тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Таблички з назвами вулиць і номерами будівель

У нас ви зможете замовити

 таблички для резиденції;

✔ лиття на пам’ятники архітектури;

✔ таблички для храму;

✔ таблички для церкви;

✔ таблички для надгробків.

Ймовірно, багато хто стикався з ситуацією, коли стоїш біля потрібного будинку, а зрозуміти, що це саме він, складно, так як немає ніякої таблички вулиці і номера будинку. Кажуть, що мова і до Києва доведе, але це як мінімум не завжди зручно. Тому компаніям, які поважають  себе і своїх клієнтів, варто подбати про недопущення подібних ситуацій. Тим більше, що вирішити цю проблему просто. Варто тільки замовити послугу виготовлення табличок вулиць і розмістити їх (бажано на кожному розі будівлі, де знаходиться Ваш офіс). Цим Ви підкреслите своє уважне ставлення до відвідувачів і заробите додатковий бонус в їхніх очах.Таблички улицы

У розробці макета таблички вулиці і номера будинку можна не обмежуватися банальним загальноміським дизайном. Приємним моментом є той факт, що зовнішній вигляд продукції, що замовляється,- адресної таблички може бути виконаний у Вашому фірмовому стилі.

Якщо замовити табличку вулиць з якісного ПВХ, то її можна виконати в будь-якому кольорі і будь-якої форми

Існують також адресні покажчики у вигляді лайтбоксів. Вони працюють від мережі. Їх істотною перевагою є той факт, що їх видно в будь-який час доби. Це може бути актуальним для підприємств з цілодобовим режимом роботи.

Альтернативним більш економним варіантом вирішення цього ж питання може бути виготовлення таблички вулиці і номера будинку на алюмінієвій пластині з покриттям світловідбиваючої плівкою.

Можливо, просто перехожі звернуть увагу на красиву табличку і зацікавляться турботливим автором. Побачивши на будівлі Вашу вивіску або фасадну табличку, виконану в тому ж стилі, деякі з них можуть стати Вашими клієнтами.

Тобто можна зробити висновок, що таблички вулиць з продуманим дизайном можуть стати Вашим додатковим рекламним носієм. Але, на відміну від звичайної реклами, будуть викликати тільки позитивні емоції і асоціювати їх з Вашою Компанією.