тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Інтер’єрні вивіски з підсвічуванням

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Хочете перетворити офісне приміщення і підбираєте інтер’єрну вивіску з підсвічуванням? Ми займаємося зовнішньою рекламою не перший рік і тому готові запропонувати виготовлення високоякісних та ексклюзивних вивісок. Такі вивіски сьогодні присутні чи не повсюдно, вони зроблять логотип Вашої компанії таким, що запам’ятовується для клієнтів і надалі легко впізнається.

Інтер’єрні вивіски з підсвічуванням прикрасять офісне приміщення і підкреслять імідж Вашої компанії. Ми пропонуємо виготовлення вивісок з міцних і довговічних матеріалів. Підсвічування вивіски може бути зовнішнім або внутрішнім, до замовлення кожного клієнта ми підходимо індивідуально. Інтер’єрна вивіска з підсвічуванням просто незамінна на ресепшені великих компаній. Затребувані подібні вивіски і серед представників брендових магазинів.

Ми рекомендуємо виготовлення об’ємних літер та об’ємного логотипу Вашої компанії, наші майстри завершать виготовлення вивіски в найкоротший термін. Якщо Ви хочете, щоб про імідж Вашої компанії у клієнтів складалися тільки позитивні враження, замовляйте інтер’єрну вивіску з підсвічуванням прямо зараз. Ми пишаємося завжди задоволеними замовниками і тому переконані, що готовою вивіскою не розчаруємо і Вас. Звертайтеся в наше підприємство вже сьогодні, і ми детально обговоримо всі нюанси планованого виробу.

Цікавлять інтер’єрні вивіски з підсвічуванням? Ми пропонуємо лояльні розцінки на вивіски високої якості.

Щоб замовити вивіску інтер’єрну з підсвічуванням, набирайте телефони підприємства вже зараз. Наші фахівці готові детально обговорити кожну деталь необхідного виробу. На турбуючі Вас питання ми надамо вичерпні відповіді, ми раді кожному клієнту і чекаємо Ваших дзвінків.