тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Виготовлення лайтбоксів в Києві

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

«Гудвіл Дизайн сервіс» займається виготовленням лайтбоксів в Києві. Ми не тільки застосовуємо у виробництві виробів зовнішньої реклами сучасні матеріали, але також і модернізуємо методику роботи. В результаті підвищення якості нашої продукції, Ви можете ознайомитися з широким асортиментом компанії і вибрати саме той виріб, який підійде саме Вашому підприємству. До нас звертаються клієнти, яким необхідно заявити про себе жителям Києва. Виготовлення лайтбоксів дозволяє компаніям вказати на свої товари і послуги без нав’язливості.

Донесіть інформацію про Вашу роботу так, щоб кожен вважав своїм обов’язком відвідати Ваш заклад. Ми допоможемо сформувати гарне перше враження про Ваш бренд у всього населення Києва. Виготовлення реклами – лайтбоксів, є одним з найбільш недорогих і ефективних способів привернути нових клієнтів. Телефонуйте нам за телефоном і дізнавайтеся більше про методи нашої співпраці. Наші досвідчені менеджери дадуть відповідь на всі питання.

Ми надаємо Вам не тільки виготовлення лайтбоксів в Києві, але також і допомогу в розробці дизайну вироби. Ми самостійно проводимо монтажні роботи і обслуговуємо наші вироби зовнішньої реклами. Ремонтні роботи ми проводимо і по закінченню гарантійного терміну. Вам не потрібно думати про юридичний бік заходу, так як наші досвідчені кваліфіковані співробітники самі займаються оформленням документів на установку реклами.

У виготовленні лайтбоксів в Києві займається великий штат професіоналів. В процесі задіяні і інженери, і маркетологи. Ми можемо як виконати проект по Вашим планом, так і створити дизайн з нуля. Індивідуальний підхід і варіативність відзначені нашими клієнтами як переваги співпраці саме з компанією «Гудвіл Дизайн сервіс». Також варто згадати, що ми надаємо вибір за різними критеріями. У каталозі виробів Ви можете вибрати рекламу різної цінової категорії.

Виготовлення лайтбоксів в Києві дозволяє заощадити кошти і час на рекламу. Ми рекомендуємо дізнатися більше про банерах і вивісках нашого виробництва. Неонові і акрилові таблички виділять Вашу компанію серед сотень інших і залучать нових клієнтів