тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Об’ємний логотип на стіну

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Хочете, щоб офіс компанії залишав максимально позитивні враження у клієнтів і партнерів? Ми рекомендуємо встановити на стіну об’ємний логотип, який підкреслить статус і імідж Вашої організації. Ми займаємося сьогодні всіма видами зовнішньої реклами і готові зробити логотип будь-якої складності.

Об’ємний логотип на стіну можна замовити будь-якого розміру, ми використовуємо довговічні матеріали і готові зробити вивіску з підсвіткою. Часто такі вивіски замовляють не тільки для інтер’єру офісів, але і для брендових магазинів. Незамінні об’ємні логотипи на стінах готелів, ресторанів швидкого харчування і салонів краси. Якщо Ви хочете, щоб Ваше заклад було запам’ятовується, наші вивіски стануть найкращим варіантом.

Ми готові вислухати всі індивідуальні пропозиції на замовлення і виготовити логотип на стіну об’ємний в короткий термін. Наші замовники завжди залишають задоволені відгуки і ми переконані, що результат нашої роботи не розчарує і Вас. Наші вивіски будуть престижно виглядати в будь-якому інтер’єрі, у Вас є можливість урізноманітнити обстановку власного кабінету вже сьогодні.

Потрібно об’ємний логотип на стіну? Ми готові запропонувати якісні об’ємні вивіски за адекватними розцінками.

Якщо Ви вирішили на стіну логотип об’ємний встановити, звертайтеся для створення зовнішньої реклами до професіоналів своєї справи. Ми високо цінуємо вибір кожного замовника і готові з ентузіазмом працювати над вивіскою для Вас. Дзвоніть за телефонами на сайті і на турбують Вас питання ми надамо розгорнуті відповіді, до кожного у нас строго індивідуальний підхід.