тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


5 причин, чому зовнішні вивіски – кращий спосіб реклами вашого бізнесу

Успіх вашого бізнесу залежить від реклами. Незалежно від того, чи є ви власником добре відомої місцевої компанії або тільки що відкрили своє перше відділення, вам потрібно, щоб клієнти знали про ваш бізнес і відвідували ваш магазин. Для більшості малих підприємств традиційні форми реклами занадто дорогі, трудомісткі і складні в управлінні. Але маркетинг вашого бізнесу не повинен бути складним. Дізнайтеся, чому зовнішні вивіски – це найпростіший і недорогий спосіб реклами вашої компанії.

1. Рентабельна форма реклами

У порівнянні з рекламою на телебаченні, в журналах, на радіо і на рекламних щитах, ваш бізнес отримує таку ж значимість, що і з зовнішньою рекламою. Недавні зміни в поведінці споживачів (наприклад, мовлення телебачення на Megogo; зниження читацької аудиторії) призвели до зниження впливу традиційних засобів масової інформації, але вивіски на відкритому повітрі і раніше залишаються однією з найбільш ефективних форм реклами. У разі друкованої та цифрової реклами оновлення вашого маркетингового повідомлення – це повторювані витрати, які найчастіше обходяться дорого. Але за одноразову плату зовнішні вивіски пропонують безмежні можливості для швидкої і легкої зміни повідомлень.

2.Показувати, щоб збільшити прибутковість

Згідно з дослідженням, проведеним Університетом Сан-Дієго, «додавання навіть одного локального знака призвело до збільшення щорічних продажів на 4,75%. [Наприклад,] якщо бізнес щорічно продавав 500 000 доларів США, то додавання тільки одного локального знака призвело до збільшення на 23 750 доларів США ». Однією з причин цього є збільшення незапланованих імпульсних зупинок. Інститут інженерів транспорту (ITE) вважає, що на ці зупинки доводиться від 20 до 45% трафіку для багатьох підприємств. З зовнішнім позначенням легко заохотити водіїв зупинятися у Вашого бізнесу, чи планували вони чи ні. Показуйте привабливі акції та обмежені за часом пропозиції на своїх світлодіодних або змінних буквених знаках і часто міняйте повідомлення, щоб дати споживачам новий стимул увійти в ваші двері.

3.Швидке оновлення маркетингових повідомлень

Потрібно створити поінформованість про ваш новітньому продукті або майбутній продаж? З іншими традиційними формами реклами вашого бізнесу може знадобитися кілька тижнів, навіть місяців. Змінні літерні знаки і зовнішні світлодіодні знаки дають вам можливість швидко вносити зміни на вимогу, щоб ви могли зв’язатися зі своєю аудиторією в момент готовності і без додаткових витрат. Наші гнучкі, негнучкі і тротуарні букви довговічні, але при цьому прості в перемиканні, їх заміна займає всього кілька хвилин. А з покажчиками на тротуарі ви можете легко замінити текст на графіку або створити свою власну напис з змивний дошкою і вивісками на вулиці.

4. Швидко формує впізнаваність бренду

Тисячі автомобілістів, ймовірно, бачать ваш бізнес кожні кілька місяців, ймовірно, це число ще вище. Вони знайомі з вашою компанією? Вони знають про ваші товари або послуги? Маркіруйте вивіску з вашим логотипом і назвою, і споживачі швидко помітять і запам’ятають ваш бізнес. Чим більше впізнаваності у вашого бренду, тим краще клієнти зможуть згадати ваші унікальні пропозиції. І вони точно знатимуть, куди йти, коли виникне потреба в ваші товари або послуги.

5.Універсальне, просте в транспортуванні рішення для вивісок

Установка стенду на місцевому фестивалі або ярмарку? Легко переносите дорожні покажчики на будь-який захід в приміщенні або на відкритому повітрі і привертає більше уваги до вашої виставці. Хочете перевірити вплив вашого знака? Двосторонні миготливі стрілки відзначають увагу вхідного і вихідного трафіку, а їх легка конструкція забезпечує зручність транспортування. Додайте вашу вивіску таким чином, щоб в повній мірі використовувати переваги двостороннього дизайну вашого знака, в місці, вільному від перешкод і добре видимому для водіїв. З зовнішніми знаками України легко адаптувати зовнішні вивіски для задоволення потреб вашого бізнесу.

Знайдіть ідеальні зовнішні змінні вивіски і світлодіодні вивіски для внутрішнього і зовнішнього освітлення для вашого бізнесу від Гудвіл Дизайн Сервіс. Робіть покупки прямо зараз або зв’яжіться з нами.