тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Розрахунок світлового короба

У нас ви зможете замовити:

вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Світловий короб або, як його інакше називають, лайтбокс, є одним з найбільш затребуваних типів вивісок для зовнішньої реклами. Це конструкція з графічної або текстової інформації рекламного характеру і призначена для оформлення місць продажів, виставок, презентацій. Тому багато власників торгових точок намагаються замовити виготовлення світлового короба, розрахунок якого здійснюється виходячи з багатьох показників.Наружная реклама

Перш ніж почати виготовлення лайтбоксу, необхідно визначити, з якого матеріалу він буде зроблений, які у нього будуть розміри, який тип підсвічування буде використаний. Виходячи з цих та багатьох інших характеристик і буде проводитися розрахунок світлового короба, визначатися його вартість. Так, наприклад, лайтбокс може освітлюватися за допомогою люмінесцентних ламп або світлодіодів. Другий варіант підсвічування є оптимальним, адже споживає менше електроенергії, у світлодіодів яскраве рівне світло, яке не тьмяніє, як люмінесцентні лампи, з часом. Точний розрахунок світлового короба здійснюється фахівцями після узгодження всіх деталей замовлення.

Професійний розрахунок світлового короба, його виготовлення та встановлення успішно здійснюють фахівці компанії «Гудвіл Дизайн сервіс».

Ми маємо великий досвід в сфері рекламно-оздоблювальних робіт і можемо запропонувати кожному клієнту сучасні рішення, які допоможуть розвитку бізнесу. У роботі ми використовуємо сучасні матеріали, надійність яких перевірена, тому кожен наш проект – це високоякісні вироби, ефективні і довговічні в експлуатації. Розрахунок світлового короба ми виробляємо в найкоротші терміни.

Якщо Вам необхідний коректний і швидкий розрахунок світлового короба –  звертайтеся до нас.