тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Світлодіодні вивіски виготовлення в Києві

Світлодіодні вивіски – це оптимальний спосіб донести інформацію потенційним клієнтам. Світлодіодні вивіски використовують в якості інтер’єрної та зовнішньої реклами. Вони мають вишуканий дизайн, широкий спектр застосування і прийнятну вартість, тому користуються популярністю на рекламному ринку.

Переваги світлодіодних вивісок

Для виготовлення світлодіодних вивісок використовується високоякісна елементна база, яка гарантує отримання насичених кольорів і відмінну візуалізацію при будь-якому освітленні.

Крім того, світлодіодні конструкції мають масу переважних якостей:

  • тривалий термін служби, навіть за умови інтенсивної експлуатації;
  • пожежна і екологічна безпека;
  • широкий діапазон розмірів і форм;
  • простота монтажу і експлуатації;
  • стійкість до впливу зовнішніх факторів;
  • економічне і раціональне енергоспоживання;
  • стабільна робота;
  • можливість динамічного оформлення.

Для оформлення світлодіодних рекламних вивісок використовують одноколірні та різноколірні світлодіоди, що робить можливим отримання оригінальних спецефектів. Різні режими роботи також дозволяють домогтися гарної візуалізації. Для виготовлення світлодіодних конструкцій використовують полікарбонат, акрил і пластик. Ці матеріали володіють стійкістю до атмосферних впливів і довговічністю.

Типи світлодіодних вивісок

Рекламна індустрія пропонує наступні варіанти виконання світлодіодним реклами:

Лайтбокс – є герметичною конструкцією, передня панель якого виготовлена ​​з светопропускающих матеріалів. Лайтбокси відрізняються різноманітністю форм і розмірів, відмінною візуалізацією і прийнятною вартістю.
Світлодіодний екран – це пристрій, який використовують для трансляції графічної інформації, відеоряду і динамічних зображень. Світлові екрани відрізняються глибиною кольору і широким кутом огляду, що гарантує охоплення великої аудиторії.
Об’ємні букви – це конструкції з закритим коробом, всередині або по контуру яких розташовуються світлодіодні елементи. Об’ємні букви можуть мати будь-яку форму і розмір. Вони відмінно виглядають у вигляді самостійної конструкції або в складі рекламної композиції. Об’ємні букви характеризуються високим рівнем візуалізації, стильним дизайном і довговічністю.

Виготовлення світлодіодних вивісок в Києві

На сайті https://gudvil.com.ua/ Ви можете замовити світлодіодні вивіски будь-якої форми і розміру. Ми пропонуємо Вашій увазі широкий вибір варіантів оформлення, що дозволить швидко підібрати світлодіодну вивіску відповідно до конкретних вимог. Наші світлодіодні вивіски виготовляються під ретельним контролем конструкторів і технологів, що дозволяє створювати рекламні конструкції виняткової якості. Якщо Ви вирішили оформити замовлення, зв’яжіться з нашими менеджерами, і вони допоможуть визначитися з вибором.