тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Типи світлових вивісок – ось 4 найкращі за версією Гудвіл Дизайн

Вивіски із зовнішнім підсвічуванням важко ігнорувати чи не помітити. Особливо вечорами, коли ви подорожуєте містом, яскраві та яскраві плакати можуть привернути вашу увагу і справити незабутнє враження. Ось чому зовнішні вивіски, що світяться, мають вирішальне значення для візуального брендингу бізнесу. Добре продуманий світловий знак не лише підвищує вашу помітність та видимість, а й створює відчуття престижу. Це робить ваш бренд стильним, а також виділяє ваш бізнес на людному ринку. 

Світлові вивіски – чудове вкладення практично для будь-якого бізнесу. Якщо ваш бізнес залежить від нічного життя, наявність вивіски, що світиться, безумовно, може збільшити ваші продажі. У Гудвіл Дизайн ми пропонуємо світлові та неосвітлені рішення для зовнішніх вивісок для брендів із різних галузей. У цій статті ми перераховуємо наші улюблені 5 типів зовнішніх світових рекламних вивісок.

1. Вивіски для кабінету чи лайтбокси

Вивіски «Кабінет» або « Лайтбокси » входять до популярних зовнішніх вивісок. Ці вивіски можуть бути освітлені зсередини за допомогою люмінесцентних або світлодіодних ламп, що сяють через прозору панель. Панель може містити логотип, ім’я або іншу відповідну інформацію, яку ви хочете надати своїм потенційним клієнтам. Ці вивіски напрочуд недорогі і добре виділяються як вдень, так і вночі, коли увімкнено світло, роблячи ваш бізнес помітним 24/7. 

2.Об’ємні літери з переднім або лицьовим підсвічуванням

Літери з підсвічуванням , зазвичай відомі як підсвічені літери, є найпопулярнішим вибором для позначення. Поверхня зроблена з напівпрозорого акрилу, а джерело світла вміщено всередині букв, щоб привертати увагу вдень і вночі. Літери з підсвічуванням забезпечують відмінну читаність та видимість на великих відстанях. Логотипи та літери з підсвічуванням обличчя надають вашому бренду первозданного вигляду та роблять повідомлення чіткими та чіткими. 

3. Неонові вивіски

Неонові вивіски існують вже давно, і вони мають класичний вигляд із ретро елементами. Вони створюють яскраве, приємне світіння, з яким можуть зрівнятися деякі інші системи освітлення, і їх можна використовувати як усередині, так і зовні. Неонові вивіски виглядають більш дружелюбними, ніж світлодіодні. Світло, випромінюване неоновим світлом, тепле і гостинне. Світлодіодні ліхтарі можуть бути яскравішими, але вони можуть здаватися холодними, жорсткими та різкими для очей. Однак через свою вагу, крихкість та енергоспоживання неонові вивіски можуть бути встановлені лише фахівцями. Переконайтеся, що фірма, з якою ви працюєте, має спеціалісти з встановлення неону, оскільки неправильна установка може призвести до пошкодження.

4. Центри електронних повідомлень  

Для обміну миттєвими повідомленнями EMC є гарним варіантом, оскільки ви можете швидко відображати та оновлювати інформацію на екранах. Електромагнітні перешкоди можуть бути вбудовані в пам’ятники, встановлені на будинках або можуть бути окремо стоять. Їх можна настроїти на зміну швидкості з інтервалом та відображати різні повідомлення. ЕМС можна порівняти з екранами телевізорів у тому сенсі, що вони бувають різних розмірів та дозволів екрану. Світлодіодні зчитувальні плати – це ще одна назва EMC. Повідомлення прокручування реклами відображаються на цій формі світлодіодних вивісок. 

Зовнішні вивіски Гудвіл Дизайн

Гудвіл Дизайн спеціалізується на зовнішній медійній рекламі. Ми маємо багаторічний досвід обслуговування деяких з найвідоміших брендів. Наші фахівці надають комплексні високоякісні рішення для зовнішніх вивісок , які задовольнять ваші потреби на довгі роки.