тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Виготовлення логотипів компанії на стіну

У Гудвіл Дизайн Сервіс ми спеціалізуємося на перетворенні вашого 2D-логотипу, який ви зазвичай друкуєте або відображаєте на фірмовому папері, в тривимірний логотип, який ви можете фізично доторкнутися і побачити з різних сторін. 

Це не завжди легке завдання! Але, використовуючи ряд «вивертів вивісок», багаторічний виробничий досвід і знання доступних матеріалів, ми зазвичай можемо знайти для вас підходяще рішення для вивісок .

Логотипи 3D-підписів (Об’ємних букв) дійсно варіюються від того, щоб ваш логотип був виготовлений з плоского шматка матеріалу, вирізаного до того ж дизайну і форми, що і ваш логотип, а потім прикріпили його до стіни на піднятих настінних кріпленнях, щоб він гордо стояв біля стіни, щоб надати тривимірний, але тонкий ефект: створення розділів з матеріалів в місці для створення об’ємного уявлення вашого логотипу з декількома шарами, а потім прикріплення логотипу до стіни за допомогою піднятих дужок, щоб дизайн логотипу мав набагато більш об’ємне присутність на стіні.

Матеріали, використовувані для створення 3D логотипу, варіюються від:

– Пофарбовані метали (сталь або алюміній) 

– Полірована або матова нержавіюча сталь (сріблястий або золотий колір)

– Попередньо пофарбований акрил

– Друкований / попередньо пофарбований вініл, нанесений на акрил і метал

Ваш дизайн логотипу і розмір необхідного логотипу, як правило, грають важливу роль в тому, як метод виготовлення може бути використаний для створення вивіски на стіні офісу, проте ми зазвичай намагаємося запропонувати вам кілька варіантів, щоб ви могли порівняти вартість виробництва для кожного.

Подивіться наші варіанти робіт за цим посиланням .

Ось деякі з наших найпопулярніших рішень для виготовлення 3D-логотипів:

Пофарбовані металеві вивіски з логотипом 3D (Об’ємними буквами)

Пофарбовані 3D металеві логотипи є одним з найбільш популярних варіантів для логотипів, виготовлених на замовлення, так як ви можете створити логотип, який не тільки є тривимірним і довговічним, але також може бути налаштований в певних кольорах фарби, а також діапазон товщини і глибини настроюється, так що ви можете змінити розмір логотипу.

Металевий логотип виготовлений вручну, виготовивши шматочки металу, щоб створити об’ємне тривимірне зображення вашого логотипу. Глибина логотипу зазвичай варіюється від 20 мм до 100 мм, однак загальний розмір логотипу буде впливати на те, наскільки глибоким повинен бути логотип. Після створення логотипу він забарвлюється в колір RAL або колір Pantone за вашим вибором з використанням різних варіантів забарвлення: матового, атласного, напівглянсова і глянцевого.

За допомогою цього тривимірного методу виробництва металевий логотип можна прикріпити до стіни за допомогою рельєфних настінних кріплень, щоб створити враження, що логотип плаває біля стіни, або він може бути встановлений врівень зі стіною. У вас також є можливість встановити світлодіодне освітлення всередині букв, якщо потрібно освітлення.

3D хромовані вивіски з нержавіючої сталі з логотипом

Виготовлені з дзеркально відполірованої нержавіючої сталі з хромованою обробкою і виготовлені вручну шляхом виготовлення плоских шматочків металу для створення тривимірного представлення вашого логотипу, 3D-поліровані логотипи з нержавіючої сталі є чудовим способом створення привабливого корпоративного дизайну вивіски і часто використовуються по всій галузі для багатьох підприємств.

Подібно забарвленим металевим буквах, глибина металевого логотипу зазвичай варіюється від 20 мм до 100 мм, однак це часто визначається загальним розміром логотипу. Після створення логотипу його полірують вручну, щоб показати дзеркальну хромовану обробку з нержавіючої сталі.

Логотипи з хромованого металу можна монтувати врівень зі стіною або підняти зі стіни за допомогою окремих виступів, які створюють невеликий зазор за логотипом для створення ефекту плавучості. Оскільки кожна частина логотипу виконана з порожнистої втопленою задньою частиною, світлодіодне освітлення часто може бути встановлено всередині букв, якщо потрібно освітлення.

3D матові таблички з нержавіючої сталі з логотипом

Виготовлені з матовою сатинованій нержавіючої сталі і виготовлені вручну шляхом виготовлення плоских шматків стали для створення тривимірного представлення вашого логотипу, 3D-матові сталеві логотипи є відмінним способом створення привабливих корпоративних вивісок і часто використовуються в промисловості для багатьох підприємств у багатьох секторах.

Продукція, що так само, як і 3D-хромовані логотипи, глибина логотипу зазвичай варіюється від 20 до 100 мм, однак це зазвичай визначається загальним розміром логотипу. Після того, як логотип зібраний разом, він очищається, щоб показати матову обробку з нержавіючої сталі.

Логотипи з матової сталі можуть бути встановлені врівень зі стіною або підняті зі стіни за допомогою окремих виступаючих настінних кронштейнів, які створюють невеликий зазор за логотипом для створення ефекту плавання. Оскільки кожна частина логотипу виконана з порожнистої втопленою задньою частиною, світлодіодне освітлення зазвичай може бути встановлено всередині букв, якщо потрібно освітлення.

3D золоті вивіски з нержавіючої сталі з логотипом

Виготовлені з матовою або дзеркально відполірованої нержавіючої титанової нержавіючої сталі і виготовлені вручну шляхом виготовлення плоских шматків стали разом для створення тривимірного представлення вашого логотипу, 3D-логотипи з золотим логотипом є відмінним способом створення привабливих корпоративних вивісок.

Продукція, що так само, як і 3D-матові / хромовані логотипи, глибина логотипу зазвичай варіюється від 20 мм до 100 мм, однак це зазвичай визначається загальним розміром логотипу. Після того, як логотип зібраний разом, він очищається, щоб показати бажану обробку золотом з нержавіючої сталі.

Золоті логотипи можуть бути встановлені врівень зі стіною або підняті зі стіни за допомогою окремих виступаючих настінних кронштейнів, які створюють невеликий зазор за логотипом для створення ефекту плавання. Оскільки кожна частина логотипу виконана з порожнистої втопленою задньою частиною, світлодіодне освітлення зазвичай може бути встановлено всередині букв, якщо потрібно освітлення.

3D акрилові знаки з логотипом для офісу

Виготовлені вручну шляхом створення плоских шматочків акрилу для створення об’ємних тривимірних вивісок і логотипів, 3D-акрилові знаки офісного логотипу є чудовим способом додання вашого логотипу більшої глибини, в результаті чого логотип буквально вистрибує з стіни. Глибина 3D-акрилових логотипів зазвичай варіюється від 30 до 100 мм в залежності від загальної ширини логотипу.

При такому способі виготовлення логотип можна прикріпити до стіни за допомогою піднятих настінних кронштейнів, які залишають невеликий зазор за логотипом, щоб створити ефект плавання, або логотип можна встановити врівень зі стіною. Оскільки кожна частина логотипу виконана з порожнистої втопленою задньою частиною, світлодіодне освітлення зазвичай може бути встановлено всередині букв, якщо потрібно освітлення.

Акрилові логотипи виготовляються з використанням ряду попередньо забарвлених акрилових фарб, що є економічно ефективним методом виробництва, оскільки логотип не вимагає додаткових витрат на фарбу, проте, якщо ваш логотип необхідно виготовити в певному кольорі RAL або кольорі Pantone, ми може бути обмежений вибором, і в цьому випадку може бути краще мати логотип, виготовлений з пофарбованого металу.

Піднятий плоский логотип

Акрилові логотипи з плоскою обрізанням отримали свою назву в результаті методу виробництва який використовується, оскільки логотип зазвичай вирізається з плоского акрилового листа перед тим, як кожна секція кріпиться до стіни за допомогою кріплення на фальшпіле, тому насправді логотип як і раніше класифікується як будучи тривимірним – він просто не піднімається над стіною так сильно, як вбудований 3D акриловий логотип. Глибина плоского акрилу, використовуваного для цього стилю вивісок, зазвичай становить 5-10 мм, в порівнянні з 3D-акриловим логотипом, який зазвичай має товщину від 30 до 100 мм.

За допомогою цього стилю вивіски логотип може бути встановлений врівень зі стіною, що створює злегка рельєфний ефект, або його можна підняти зі стіни на 10-20 мм за допомогою рельєфних настінних кріплень.

Акрилові логотипи виробляються в стандартному акриловому кольорі, вони можуть бути пофарбовані в бажаний колір pantone / RAL, або для більш складних дизайнів логотипів вони можуть мати вініл з цифровим друком, нанесений на лицьову сторону акрилу – все це дає трохи інший кінцевий продукт.

Пофарбовані плоскі металеві логотипи

Популярним методом виробництва економічно ефективних і довговічних вивісок є виготовлення логотипу з плоского металу. Дизайн логотипу вирізається лазером з плоского листа з алюмінію або сталі, а потім забарвлюється в потрібний колір pantone або RAL. Товщина використовуваного металу варіюється від 2 мм до 5 мм, і завдяки установці логотипу на стіні за допомогою фальш-настінних кріплень створюється додаткова глибина і затінення крапель для посилення тривимірного ефекту.

З таким стилем вивісок логотип також може бути встановлений врівень зі стіною, що при бажанні створює тонкий рельєфний ефект.

Якщо ваш логотип складається з різних кольорів і складних цифрових дизайнів, друкована графіка також може бути нанесена на пофарбований метал для досягнення необхідного дизайну.

Плоскі вирізи з матової сталі з логотипом

Логотипи з матової нержавіючої сталі з плоскою різьбою є популярним вибором, коли мова йде про брендінгу в офісі, оскільки вони є відмінним способом виробництва економічних і довговічних металевих вивісок. Сам дизайн логотипу вирізаний лазером з плоского листа з матової нержавіючої сталі товщиною від 0,9 до 3 мм.

Незалежно від того, чи перебуває ваш логотип з безлічі окремих розділів, форм або тексту, у вас є можливість прикріпити логотип безпосередньо до стіни за допомогою фальш-настінних кріплень, що створює додаткову глибину і затінення, або логотип також можна встановити врівень з стіна, яка створює тонкий рельєфний ефект, якщо це переважно.

Використовувана сталь – це нержавіюча сталь марки 304, яка найчастіше використовується в промисловості, проте, якщо потрібно більш міцна сталь, така як сталь 316 (як правило, якщо ви перебуваєте недалеко від узбережжя), вона надається за запитом.

Плоскі поліровані хромовані логотипи

Логотипи з плоскою полірованою хромованою нержавіючої сталі є популярним вибором, коли мова йде про брендінгу в офісі, оскільки вони є відмінним способом виробництва економічною і довговічною металевої вивіски. Сам дизайн логотипу вирізаний лазером з плоского листа нержавіючої сталі з дзеркальною поліровкою товщиною від 0,9 до 3 мм.

Незалежно від того, чи перебуває ваш логотип з безлічі окремих розділів, форм або тексту, у вас є можливість прикріпити логотип безпосередньо до стіни за допомогою фальш-настінних кріплень, що створює додаткову глибину і затінення, або логотип також можна встановити врівень з стіна, яка створює тонкий рельєфний ефект, якщо це переважно.

Використовувана сталь – це нержавіюча сталь марки 304, яка найчастіше використовується в промисловості, проте, якщо потрібно більш міцна сталь, така як сталь 316 (як правило, якщо ви перебуваєте недалеко від узбережжя), вона надається за запитом.