тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Як вивіски можуть зробити багатоквартирні будинки більш розкішними

За допомогою правильних вивісок  та табличок, забудовники багатоквартирних будинків можуть створити відчуття розкоші, яке привабить клієнтів високого класу та підвищить ставки оренди та покупки. Вивіски не лише спрямовують людей, а й розповідають мешканцям про бренд та його цінність. Це може змусити потенційних мешканців відчути, що нерухомість пропонує щось цінніше, ніж будь-який інший комплекс у цьому районі.

Ось шість способів, якими ви можете використовувати вивіски для багатоквартирних будинків, щоб ваш бренд виглядав розкішно, приваблював мешканців та швидко заповнював ваші будинки.

1. Передайте розкіш і статус своїм під’їздом

Перші враження дуже важливі для вивіски у багатоквартирних будинках. Ви повинні повідомити потенційним мешканцям вартість вашого комплексу та продати їм за вартістю оренди чи продажною ціною. Якщо люди проїжджають повз пошарпаної вивіски або застарілого під’їзду, вони не подумають, що ваша будівля така розкішна, як інші в цьому районі.

У міських районах, і особливо в елітних спільнотах, вивіски стають орієнтиром у спільноті та дозволяють людям відрізняти вашу будівлю від інших у цьому районі.

Ці мешканці передусім думатимуть про вашу будівлю, коли захочуть орендувати або купити її, і можуть направити туди інших людей як хорошу відправну точку. У таких областях, як Київ, жителі вказують напрямки, ґрунтуючись на різних кварталах та примітних будинках. Ваш багатоквартирний комплекс може бути однією з будівель, які люди використовують, щоб спрямовувати відвідувачів та друзів.

Ваш вхід – це водночас маркетинговий інструмент для майбутніх мешканців та гарантія для людей, які приїжджають із візитом.

2. Слідкуйте СУЧАСНИМ ТЕНДЕНЦІЯМ У ВИБОРІ КОЛЬОРУ І ПІДСВІТКИ.

Якщо ви хочете модернізувати свій під’їзд та інші помітні вивіски навколо свого комплексу, розгляньте декілька популярних тенденцій, які використовуються міськими забудовниками.

Підсвічування зараз дуже популярне, коли ви встановлюєте світло за знаком, щоб контрастувати з текстом назви будівлі. Наприклад, якщо ваша будівля називається “Оазис”, вона може використовувати синє підсвічування вночі на тлі білого знака. 

Підсвічування найкраще працює, коли вивіски поєднуються із сучасними кольоровими трендами. Це включає контрастування яскравих кольорів з нейтральними чорними або білими або використання колірного кола для створення привабливих палітр додаткових кольорів.

3. Створіть почуття співтовариства за допомогою фірмового зовнішнього пошуку

Якщо ви керуєте багатоквартирним комплексом з декількома будівлями або однією будівлею, що займає великий простір, подумайте про використання навігаційних покажчиків, щоб жителі почувалися так, ніби вони живуть у маленькому містечку чи згуртованій спільноті.

Ви можете використовувати вказівники , щоб спрямовувати клієнтів до різних зручностей, включаючи басейн, тренажерний зал, тенісні корти або парк для собак. Орієнтир також корисний для спрямування мешканців до своїх одиниць.

Дизайн, який ви вибираєте для навігації, може посилити відчуття розкоші, яку ви передаєте. Знаки повинні бути чіткими та досить великими, щоб люди могли їх помітити, але досить маленькими, щоб вони не відволікали від природної краси.

Вказівники також допомагають у процесі продажу. Після першого враження у під’їзді потенційним мешканцям знадобиться чітке орієнтування, щоб дістатися до вашого пункту оренди чи квартири, яку вони збираються купити.

4. БУДЬТЕ УВАЖНІ І ДО МАЛЕНЬКИХ ЗНАКІВ.

Як тільки мешканці використовують навігацію, щоб дістатися до різних зручностей, які ви пропонуєте, продовжуйте використовувати розкішний брендинг з невеликими вивісками навколо та всередині вашої будівлі.

Наприклад, допоможіть мешканцям знайти сауну, роздягальні та рушники у вашому комплексі басейнів. Нехай батьки свійських тварин знайдуть мішечки, щоб вичерпувати какашки з чітко позначеним знаком. Ці невеликі довідники не вимагають особливих зусиль з боку ваших співробітників для налаштування, але вони суттєво впливають на те, як ваші мешканці переміщаються вашою будівлею чи спільнотою.

Вивіски багатоквартирного будинку не тільки роблять стиль і зовнішній вигляд вивіски зручнішими для мешканців, але й підкреслюють усі зручності, що є у вас. Додавання зарядної станції поруч із дитячим майданчиком чи станцією миття збільшує вартість оренди чи іпотеки, яку платять жителі. Привернення уваги до цих зручностей наголошує на розкішних доповненнях, якими можуть насолоджуватися люди, які там живуть.

5. ДОПОМОГТЕ Жителям відчути себе як будинок

Хоча ви можете зіткнутися з певними правилами вибору кольору та вивісок у місті, де ви розробляєте, всі дизайни, які ви вибираєте у своїй будівлі, належать вам.

Ви можете розробити для мешканців путівники, що відповідають вашому бренду, та просувати ту розкішну атмосферу, яку ви шукаєте. Якщо ви керуєте надсучасною резиденцією, можливо, ви захочете пограти у пошук за допомогою великих чисел та яскравих, драматичних кольорів. Однак це може бути не ваш улюблений вибір, якщо цільова аудиторія – це літні і більш забезпечені жителі.

6. РЕГУЛЯРНО оновлюйте вивіски багатоквартирних будинків, щоб вони залишалися розкішними.

Основна проблема інвестування у вивіски, що створюють відчуття розкоші, полягає в тому, що вивіски легко зношуються.

Матеріали можуть іржавіти, колірні тенденції можуть змінитися, а елементи можуть зношувати ваш вхід. Якщо ви намагаєтеся просувати розкішний спосіб життя у своєму комплексі, перегляньте, чи потрібно оновити вивіски. Ви можете бути здивовані, як новий знак та свіжий шар фарби можуть покращити нерухомість, щоб вона виглядала новою та елітною.

Якщо ви хочете оновити вивіски для багатоквартирних будинків, зв’яжіться з Гудвіл Дизайн сьогодні та запросіть розцінки. Ви також можете переглянути наше портфоліо робіт , щоб побачити інші приклади вивісок, які можуть надихнути нові ідеї для того, щоб зробити ваш комплекс або будинок більш розкішним.