тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Виділитеся зовнішніми буквами, логотипами і цифрами у форматі 3D, які додають елемент глибини в вашу вивіску

Об’ємні букви – це привабливий і ефективний спосіб привернути увагу споживачів і залучити їх до місця вашого бізнесу. Зазвичай звані тривимірними або опуклими буквами, вони додають елемент глибини поряд з шириною і висотою, щоб буквально виділятися на поверхні, на якій вони встановлені. Термін «розмірні букви» також застосовується до розмірним логотипам і розмірним числах.

Ці розмірні знаки від Гудвіл Дизайн можуть принести користь підприємствам і організаціям будь-якого типу. Зовнішні розмірні літери зазвичай встановлюються безпосередньо на фасаді будівель в якості покажчиків на фасаді або на стороні будівлі. Привертають увагу, вони також зазвичай включаються в  пам’ятні знаки   або встановлюються на вивіски для стовпів і панелей, щоб підвищити їх привабливість.

Розглянемо переваги зовнішніх Об’ємних букв

Побіжний огляд вашого міста підтвердить, що тривимірні літери, логотипи і цифри, подібні до тих, які пропонує компанія Гудвіл Дизайн Сервіс, дуже популярні. Їх переваги включають:

  • Краща видимість:   тривимірні літери, логотипи та цифри більш помітні, ніж плоскі двомірні вивіски. В результаті опуклі букви – кращий вибір для залучення уваги автомобілістів і пішоходів.
  • Професійний вигляд:   розмірні літери виглядають складніше, ніж більшість інших варіантів. Якщо ви хочете представити свою компанію або організацію в кращому світлі, почніть з опуклих букв!
  • Чудова універсальність:  зовнішні розмірні літери пропонуються з самих різних матеріалів з можливістю вибору для вивісок будь-якого бюджету. Що стосується шрифтів і квітів, вони обов’язково будуть ідеально поєднуватися з іншими вашими маркетинговими матеріалами для підтримки послідовного брендингу.
  • Варіанти підсвічування:  Розмірні літери, виготовлені з нержавіючої сталі, можуть бути підсвічені світлодіодами або підсвічені лицьовою стороною за допомогою напівпрозорого акрилу. Литі металеві літери 3D також можуть бути підсвічені. Ви можете висвітлити інші розмірні букви прожекторами, щоб зробити їх більш помітними в нічний час.

Великий вибір матеріалів для ваших зовнішніх об’ємних літер

Ви можете підібрати під ваш корпоративний дизайн різний вигляд 3D букв з різних матеріалів. Цей вибір гарантує, що ви знайдете букви саме тих розмірів, які підходять для вашого застосування, стилю і бюджету:

  • Акрилові тривимірні написи:   акрилові об’ємні написи на замовлення легкі і дуже міцні. Пропонується широкий вибір стандартних і нестандартних кольорів.
  • Алюмінієві розмірні букви:   Доступний і міцний алюміній – популярний вибір для зовнішніх об’ємних літер. Його можна вирізати з плоских листів або відлити, заливши розплавлений метал в форму. Алюмінієві букви можуть бути пофарбовані в будь-який відтінок, включаючи індивідуальні кольору, що відповідають вашому бренду.
  • Вирізані латунні об’ємні букви:  відмінний вибір для класичних, професійно виглядають вивісок. Вирізані латунні тривимірні літери пропонуються в полірованому або матовому сатинованого виконанні.
  • Вирізані бронзові опуклі букви:   шукаєте традиційний вид? Підійдуть вирізані з бронзи розмірні літери. Оздоблення: матова, окислена або полірована.
  • Вирізані мідні об’ємні букви: ще   один перевірений часом матеріал, тривимірні зовнішні мідні літери, доступні з матовою або полірованою обробкою.
  • Вирізані об’ємні букви з нержавіючої сталі,   що поєднують чудову корозійну стійкість з вишуканим зовнішнім виглядом, є улюбленим вибором. Виберіть матову, дзеркальну або орбітальну обробку.
  •  Формовані пластикові об’ємні букви: ці букви, логотипи і цифри, відлиті під тиском в тривимірну форму, є доступним вибором.
  • Опуклі букви з уретану високої щільності (HDU): HDU,   також званий піною високої щільності, є економічним вибором. Він може бути виготовлений товщиною до трьох дюймів і облицьований акриловим або металевим ламінатом.
  • Розмірні букви   з іржавої сталі: під впливом погодних умов на вирізаної букві з кортеновской стали утворюється легкий шар іржі. Оздоблення природну іржу є відмітним варіантом.

Питання та відповіді

Які стилі типографіки можливі з об’ємними літерами?

Тривимірні написи для зовнішніх робіт доступні майже у всіх стандартних шрифтах. Що стосується нестандартних шрифтів, зазвичай рекомендується вирізати металеві літери.

Чи є переваги у об’ємних литих металевих букв в порівнянні з плоскими металевими буквами?

Литі металеві літери мають порожнисту задню частину і мають велику глибину, ніж плоскі розмірні літери.

Як кріпляться букви габаритних знаків?

Розмірні написи зазвичай встановлюються за допомогою штифтів і розпірок. Шаблон забезпечує правильне відстань між елементами вивісок. Також використовуються рейкові кріплення. Покладіться на Гудвіл Дизайн в професійній установці. Ми також допоможемо забезпечити відповідність ваших зовнішніх габаритних написів вимогам норм.

Подивіться надихаючі приклади наших численних типів зовнішніх розмірних букв

Відвідайте нашу  галерею натхнення для творчих ідей для вашого наступного проекту. Щоб поговорити з професіоналом Гудвіл Дизайн про рішення, що відповідає вашим потребам  і   бюджету,  зв’яжіться з нами   або завітайте сьогодні.   

Щоб побачити, як призначені для користувача зовнішні об’ємні букви можуть бути включені в інші вивіски для поліпшення їх зовнішнього вигляду, скористайтеся посиланнями.