тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


ДЕРЕВ’ЯНІ ВИВІСКИ З ДЕРЕВА

деревянные вывески

Дерев’яні вивіски для магазинів і дерев’яні вивіски на фасадах стали популярною і обов’язковою формою вивісок для магазинів, барів і ресторанів в останні роки, оскільки вони виглядають модно, органічно і чудово!

Виготовлені з різних порід дерева, таких як модрина, кедр і ялиця Дугласа, дерев’яні дошки обрізаються за розміром всередині фабрики, щоб забезпечити рівномірний розподіл дерев’яних планок. Дерев’яний знак зазвичай встановлюється всередині металевого бордюру, який можна пофарбувати в бажаний колір. Металевий каркас виступає в якості кордону рамки для фоторамки, яка не тільки виглядає красиво, але і забезпечує надійну скритність всіх кріплень від лицьової панелі вивіски.

Потім деревина може бути оброблена різними кольоровими лаками або фарбами для досягнення бажаного кольору. Морилка або лак для деревини перетворюють деревину з натурального кольору в темніший або багатший колір – в залежності від того, що краще.

ВИБІР ДЕРЕВ’ЯНОЇ ОБРОБКИ І КОЛЬОРУ

Дерев’яне забарвлення – тип фарби, використовуваної, щоб змінити колір дерев’яних дощок, які складають вивіску фасції. Як правило, деревина світлого кольору використовується для виготовлення дерев’яної вивіски, яку потім обробляють деревними плямами для досягнення бажаного кольору або обробки.

Деякі з найбільш популярних обробок для дерев’яних плям, використовуваних для вивісок, включають:

  • натуральна сосна
  • світлий дуб
  • темний дуб
  • Волоський горіх,
  • червоний кедр
  • Ebony Black
  • Білі перли

Дерев’яні знаки фасції також можуть бути пофарбовані в суцільні кольору фарби, щоб досягти бажаної колірної специфікації.

Пофарбовані поверхні зазвичай не проникають глибоко в пори дерева, і тому вивіска може потребувати ремонту з плином часу, тому для збереження кольору вивіски потрібні додаткові шари фарби або плями.

Дерев’яні вивіски з об’ємними літерами

Вивіски з об’ємними літерами для магазинів виготовляються у всіляких формах, кольорах і розмірах, тому ви можете створити назву магазину або логотип відповідно до ваших вимог. Маючи величезний вибір матеріалів, ви можете проявити творчий підхід і створити індивідуальний стиль вивісок, унікальний для вашого бізнесу.

Деякі з найбільш популярних типів підпису в магазинах включають в себе:

  • 3D Акрилові об’ємні букви
  • 3D Chrome Shop Вхід Букви
  • Золоті об’ємні букви
  • Букви з підсвічуванням 3D
  • Підняті Акрилові літери
  • Вінілові літери

Вибір правильних буквених знаків для вашого дерев’яного лицьового знака стає легким, коли у вас є дизайн, який показує, як ви хочете, щоб ваш знак відображався, а також знаючи, який вміст має відображатися на самому знаку. У Гудвіл Дизайн сервіс ми консультуємо вас по всіх можливих технологій і стилям і пропонуємо вам безліч ідей про те, що, на нашу думку, найкраще підійде для вашого знака, щоб ви могли прийняти обгрунтоване рішення.

Освітлення об’ємних літер на дерев’яній вивісці

деревянная вывеска с подстветкой

Букви зі світлодіодним підсвічуванням найчастіше використовуються для підсвічування вивісок, оскільки вони є м’яким, але ефективним способом відображення назви вашого магазину.

Букви з написами виготовлені так, щоб створити металеву букву 3d, в якій є серія світлодіодних ламп, вбудованих в порожнину букв, яка висвітлює літери ззаду. Цей метод виробництва проектує світло на дерев’яний фон, створюючи сяйво ореолу.

Для підсвічування букв можна використовувати різні кольорові світлодіодні ліхтарі, однак найчастіше використовуються холодні білі світлодіоди.

У погано освітлених місцях цей метод освітлення буде означати, що особа букв буде темним і не освітленим, тому що світло буде розташовуватися ззаду, що створює світіння логотипу або букв в стилі силуету, однак цього все одно має бути достатньо світла, щоб зробити напис читабельною.

Інші способи освітлення вивіски в вашому магазині включають установку довгою зовнішньої світлодіодним смуги над вивіскою, яка направляє світло на всю вивіску.

В якості альтернативи, на вивісці може бути розміщено приблизно півдюжини точкових світильників, щоб висвітлювати ділянки знака.