тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Вивіски запобігання COVID-19 для шкіл і університетів, знову відкриваються в Києві і Україні!

Уряд працює зі шкільними районами, щоб визначити найбезпечніші способи відкриття шкіл восени. Деякі райони вже вирішили спочатку відкрити онлайн-навчання, а потім перейти на навчання в класі. Решта планують відкритися відразу. Незалежно від того, в якому напрямку ви йдете, вам потрібні вивіски або таблички попередження COVID-19 для шкіл і університетів в Києві, Україна.

Налаштування вивісок з урахуванням вікових груп

Оскільки вимоги до соціального дистанціювання і миття рук однакові для будь-якого віку, було б легко замовити однакові вивіски для всіх шкіл. Однак наша команда рекомендує пам’ятати про вік студентів. Наприклад, попередні читачі і молодші школярі отримають користь від графічних зображень, які зображують дії, які адміністрація прагне розвивати.

Таким чином, для підлоги графіка з відбитками взуття – відмінний варіант для підкреслення правила 1,5 метра соціального дистанціювання. Точно так же подумайте про те, щоб замовити таблички для туалету, які показують, як учневі слід мити руки для досягнення найкращих результатів. У супроводі ці піктограми словами, щоб донести до них суть. Це залучає учнів різного віку і зводить до мінімуму помилки.

До речі, ми з задоволенням додаємо до цих знаків ламінат, що спрощує їх очищення. У шкільному середовищі дуже важлива часта дезінфекція поверхонь, і необроблені знаки можуть не відповідати цій практиці.

Прозорі акрилові огорожі від чхання дозволяють групове навчання і соціальна взаємодія

Батьки побоюються відправити своїх дітей восени в школу. Частково причина – соціальна взаємодія між учнями. З іншого боку, вони розуміють, що дистанційне навчання позбавляє дітей їх соціального зростання. Відмінною альтернативою є установка на шкільні столи прозорих акрилових захисних огороджень від чхання.

Прозорі акрилові екрани і бар’єри відмінно підходять для таких приміщень, як лабораторії, столи для рукоділля, кафетерій, хол для персоналу і місця, де діти будуть спільно працювати над проектами. Ми можемо розрізати акрил з закругленими краями, що сприяє безпеці. Більш того, ми можемо складати продукти, щоб максимально збільшити доступне табличний простір.

Інші потреби в покажчиках для вашої початкової, середньої або старшої школи

Є й інші ознаки, які будуть унікальними для вашого навчального закладу і його класів.

  • Нагадування про соціальне дистанціювання. Допоможіть учням пам’ятати, що вони повинні зберігати дистанцію між собою і іншими. Плитка на графіка, настінні вивіски і А-образні рамки – хороші варіанти.
  • Графіка зовнішнього статі. На ігрових майданчиках важливо, щоб ви підтримували персонал, який наглядає за дітьми, за допомогою вивісок, які дозволяють швидко і легко вишикуватися в чергу.
  • Дорожні покажчики. Якщо ви призначаєте коридори і сходи маршрутами з одностороннім рухом, використовуйте графіку на підлозі і стінах, щоб позначити цю зміну.
  • Інформація про стан здоров’я. А- образні рамки, настінні вивіски Dibond, банери і вінілова графіка на дверях – відмінні продукти, які нагадують учням про процедурах миття рук, носіння маски для обличчя і контрольних точках температури.

Як замовити знаки профілактики COVID-19 для шкіл

Гудвіл Дизайн Сервіс – це універсальний магазин вивісок і табличок для всіх типів знаків COVID-19. Ми виготовляємо продукцію відповідно до ваших вимог. Найкраще те, що ми забезпечуємо швидке обслуговування, дозволяючи вам вчасно відкритися з усіма покажчиками на місці. Телефонуйте сьогодні!