тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Знамениті Меморіальні Дошки У Всім Світі

Таблички використовувалися для увічнення пам’яті людей, місць і подій протягом століть. Меморіальні дошки – від поздоровлень до пам’ятних дат – прекрасний спосіб назавжди запам’ятати те, що заслуговує на визнання. У всьому світі є багато чудових прикладів меморіальних дощок, службовців почестями і в деякому роді пам’ятками, де люди можуть згадати, віддати данину поваги або просто насолодитися маленьким шматочком історії.

Голлівудська Алея слави

Голлівудська алея слави, мабуть, одна з найбільш впізнаваних і відвідуваних майданчиків для меморіальних дощок. Незалежно від того, приїжджають туристи сфотографуватися з меморіальними дошками своїх улюблених голлівудських зірок або просто за покупками, це культове місце для відвідування і відпочинку з друзями та родиною.

Лондонські сині таблички

Якщо вам коли-небудь випаде можливість побродити по історичних вулицях Лондона, обов’язково знайдіть ці культові круглі таблички на зовнішній стороні будівель. Королівське товариство мистецтв, Рада лондонського графства, Рада Великого Лондона і організація «Англійська спадщина» об’єднали зусилля, щоб розмістити ці меморіальні дошки на відкритих просторах, що мають історичне значення. Придивившись, можна побачити все, що завгодно, від будинку Альфреда Хічкока до будинку, в якому Вольфганг Моцарт написав свою першу симфонію.

Настільна табличка Resolute

Стіл Resolute Desk або Президентський стіл є культовою частиною Білого дому, оскільки він був вперше подарований Резерфорда Б. Хейсу королевою Вікторією в 1880 році; правда, не завжди в Адміністрації Президента. Саме Джекі Кеннеді першим приніс культовий дерев’яний стіл корабельного виробництва в Овальний кабінет для Джона Ф. Кеннеді, і з тих пір він залишався там, за винятком короткого періоду, коли він подорожував з Президентської бібліотекою Кеннеді і був виставлений в Смітсонівському інституті. . На передній панелі столу є меморіальна дошка, яка детально описує його захоплюючу історію як HMS Resolute, а потім є знаком вдячності королеви президенту Хейсу.

Меморіал 9/11

11 вересня – й меморіал розташований в тому, що було епіцентром тепер розташування красивого меморіалу в пам’ять всіх, хто загинув під час трагічної атаки. Меморіал, розташований на місці Всесвітнього торгового центру, тепер представляє собою величезну ділянку площею 16 акрів з обома водоспадами, складовими приблизно половину території. Але, мабуть, найбільш захоплюючим елементом меморіалу є навколишні його бронзові дошки з іменами всіх жертв, які загинули в результаті нападів на вежі-близнюки в 1993 і 2001 роках. Дизайн був обраний переможцем з 5 200 робіт з усього світу.

Замовте собі табличку за адресою:

На https://gudvil.com.ua/ ви можете створити меморіальну дошку в пам’ять про кохану людину, відсвяткувати подію або надати трохи більшої стійкості чогось важливого для вас.