тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Підвісні таблички. Вивіски

Традиційний проекційний знак виготовлений з алюмінію і має декоративну рамку з алюмінієвого профілю, яка створює враження, що знак виготовлений з дерева, хоча насправді все використовувані компоненти виготовлені з металу, що забезпечує довговічність цього продукту, а також він підходить для зовнішнього використання протягом всіх сезонів.

Підвісні таблички – відмінний спосіб показати назву вашого магазину таким чином, щоб його було добре видно пішоходам, що йдуть по головній вулиці. Він, як правило, розташований під кутом 90 градусів до будівлі, що робить його набагато помітним.

Всі вивіски і таблички виготовляються на замовлення, тому розміри знака можуть бути адаптовані до ваших точним вимогам, що гарантує, що ваш знак ідеально підходить. Більшість вироблених висять знаків є двосторонніми, проте односторонні знаки можуть бути виготовлені при необхідності.

Вивіска забарвлюється в потрібний колірний код Pantone або RAL перед нанесенням логотипу. Логотип або текст, як правило, виготовляються у вигляді кольорового вінілового перенесення або наклейки, які наносяться врівень з обох сторін висить знака, проте доступні й інші варіанти, такі як сусальне золото, повнокольоровий друкована вінілова графіка, а також злегка піднесена акрилова напис.

АЛЮМІНІЄВА ВИВІСКА З ТРАДИЦІЙНОЇ рамою

Заснована на одному з найпопулярніших знаків в Києві, класичної підвісний табличці з дерева, традиційна вивіска має позачасовий дизайн, що підходить для більшості комерційних приміщень і торгових точок. Обрамлена межа, яка проходить по зовнішньому периметру знака і з обох сторін, доповнює дизайн знака і надає йому унікальний стиль.

Всі кріплення, що використовуються для з’єднання компонентів, були добре продумані і розміщені на бічній стороні зовнішньої рамки, щоб поверхня знака представляла собою чисте полотно для відображення назви магазину або логотипу.

КЛЮЧОВА ОСОБЛИВІСТЬ: Вироблено з алюмінію, але схоже на традиційний дерев’яний знак.Подходіт як для зовнішнього, так і для внутрішнього іспользованія.Традіціонная 40-міліметрова рамка проходить по периметру вивескі.Доступни двосторонні або односторонні вивескі.Окрашени відповідно до необхідного еталоном кольору Pantone або RAL, використовуючи порошкову фарбу архітектурного класу або автомобільну краску.Поставляется з фіксаторами гойдання або стаціонарними фіксаторами для запобігання переміщення знака.Совместім з 5 нашими настінними кронштейнами, що вказані нижче.

Знак також можна змінити, щоб прикріпити до існуючого настінному кронштейну.Совместімая зовнішня світлодіодна система освещенія.Сдержанние кріплення використовуються на бічній стороні знака без видимих ​​кріплень на лицьовій стороні таблички.

Логотип може бути виготовлений з кольорового або друкованого вінілу і завдано на обидві сторони. Інші варіанти також доступни.Доступно для ваших точних вимог до розміру. Вивіски виготовляють квадратні або прямокутні як в альбомному, так і в портретному формате.Тіпічние розміри вивісок варіюються від 400 мм x 400 мм до 1000 мм x 1000 мм, проте доступні і інші розміри.

Сумісний з ПОРУЧ настінний кронштейн

Традиційна підвісна вивіска сумісна і може бути встановлена ​​на 5 наших настінних кронштейнах, які варіюються по дизайну від простих кронштейнів для стовпів і декоративних настінних кронштейнів.

Вибір конкретного настінного кронштейна зазвичай залежить від архітектурного дизайну будівлі, в якому ви встановлюєте вивіску, проте дизайн вивіски і логотип також часто грають важливу роль.

Виготовлені з м’якої сталі, настінні кронштейни для магазинів виготовлені так, щоб створити бажаний стиль і розмір, необхідні для відповідності передбачуваній вивісці. Розмір настінного кронштейна буде пропорційний розміру вивіски, яку ви використовуєте. Якщо ви хочете прикріпити табличку до існуючого настінному кронштейну, ми зможемо виготовити необхідні вкладення.

Всі наші настінні кронштейни спеціально розроблені, щоб бути міцними, довговічними і стійкими до погодних умов для використання в різних кліматичних умовах. М’яка сталь піддається дробеструйной обробці перед тим, як оцинкованої і покритися порошковою фарбою на ваш вибір кольору та оздоблення поліефірної фарби архітектурного якості. Дужки, як правило, фарбуються в чорний або білий колір, однак, якщо потрібно альтернативний колір, ми можемо підібрати колір, використовуючи колірну інструкцію RAL Paint.

Ось кілька прикладів зображень, що показують традиційну вивіску, встановлену на нашому асортименті настінних кронштейнів:

Прямий настінний кронштейн

Пофарбований у кольори RAL І PANTONE

Доступні у всіх кольорах і обробках, таких як глянцеві або матові, вивіски для вивісок можуть бути покриті порошковим покриттям певного кольору RAL або можуть бути розпорошені мокрим способом відповідно до бажаного еталоном кольору Pantone.

Фарби з порошковим покриттям зазвичай доступні в діапазоні кольорів фарби RAL, який широко використовується в багатьох галузях промисловості, де використовується фарба промислового якості. Всі кольорові фарби RAL поставляються відомими виробниками фарб, щоб забезпечити максимально можливу відповідність фарби з кольором.

Якщо ви не впевнені в еталонної колірній гамі RAL, або якщо колірної довідник RAL мало близько відповідає кольору, ми можемо нанести фарбу на вивіски, використовуючи еталонну колірну гамму Pantone.  

При виборі потрібного кольору рекомендується вибрати еталон кольору з фізичної таблиці кольорів або книги зразків, щоб ви могли отримати точну інформацію про те, як цей колір виглядає. При перегляді посилань на кольори в Інтернеті вони можуть незначно відрізнятися в залежності від дозволу екрану і яскравості.

Всі вивіски пофарбовані порошковою або автомобільної акриловою двухкомпонентной фарбою архітектурного якості, що дозволяє їм витримати випробування часом.

ЗОВНІШНЯ СВІТОДІОДНА СИСТЕМА ОСВІТЛЕННЯ

Простий спосіб перетворити ваш висить знак в освітлений знак – це використовувати наші зовнішні системи освітлення. Освітлювальні прилади складаються з двох зовнішніх годівниць, які розташовані над вивіскою і які проектують світло на знак, щоб він був добре видно вночі.

Як правило, проводиться в чорному або білому кольорі, щоб відповідати кольору настінного кронштейна, алюмінієвий корпус може бути пофарбований в альтернативний колір, якщо потрібно.

Зробіть ваш знак більш помітним

Витончений і стильний світловий дизайн вміщує все світлодіодні модулі освітлення і блок живлення в корпус. Використовуючи стандартні світлодіодні освітлювальні модулі 6000К холодного білого кольору, зовнішня система освітлення забезпечує хороше освітлення обох сторін підвісного знака.

Розроблена і виготовлена ​​на замовлення зовнішня система образотворчого освітлення спеціально розроблена для ширини вивіски і підходить для знаків як в ландшафтному, так і в портретному стіле.Световой кронштейн кріпиться до підвісного настінному кронштейну знака, щоб забезпечити жорсткість освітлювального приладу і закріплення його в фіксованому положенні над знаком .

Вбудований блок живлення гарантує, що освітлювальний прилад досить компактний і досить компактний, щоб зменшити кількість компонентів, необхідних для харчування вивіски, тому для підключення до мережі потрібно всього два кабелі.

Доступні в різних кольорах, корпус і кронштейни для зовнішнього освітлення можуть поставлятися в чорному або білому кольорі, щоб відповідати настінному кронштейну, або вони можуть бути пофарбовані відповідно до необхідного еталоном кольору Pantone або RAL.

ЛОГОТИП І НАПИСИ ВИКОНАНІ В БАНЕРІ – нанесіть на ОБИДВІ СТОРОНИ

Завершальним етапом виготовлення висить знака є нанесення логотипу або написи на обличчя знака. Як правило, одна і та ж конструкція застосовується до обох сторін, однак при бажанні можна використовувати різні конструкції на кожній стороні.

Розташування та розмір букв логотипу зазвичай визначається на початкових етапах проектування, коли вивіска була розроблена на екрані комп’ютера, і тому на заключних етапах виробництва це просто випадок застосування графіки на вивісці.

Додавання завершальних штрихів

Для більшості висять написів вініл є найбільш традиційно використовуваним матеріалом, так як він щодо економічний, з ним легко працювати і він досить гнучкий, щоб відповідати більшості дизайнів логотіпов.Вініл відмінно підходить для створення чітких ліній для шрифтів і точних форм для логотипів.

Цей матеріал і метод виробництва, доступні в чудовій гамі кольорів від блідих відтінків до яскравих яскравих кольорів, використовуються в індустрії вивісок, оскільки вони настільки універсальни.Кроме того, якщо дизайн, який ви хочете відобразити на своєму висить знак, складається зі складного цифрового зображення, яке може бути досягнуто тільки шляхом цифрового друку дизайну, то ми можемо надрукувати ваш дизайн на вініловій перекладі, який покритий ультрафіолетом і завдано на вивіску.

Доступні альтернативні способи виготовлення логотипу, такі як листове золото 24 кар, що використовується для виготовлення логотипу, або навіть окремі акрилові літери для створення опуклих букв.

ФОТОГРАФІЇ, ІДЕЇ І ГАЛЕРЕЯ ПРОДУКТІВ

Нижче наведено ряд фотографій, які повинні допомогти проілюструвати, як виглядають різні варіанти вивісок, коли вони знаходяться на місці. Якщо вам потрібно більше фотографій або фотографій крупним планом, щоб допомогти вам прийняти рішення, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас, коли член нашої команди буде радий допомогти вам з вашим запитом.