тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Інтер’єрна реклама

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Дехто помилково припускає, що встановивши банер або вивіску перед будівлею своєї компанії або перед торговим центром, можна абсолютно не переживати про внутрішнє оформлення. Це досить поширена помилка, результатом якої стає непрезентабельність інтер’єру. Крім того, відсутність інтер’єрної реклами унеможливлює швидку впізнаваність потенційними клієнтами компанії, а також утворення стійкої асоціації.Интерьерная реклама

Інтер’єрна реклама може сьогодні бути різних видів. Певний тип рекламного джерела підбирається з урахуванням особливостей конкретного інтер’єру, місця розміщення реклами, загального оформлення приміщення, побажань замовника.

Добре підібрана інтер’єрна реклама зможе не тільки зробити Вашу організацію, компанію або торговельну марку впізнаваною, а й зможе якісно прикрасити приміщення, що позитивно позначиться на рейтингу Вашої фірми. Звичайно, все це справедливо лише в разі, якщо продукція рекламна виготовлена якісно, над розробкою працював кваліфікований дизайнер. Тому довіряти її виготовлення слід перевіреному виробнику з великим досвідом.

Інтер’єрна реклама буде ефектною і надійною, якщо довірити виготовлення нашим фахівцям.

Наше виробниче підприємство – одне з небагатьох, де можна впевнено розраховувати на повний спектр послуг з розробки та виготовлення рекламної продукції. Для нас важливий кожен клієнт, тому наша інтер’єрна реклама – це якісна продукція, яка буде не просто надійною, але і ефективною.

Професійна інтер’єрна реклама – це оптимальний спосіб зробити свою торгову марку впізнаваною і підвищити імідж своєї компанії.