тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


4 способи, якими широкоформатний цифровий друк допоможе вашому бізнесу

В даний час залишатися актуальним пріоритетом номер один для всіх підприємств. Однак цього неможливо досягти, якщо ви не скористаєтеся послугами широкоформатного друку , які пропонуються надійною компанією.

Тут, у Гудвіл Дизайн, ми пропонуємо комплексні рішення для бізнес-вивісок. Банери , принти та графіка великого формату розробляються індивідуально та доставляються за запитами наших клієнтів. Таким чином, не має значення, до якої галузі належить ваша фірма чи магазин, ми надамо вам все, що стосується широкоформатного цифрового друку та багато іншого.

Тепер, не гаючи часу, ми відразу ж відповімо на запитання, яке задають більшість людей.

Що таке широкоформатний друк?

Також відомий як широкоформатний друк, термін широкоформатний друк відноситься до друку малюнків або графіки на великих шматках вінілу, паперу або інших матеріалів. Таким чином, в даний час під категорію широкоформатного цифрового друку можуть підпадати всі наступні великоформатні друковані матеріали :

  1. Плакати
  2. Банери
  3. Карти
  4. Вивіски

Цифровий друк дозволяє при необхідності надсилати остаточне зображення безпосередньо до служби широкоформатного друку. Ця новітня технологія виявилася корисною як для компаній, так і для їхніх партнерів із друку вивісок, що дозволяють вносити корективи в останню хвилину для оптимізації виведення.

Принтери великого формату більше, ніж ваші звичайні принтери

З огляду на розмір кінцевого продукту широкоформатні принтери однаково великі. Максимальний розмір, який можна надрукувати, залежить від кожної широкоформатної друкарської машини, оскільки деякі з них менші за інші.

Послуги широкоформатного друку використовують планшетні принтери, рулонні принтери або гібриди двох принтерів для виробництва кінцевого продукту. Але якщо принтери різні, то як щодо інших матеріалів, які у процесі? Так, вони також відрізняються від матеріалів для настільного друку.

Графіка, плакати та банери друкуються на товстому листі вінілу або ПВХ, гнучкому папері, тканині та різних інших матеріалах.

Чотири способи, якими послуги широкоформатного друку можуть допомогти у просуванні вашого бізнесу

Тепер ми думаємо, що ви готові дізнатися, як широкоформатний друк може допомогти вашому бізнесу.

  1. Доступне рішення

Будучи дешевшим, ніж старі технології друку, широкоформатний цифровий друк використовується для всіх видів ділової реклами та маркетингу. Якщо ви не хочете витрачати багато грошей на залучення клієнтів на великому ринковому просторі, то цифровий широкоформатний друк стане для вас чудовим та доступним варіантом.

Навіть якщо ви звернетеся до фірми, яка займається рішеннями для вивісок, це не коштуватиме вам більше кількох сотень доларів. Для порівняння, інші варіанти вивісок, такі як шафа або цифрові вивіски, можуть не відповідати вашим бізнес-вимогам і можуть коштувати щонайменше кілька тисяч доларів кожен. 

  1. Міцний матеріал

Як згадувалося раніше у статті, матеріал, який використовується для друку, міцний. Наприклад, флекс-папір та вінілові листи виробляються таким чином, щоб протистояти погодним умовам. Фарби на основі латексу та смоли, що використовуються в процесі широкоформатного цифрового друку, однаково довговічні. Таким чином, ви можете швидко просувати свої бізнес-пропозиції та збільшувати продажі.

  1. Багаторазовий за необхідності

Якщо ваш бізнес пропонує спеціальну знижку щороку в один і той же день, то друк нового банера або плаката щоразу може виявитися нездійсненним. Тут ви можете використовувати широкоформатні банери та принти. Надрукуйте банери один раз і використовуйте їх щороку, поки не прийде час змінити деталі або дизайн.

  1. Форма, що настроюється, і розмір

Оскільки у вас є повний контроль над усім процесом друку, ви можете отримати плакат вертикальної, горизонтальної або будь-якої іншої форми за допомогою широкоформатного друку . Звичайно, ви можете надрукувати зображення будь-якого розміру. Зазвичай, широкоформатний друк використовується, коли розмір банера/плаката перевищує 35 x 50 см. 

Послуги широкоформатного друку Гудвіл Дизайн

Ми пропонуємо інноваційні рішення для вивісок для наших клієнтів. Команда Гудвіл Дизайн має досвід широкоформатного цифрового друку та багато іншого. Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації та персоналізованих цінових пропозицій для вашого бізнесу.