тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Табличка ведеться спостереження, немаэ входу, не курити, вхід, туалет.

Види інформаційних табличок

табличка туалет, вход, видеонаблюдение

Інформаційні таблички – це своєрідна візитка компанії, з них починається перше знайомство клієнта з діяльністю організації. Покажчики повинні виробляти позитивне враження, оскільки від цього залежить успішність подальшої співпраці.
Виготовлення інформаційних табличок краще довірити професіоналам. Компанія «Гудвіл Дизайн сервіс» довгі роки працює на цьому ринку, і точно знає, як грамотно виконати замовлення.

Для виробництва інформаційних табличок використовуються наступні види матеріалів:

  • пластик – бюджетний варіант табличок, товщина яких не перевищує 3 мм. Зображення наноситься за допомогою самоклеючої плівки. Для додання завершеності табличку оформляють в рамку з пластикового або алюмінієвого профілю;
  • оргскло – дешевий матеріал, який добре поєднується з дерев’яними підкладками. Має гарний естетичний вигляд;
  • метал – використовується для виготовлення табличок бізнес-класу. Лицьова сторона забарвлюється під золото або срібло. Зображення наноситься методом лазерного гравірування.

Застосування інформаційних табличок

Інформаційні службові вивіски використовують в різних цілях:

  • вказівка ​​режиму роботи і вихідних днів організації;
  • вказівка ​​шляхів пересування, щоб знайти необхідний кабінет;
  • вказівка ​​ПІБ посадової особи і приймального часу;
  • інформування про проведення акцій, розпродажів та знижок;
  • вказівка ​​пожежних, аварійних та інших запасних виходів.

У «Гудвіл Дизайн сервіс» Ви можете замовити виготовлення інформаційних табличок за власним ескізом, який буде відповідати корпоративному стилю Вашої компанії.

Ведеться відеоспостереження табличка

Таблички виготовляються з ПВХ, пластику та інших матеріалів. Ми створюємо респектабельні вироби з металу (золотистий глянцевий) з печаткою або гравіюванням. Табличка знімна, переноситься і кріпиться на гладку поверхню за допомогою двостороннього скотча або шурупів.
У нас можна замовити табличку «Увага! Ведеться відеоспостереження »будь-якого формату.

Табличка НЕ ​​ПАЛИТИ

Табличка «Не палити» призначена для торгових, розважальних, офісних і виробничих приміщень. Матеріал виготовлення – двошаровий пластик, метал, акрил. Спосіб нанесення інформації – лазерне гравіювання, аплікація плівкою, що самоклеїться. Кріпляться на двосторонній скотч.

Табличка ТУАЛЕТ

Таблички WC виготовляються методом сублімації на металі. Також можна замовити виробництво табличок з акрилу і металопрофілю. Крім тексту можна нанести фігурки жінки і чоловіки.
Ознайомитися з варіантами табличок «Туалет» на двері вбиралень можна в нашому каталозі.

Табличка НЕМАЭ Входу

Заборонні і попереджувальні таблички «Не входити» призначені для сходових майданчиків, виробничих підприємств, офісних і торгових приміщень. На стіни і двері кріпляться за допомогою дуже міцного технічного скотча. Матеріал виготовлення – пластик, метал сріблястий і золотистий.

Табличка ВХІД

Інформаційні таблички «Вхід» можуть використовуватися в будь-якій сфері. Ми виконаємо замовлення якісно, ​​швидко, а головне – відповідно до Вашого корпоративним стилем. Табличка «Вхід» виготовляється різними методами: аплікація вінілової плівкою, пряма друк, лазерне гравіювання, затирка контрастною фарбою.

З усіх питань прохання звертатися до нас по телефону, номер якого вказаний на головній сторінці сайту. Виготовлення виконується як в одиничному екземплярі, так і великими партіями. Доставка здійснюється «Новою Поштою» по всій Україні.