тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


ВИБІР ПРАВИЛЬНОЇ СВІТОВИЙ ВИВІСКИ АБО ТАБЛИЧКИ

Використовуйте темряву, щоб поліпшити існуючі вивіски , додавши освітлення, яке інакше було б невидимим протягом вечора або ночі. Світло надає вашому торговому знаку додаткове присутність і виділяє його в темний час доби, коли у перехожих дуже мало інших відволікаючих чинників.

Не дозволяйте вашому магазину або компанії стати невидимим тільки тому, що темно. До закриття може пройти кілька годин, але ваші клієнти не помітять вас проходячи по головній вулиці, тому що вашу вивіску не буде видно в темному вуличному освітленні і темряві.

Ви можете висвітлити весь знак, встановивши його на напівпрозору світлову коробку, щоб він був ідеально читаним при звичайному денному освітленні, а потім продовжував читатися після того, як стемніє і включиться вимикач освітлення магазина.

Комбінований знак є популярним варіантом для багатьох власників бізнесу, так як це знак, який висвітлює тільки частина знака, таку як назва компанії або логотип, щоб забезпечити видимість для проходження торгівлі протягом ночі, залишаючи інші деталі в темряві, які видно тільки вдень . Цей метод допомагає просувати вашу торгову марку і запам’ятовує ваше ім’я або логотип у свідомості людей.

У Гудвіл Дизайн сервіс ми часто використовуємо яскраві неонові або світлодіодні світлодіоди, щоб придумувати цікаві вивіски для реклами бізнесу і залучення ваших клієнтів. Ці вогні часто розміщуються в передньому вікні, щоб доповнити основний знак вище, основний знак, який використовується протягом дня, і освітлений знак протягом ночі.

6 ЕФЕКТИВНИХ СПОСОБІВ висвітлити Об’ємні букви  

Освітлена ззаду світлодіодним підсвічуванням Halo

Букви «Halo-Lit» найчастіше використовуються для підсвічування вивісок, оскільки вони представляють собою м’який, але ефективний спосіб відображення ваших букв з підсвічуванням . Букви виготовлені в вигляді 3d металевої букви, яка порожня всередині. Потім всередині букв встановлюється ряд світлодіодів, які висвітлюють літери, через які світло падає на стіну за буквами.

Для підсвічування букв може бути встановлений ряд світлодіодів різного кольору, однак найчастіше використовуються білі світлодіоди.

У погано освітлених місцях цей метод освітлення буде означати, що особа букв буде темним і не освітленим, тому що світло буде розташовуватися ззаду, що створює світіння логотипу або букв в стилі силуету, однак цього все одно має бути достатньо світла, щоб зробити напис читабельною.

Лицьова підсвічування букв

Використовуючи різні методи виробництва, ми можемо виготовити букви так, щоб знак був внутрішньо освітлений, щоб лицьова сторона букв / передня частина букв висвітлювалася, щоб отримати чітке уявлення логотипу. Букви виготовлені для створення 3d металевої букви, яка порожня всередині.

Потім всередині букв встановлюється система світлодіодного освітлення, яка висвітлює літери спереду, які випромінюють світло назовні.

Діапазон різних кольорових світлодіодних вогнів або кольорового акрилу може бути використаний для створення яскравого чіткого відображення світла, який видно на відстані.

Лицьова підсвічування і бічних букв

Використовуючи різні методи виробництва, ми можемо виготовити букви так, щоб знак був внутрішньо освітлений, щоб особи і бічні сторони букв висвітлювалися, створюючи чітке уявлення логотипу. Букви виготовлені для створення 3d акрилової літери, яка є порожнистої всередині.

Потім всередині букв встановлюється система світлодіодного освітлення, яка висвітлює літери спереду, які випромінюють світло назовні.

Діапазон різних кольорових світлодіодних вогнів або кольорового акрилу може бути використаний для створення яскравого чіткого відображення світла, який видно на відстані.

Освітлена зверху світлом вивіска

Проекційний світло або смугової світло, який розташований над вивіскою, є відмінним економічним способом освітлення існуючого знака або нового знака. Корабельний світильник може бути виконаний з точним розміром, який буде відповідати буквах і давати достатньо світла, щоб освітити всю довжину знака або тільки певну область, якщо потрібно висвітлити тільки назва магазину.

Діапазон освітлення може бути використаний для освітлення вітрини магазину, наприклад, люмінесцентні лампи на трубах, білосніжні світлодіоди, світлодіоди теплого світіння, а також ряд інших квітів. Сам світло також можна відрегулювати, світло можна сфокусувати на певній ділянці знака.

Смуговий освітлення також допомагає створювати тіні і фонові зображення, якщо для написання написи використовуються рельєфні 3D-букви.

Вивіска з підсвіткою для трафаретного різання 

Замість того, щоб виготовляти окремі букви і прикріплювати їх до стіни, виготовляється алюмінієва вивіска і забарвлюється в бажаний колір. Букви або логотип потім вирізують трафаретом і видаляють з знака, щоб внутрішня система світлодіодного освітлення всередині коробки з написом могла просвічувати. Усередині вивіски розташований кольоровий кольоровий акрил, який забезпечує чітке відображення освітленого логотипу і рівномірний розподіл світла.

Букви або логотип на знаку будуть виглядати вибитими і втопленими в лицьову сторону знака.

Діапазон кольорового вінілу може бути використаний для створення бажаних світлових ефектів, і ми також можемо надрукувати дизайн на акрилової панелі для відображення певного дизайну.

Піднос з підсвічуванням для трафаретного різання зі злегка піднятими акриловими буквами – тиснений логотип

Як і попередній варіант знака, алюмінієва коробка з написом виготовляється і забарвлюється в потрібний вам колір. Букви або логотип потім вирізують трафаретом і видаляють з знака, щоб внутрішня система світлодіодного освітлення всередині коробки з написом могла просвічувати. Окремий набір плоских акрилових букв виготовляється в тому ж розмірі, що і букви в логотипі, і розміщується в областях, які раніше були вирізані трафаретом з алюмінієвої таблички з написами, завдяки чому букви виглядають злегка піднятими.

Потім на літери наноситься кольоровий вініл, щоб особа букв висвітлювалося потрібним вам кольором. Сторони букв матимуть білу рамку по краях, і букви або логотип на знаку будуть здаватися вибитими і піднятими від імені знака приблизно на 7-10 мм. Діапазон кольорового вінілу може бути використаний для створення бажаних світлових ефектів, і ми також можемо надрукувати дизайн на акрилової панелі для відображення певного дизайну.

ПОПУЛЯРНІ ВИДИ СВІТЛОВИМИ вивісок І ТАБЛИЧОК

Незалежно від того, чи ми використаємо неонові лампи, лампи для ярмаркової площі або вбудовану світлодіодну систему освітлення, розташовану всередині тривимірних букв на вивісці, для забезпечення передній або задній підсвічування, насправді існує безліч варіантів того, як ми виробляємо вашу вивіску.

Використовуваний логотип або шрифт зазвичай грає важливу роль в виготовленні знака, тому що, якщо шрифт занадто тонкий або занадто широкий, він може обмежити вас кількома можливими методами виробництва. Ми зможемо обговорити всі ці варіанти.

Ось ряд світлових знаків, які були виготовлені різними способами:

Букви Halo-Lit з нержавіючої сталі з підсвічуванням ззаду

Букви з галогенною підсвічуванням – це популярний метод підсвічування букв на логотипі. Цей метод освітлення можна використовувати як для внутрішніх, так і для зовнішніх вивісок. Букви виготовлені для створення інтегрованої тривимірної літери, яка є порожнистої всередині. Потім всередині букв встановлюються світлодіодні ліхтарі, які висвітлюють літери ззаду і проектують світло на стіну або поверхню за буквами.

Для підсвічування букв можна використовувати кілька кольорових світлодіодних ламп, проте білі світлодіоди є найбільш поширеними, оскільки вони підсвічують найяскравіші. У погано освітлених місцях цей метод освітлення буде означати, що особа букв буде темним і не освітленим, тому що світло буде розташовуватися ззаду, що створює світіння логотипу або букв в стилі силуету, однак цього все одно має бути достатньо. світло, щоб зробити напис читабельною.

Алюмінієвий знак трафаретного різання – літери загоряються зсередини

Вивіски з написами або підноси з написами на трафареті є відмінним способом відображення як дрібного, так і великого тексту або логотипів. Його виготовляють шляхом лазерного різання і видалення букв з листа алюмінію. Потім опаловий шматок акрилу (або кольоровий акрил) поміщається за буквами всередині знака разом з рядом світлодіодних ламп або люмінесцентних ламп, які чітко висвітлюють текст, полегшуючи читання при освітленні або без підсвічування.

Алюміній, використовуваний для створення знака, може бути покритий порошковою фарбою в широкому спектрі кольорів RAL або може бути загорнутий в вініл в серії графічних зображень з цифровим друком.

Цей метод виробництва надає знаку злегка втоплений втоплений ефект, і букви здаються плоскими на фасції, проте літери підсвічуються з лицьового боку знака, на якому чітко відображається логотип, що дозволяє легко читати і бачити на відстані. 

Алюмінієвий знак трафаретного різання – зі злегка піднятими акриловими буквами і підсвічуванням зсередини

Підноси з написами на трафаретного основі зі злегка піднятими акриловими буквами виготовляються аналогічно попередньому варіанту шляхом лазерного різання і видалення букв з листа алюмінію, проте потім ми замінюємо шматки алюмінію, які були видалені з знака, на індивідуальний розріз плоскі шматочки акрилу, що робить логотип злегка піднесеним прибл. 3-8mm. Потім використовується серія світлодіодних ламп або люмінесцентних ламп для чіткого висвітлення тексту, що полегшує його читання.

Алюміній, використовуваний для створення знака, покритий порошковою фарбою в широкому спектрі кольорів RAL або може бути обгорнутий вінілом в серію цифровий друкованої графіки.

Цей метод виробництва надає знаку рельєфний ефект, і букви на лицьовій панелі виглядають плоскими, проте літери підсвічуються з лицьового боку знака, на якому чітко відображається логотип, що дозволяє легко читати і бачити на відстані. 

3D Акрилові Букви – підсвічуються з лицьової і бічних сторін букв

вивіска з бічним підсвічуванням

Вбудовані акрилові букви з підсвічуванням – відмінний спосіб створити опуклий тривимірний знак, який гордо виділяється з фасції. Акрилові літери акуратно зібрані разом з опаловим акрилом, який вирізаний по формі логотипу або шрифту, а потім виготовлений разом, щоб створити бажану глибину букв. Букви, які є порожніми, оснащені серією світлодіодних ліхтарів, які висвітлюють букви з лицьової та бокової сторони, забезпечуючи максимальне освітлення.

Для підсвічування букв можна використовувати кілька кольорових світлодіодних ламп, проте білі світлодіоди є найбільш поширеними, оскільки вони підсвічують найяскравіші. Цей метод виробництва забезпечує рівномірний розподіл світла по всьому знаку, і можна використовувати різні кольорові акрилові або вінілові фільтри для отримання різних кольорів. На відміну від букв з підсвічуванням ореолу, в яких світло проектується ззаду букв, все акрилові букви з підсвічуванням висвітлюються спереду, що робить їх чіткими і легко читаються на відстані.

3D вакуумні формовані логотипи – із підсвічуванням

Плоский лист пластику нагрівається і натягується на форму і притискається до неї шляхом всмоктування повітря, поки він остигає і твердне. Процес вакуумного формування може бути використаний для виготовлення широкого спектру форм. Залежно від форми і розміру логотипу буде визначено, чи можливо використовувати цей метод виробництва, так як вакуум-формувальні машини можуть робити тільки форми з максимальним діаметром близько 1 метра.

Доступний пластик, який використовується для створення форми, являє собою набір попередньо забарвлених акрилових фарб, в залежності від кольорів в колірній гамі виробника, однак виливки можуть бути пофарбовані в певний колір або загорнуті в вініл в цифрову печатку, відображаючи бажане зображення.

Потім можна встановити світлодіодні ліхтарі, щоб логотип спалахував для створення або галогенною, або фотоспалахи.

3D Акрилові Букви – літери з підсвічуванням і чорним вінілом, нанесені на лицьову сторону букв

Виготовлені так само, як і акрилові літери, вбудовані акрилові букви з підсвічуванням є хорошим способом створення тривимірного знака, який гордо виділяється на стіні. Акрилові букви ретельно зібрані разом з опаловим акрилом, який потім виготовляється разом, щоб створити бажану глибину букв. Потім на лицьову поверхню букв наноситься затемнений вініл, який повністю зупиняє світло, а порожнисті букви забезпечені поруч світлодіодних ламп, які висвітлюють області кожної букви, які не покриті вінілом.

Для підсвічування букв можна використовувати кілька кольорових світлодіодних ламп, проте білі світлодіоди є найбільш поширеними, оскільки вони підсвічують найяскравіші. На відміну від букв з підсвічуванням ореолу, де світло проектується ззаду букв, все акрилові букви з підсвічуванням підсвічуються спереду, роблячи його зрозумілим і легко читаним на відстані.

LP Flex Прозорі акрилові 3D літери – зі світлодіодним підсвічуванням

Букви LPflex призначені для висококласного ринку і мають виняткову якість. Такий спосіб виробництва дозволяє виготовляти настільки широкий спектр яскравих кольорів, дизайнів і забезпечує бездоганне висвітлення. Процес виробництва робить цей стиль написи набагато більш універсальним в порівнянні з більш традиційними методами виробництва. Система світлодіодного освітлення означає, що букви можуть висвітлюватися спереду, збоку і ззаду – аналогічно неоновому світлі, однак світлодіодні лампи забезпечують більш тривалий термін служби і більш енергоефективність.  

В букви LPflex, виготовлених з товстого акрилу, використовуються новітні методи виробництва, які забезпечують досконалість і надійність. Відповідний як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання, діапазон для стилів і методів освітлення можна використовувати або комбінувати в кожній букві, щоб ви могли мати букву, підсвічуються в певний колір спереду і інший метод або колір ззаду – що робить його ідеальним вибором при створенні унікального знака.

LP Flex підняті букви – з лицьового боку і зі сталевими бортами

Букви LPflex призначені для висококласного ринку і мають виняткову якість. Такий спосіб виробництва дозволяє виготовляти настільки широкий спектр яскравих кольорів, дизайнів і забезпечує бездоганне висвітлення. Процес виробництва робить цей стиль написи набагато більш універсальним в порівнянні з більш традиційними методами виробництва. Система світлодіодного освітлення означає, що букви можуть висвітлюватися спереду, збоку і ззаду – аналогічно неоновому світлі, однак світлодіодні лампи забезпечують більш тривалий термін служби і більш енергоефективність.  

В букви LPflex, виготовлених з товстого акрилу, використовуються новітні методи виробництва, які забезпечують досконалість і надійність. Відповідний як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання, діапазон для стилів і методів освітлення можна використовувати або комбінувати в кожній букві, щоб ви могли мати букву, підсвічують певний колір спереду і інший метод або колір ззаду – що робить його ідеальним вибором при створенні унікального знака.

LP Flex поняті букви – із підсвічуванням і з лицьового боку букв

Букви LPflex призначені для висококласного ринку і мають виняткову якість. Такий спосіб виробництва дозволяє виготовляти настільки широкий спектр яскравих кольорів, дизайнів і забезпечує бездоганне висвітлення. Процес виробництва робить цей стиль написи набагато більш універсальним в порівнянні з більш традиційними методами виробництва. Система світлодіодного освітлення означає, що букви можуть висвітлюватися спереду, збоку і ззаду – аналогічно неоновому світлі, однак світлодіодні лампи забезпечують більш тривалий термін служби і більш енергоефективність.  

У листах LPflex, виготовлених з товстого акрилу, використовуються новітні методи виробництва, які забезпечують досконалість і надійність. Відповідний як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання, діапазон для стилів і методів освітлення можна використовувати або комбінувати в кожній букві, щоб ви могли мати букву, підсвічують певний колір спереду і інший метод або колір ззаду – що робить його ідеальним вибором при створенні унікального знака.

Виготовлений на замовлення акриловий логотіп- з підсвічуванням зсередини

вивіска з внутрішнім підсвічуванням

Вбудовані акрилові форми з підсвічуванням і логотипи в коробках – відмінний спосіб створити опуклий тривимірний знак, який виділяється з фасції. Акриловий логотип створюється разом з використанням опалового акрилу, який обрізається по формі логотипу і потім виготовляється разом для створення бажаної глибини. Форма в штучної упаковці, яка зроблена полою, потім оснащена рядом світлодіодних ламп, які висвітлюють букви від імені та сторін, забезпечуючи максимальне освітлення.

Кольорові світлодіодні ліхтарі або кольоровий акрил можна використовувати для підсвічування букв, а вінілову графіку можна додавати для створення різних дизайнів і ефектів. Цей метод виробництва забезпечує рівномірний розподіл світла по всьому логотипу. На відміну від букв з гало-підсвічуванням, де світло проектується ззаду букв, акрилові вивіски з підсвічуванням акцентовані на передній і бічних сторонах, що робить його чітким і легким для читання. здалеку.

Букви 3D без оправи – з акрилової лицьовою стороною і сталевими гранями

Металеві букви без оправи призначені для підняття зі стіни і для тривимірного освітлення, а також для освітлення спереду. Металеві букви виготовляються разом для досягнення необхідної глибини, а потім плоска опалова акрилова поверхня фіксується на лицьовій стороні букви, яка при установці зі світлодіодними лампами буде освітлюватися зсередини і випромінювати світло назовні. Сталеві боку букв часто покриті порошковою фарбою або пофарбовані в певний колір або виготовлені з полірованої або матової нержавіючої сталі, що створює приємний професійний вид.

Кольоровий акрил можна використовувати для зсуву цілого ряду кольорових ефектів, а вінілові плівки з цифровим друком можна застосовувати для створення різних градієнтів або малюнків.

Букви Обід і Возратние 3D – з акрилової лицьовою стороною і сталевими гранями

Обід і поворотні металеві літери призначені для підняття зі стіни і для тривимірного освітлення, а також для освітлення спереду. Металеві букви виготовляються разом для досягнення необхідної глибини, а потім плоска опалова акрилова поверхня фіксується на лицьовій стороні букви, яка при установці зі світлодіодними лампами буде освітлюватися зсередини і випромінювати світло назовні. Сталеві боку букв часто фарбуються і покриваються порошковим покриттям певного кольору або виготовляються з полірованої або матової нержавіючої сталі, що створює приємний професійний штрих.

Кольоровий акрил можна використовувати для зсуву цілого ряду кольорових ефектів, а вінілові плівки з цифровим друком можна застосовувати для створення різних градієнтів або малюнків.

Неонові вивіски – освітлені неоновими трубками 

неонові вивіски

Неонові букви і логотипи можуть використовуватися для створення світлових букв на лицьовій панелі магазину або на вивісці магазина таким же чином, як і буквені позначення магазину. Букви виготовляються вручну і формуються з використанням шаблону букв або логотипу, а потім монтуються на алюмінієву панель або існуючу стіну.

Установка неонових літер на непрозору панель – відмінний спосіб приховати всі дроти і кабелі, які з’єднують всі неонові літери разом і живлять все неонові трубки. Алюмінієва лицьова панель може потім бути підписана з використанням інших матеріалів, таких як вініл, щоб гарантувати, що текст і написи видно в денний час і добре видно і висвітлені вночі неоновими літерами.

Маючи широкий вибір кольорів, розмірів і стилів, ми можемо запропонувати широкий спектр варіантів, від простих дизайнів до більш складних стилів.

Вбудовані 3D літери із нержавіючої сталі – з підсвічуванням неоновими трубками 

Для більш унікального стилю написи вбудовані букви з нержавіючої сталі з внутрішнім неоновим освітленням стають все більш і більш популярними в наші дні в шикарних барах і для міських заходів. Виготовлена ​​з нержавіючої сталі, яка виготовлена ​​для створення тривимірної букви або логотипа, вона має порошкове покриття певного кольору RAL, а потім оснащена виготовленим на замовлення неоновим світлом, який видно спереду знака і який виробляє достатньо світла. повністю висвітлити дизайн.

Діапазон кольорових неонових трубок може бути використаний для створення кожного дизайну, а букви доступні в полірованої нержавіючої сталі і матової неіржавіючої сталі.

Букви здаються порожніми всередині і створюють ілюзію, що всередині букви є буква, що робить її досить унікальною. Цей унікальний стиль напису може бути виконаний як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування, і може бути оснащений різними або кріпильними методами для настінного або автономного монтажу.

Об’ємні лампочние літери для входу

Для унікального стилю написи, вбудовані букви з нержавіючої сталі з внутрішнім освітленням лампочками стають все більш і більш популярними в наші дні в шикарних барах і для міських заходів. Виготовлена ​​з нержавіючої сталі, яка виготовлена ​​для створення тривимірної порожнистої букви або логотипа, вона має порошкове покриття певного кольору RAL, а потім оснащена серією вогнів лампочок, які видно спереду знака і які виробляють досить світло, щоб повністю висвітлити дизайн.

Для створення кожного дизайну можна використовувати різні кольорові вогні для лампочок, а букви доступні з полірованої нержавіючої сталі і матової неіржавіючої сталі. Цей унікальний стиль напису може бути виконаний як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування, і може бути оснащений різними методами кріплення або для кріплення на стіні або окремо стоять.