тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


5 різних типів табличок і вивісок безпеки

Таблички і вивіски безпеки надзвичайно важливі, особливо в складних умовах, таких як лікарні, школи, аеропорти, торгові центри і т. Д. Вони є важливою складовою внутрішньої вивіски. Основна мета всіх знаків безпеки – забезпечувати безпеку відвідувачів і інформувати їх про потенційні небезпеки і небезпеки в певних умовах і ситуаціях.

У Гудвіл Дизайн ми надаємо рішення для орієнтованих покажчиків для клієнтів з різних галузей. У цій статті ми збираємося описати 5 різних типів знаків безпеки, їх значення і їх призначення.

  1. таблички заборони

Заборонні знаки використовуються для того, щоб повідомити відвідувачеві, що йому не дозволяється що-небудь робити або здійснювати певну дію. Їх можна використовувати для дотримання, наприклад, «Не палити» або «Забороняти фотографувати». Їх також можна використовувати, щоб змусити відвідувачів зупинитися і заборонити їм вхід після певного моменту. Ці знаки зазвичай мають червоне коло з сигнальної червоною діагональною червоною смугою, що тягнеться зверху зліва направо вниз під кутом 45 градусів.

  1. попереджувальні таблички

Основна мета будь-якого попереджувального знаку – попередити відвідувачів про будь-яких потенційні небезпеки. Вони не використовуються, щоб повідомляти відвідувачам, дозволено щось чи ні. Вони використовуються, щоб попередити вас про потенційну загрозу, щоб ви були готові до всього, що буде потім. Вони також є обов’язковими в певних випадках, наприклад, якщо хтось може зазнати впливу небезпечних хімікатів. Це в основному трикутні з жовтим фоном і чорною облямівкою.

  1. обов’язкові таблички

Обов’язкові знаки встановлюються, щоб спонукати відвідувачів вчинити певну дію. Їх можна вважати повною протилежністю заборонних знаків, але мета в основному та ж – безпека та дотримання. Наприклад, на входах в споруджуваний будинок повинні бути відповідні покажчики, що пропонують відвідувачам надягати каски. Вони в основному мають круглу форму з синім фоном, а символ відображається білим. Коло часто оточений білою рамкою.

  1. Таблички безпеки:

Знаки безпеки зазвичай використовуються для позначення безпечних умов. Оскільки зелений колір здавна асоціюється з безпекою, ці знаки мають прямокутну форму з зеленим фоном і білої рамкою по кутах. Ці знаки зазвичай використовуються для позначення шляхів евакуації, аварійних виходів, аварійних душів, аптечок і т. Д.

  1. Таблички пожежної безпеки:

Як видно з назви, пожежної безпеки показує, де розміщується пожежне обладнання. Оскільки червоний колір здавна асоціюється з вогнем, ці знаки мають прямокутну або квадратну форму з білою піктограмою на червоному тлі. Знаки пожежної техніки часто мають білу облямівку.