкі оновлення:

Найкраще в цифрових дошках меню – це можливість оновлювати контент в режимі реального часу. Ви також можете запланувати контент для майбутніх рекламних акцій.

Найкраще обслуговування клієнтів: цифрові дошки меню допомагають ресторанам залучати клієнтів, як тільки вони входять в магазин, надаючи інформацію. Ці цифрові екрани також можна використовувати для розваги клієнтів, показуючи прямі трансляції матчів, новини, оновлення погоди і багато іншого.

Зменшений час очікування:

Обслуговування неспокійних і нетерплячих клієнтів завжди було найскладнішою проблемою, з якою стикалися ресторани. Інтерактивні цифрові дошки меню значно скорочують черзі, скорочують час очікування і роблять процес замовлення ефективним і задовільним. Зараз кіоски самостійного замовлення можна побачити практично в кожному ресторані.  

Збільшення продажів:

Дослідження показали, що клієнти не тільки роблять обслуговування клієнтів більш приємним, але і купують більше в ресторанах з цифровими дошками меню в порівнянні з іншими. Причина в тому, що цифрові дошки меню, на відміну від людей, ніколи не забувають перепродувати. Тому, коли покупці отримують додаткові можливості, вони схильні купувати більше.

Вітрина інформації про харчування:

Сьогоднішні покупці більш інформовані і утворені і глибоко стурбовані харчовою цінністю споживаних продуктів. Ресторани можуть використовувати цифрові дошки меню, щоб надавати інформацію про калорії своїх страв, а також пропонувати більш легкі варіанти меню для певних медичних потреб.

Підвищує продуктивність персоналу ресторану:

Цифрові дошки меню не тільки рятують клієнта від болісного очікування, але і підвищують продуктивність вашого персоналу. З меншою кількістю клієнтів, взаємодіючих з персоналом, у співробітників ресторану буде більше часу, щоб зосередитися на скаргах і підвищенні якості обслуговування. Цифрові дошки меню, безумовно, можуть підвищити продуктивність співробітників ресторану, оскільки їм не доведеться витрачати час на рутинні питання.

Вивіски для ресторанів від Гудвіл Дизайн

Гудвіл Дизайн – один з провідних постачальників рішень для вивісок в Києві. Ми любимо їжу і обідати не вдома, тому ми співпрацюємо з провідними харчовими мережами, щоб надати їм кращі рішення.