тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Оформлення вітрин до нового року

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Улюблене свято кожного жителя планети – Новий рік. Саме в цей час відбувається величезна кількість чарівництва, а також імпульсивних покупок. Ні для кого не секрет, що саме новорічні свята допомагають товарообігу багатьох компаній.

Однак для того, щоб отримати якомога більшу вигоду потрібно гарненько постаратися. Провести правильну рекламну компанію, заманити покупців акціями та, що найголовніше, приділити належну увагу вітрині магазину. Люди занадто люблять красиві обгортки, саме тому зовнішній вигляд торгової точки грає чільну роль при вирішенні відвідати її потенційному клієнту або ж пройти повз.

За допомогою правильно прикрашеної вітрини можна оригінально представити свій товар на ринку, заявляючи нових клієнтів і змусити людей говорити про свій товар, а що може бути краще такої реклами.

Самостійно оформити вітрину вкрай важко, для досягнення потрібного ефекту необхідно мати великий досвід в даному питанні і знати, що саме приверне людей в новому році. Компанія «Гудвіл Дизайн сервіс» з радістю допоможе в оформленні вітрини до новорічних свят.

Ось уже понад 18 років компанія займається улюбленою справою – оформленням вітрин. Колектив складається з професійних художників-оформлювачів і декораторів, які допоможуть клієнтові розробити не просто красиву, а воістину ідеальну для нього вітрину, від якої неможливо буде відірвати погляд.

Вони реалізують найпотаємніші бажання клієнта, відобразивши то, що надовго запам’ятається оточуючим.

Зовнішній вигляд торгової точки грає дуже важливу роль, саме тому всі розробки грунтуються на підвищення престижності, іміджу бренду, а також для того, щоб відродити в покупця довіру і краще уявлення про продуктовому ряді. Ми працює з ексклюзивними матеріалами, які створюємо спеціально під замовлення клієнта.

Новорічне оформлення вітрини з командою «Гудвіл Дизайн сервіс» – це безсумнівною кращі ідеї, які ще не були представлені світу. Ми гарантуємо швидку і якісну реалізацію будь-якого масштабу робіт.

Команда повністю бере на себе турботи про:

  • Розробці майбутнього дизайну вітрини;
  • Використання тільки безпечних матеріалів;
  • Виготовлення креслень;
  • Створення прикрас і всіляких декоративних елементів;
  • Установку всіх елементів дизайну вітрини.

Робота з нашою компанією – це можливість відпустити всі хвилювання і передати здійснення Ваших планів в руки професіоналом. Співпраця з нашою компанією доведе, що на ринку не існує тих, хто зміг би перевершити нас за якістю обслуговування, швидкості виконання робіт і кількості позитивних відгуків.

Спасибі, що вибрали «Гудвіл Дизайн сервіс», раді зробити вашу вітрину особливою.