тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


4 головних тенденції в області рекламних вивісок 2021 року, про яких вам потрібно знати

Часи змінюються дуже швидко, і ми повинні мінятися разом з ними. Успішні маркетологи і власники бізнесу розуміють мудрість фрази «змінюватися з часом» і залишаються в курсі останніх тенденцій і методів, орієнтуючись на своїх клієнтів.

У порівнянні з іншими, галузь роздрібної торгівлі більш активна, коли справа доходить до адаптації до мінливих бізнес-середовищі. Вони йдуть в ногу з останніми тенденціями і технологіями, щоб орієнтуватися на своїх клієнтів і робити їх покупки більш приємними. У Гудвіл Дизайн ми надаємо роздрібним торговцям новітні рішення для вивісок , а також надаємо послуги з управління брендом, щоб допомогти нашим клієнтам оновити існуючі установки. У цій статті наші експерти поділилися деякими з останніх тенденцій в області вивісок в роздрібній торгівлі, щоб допомогти вам залишатися на вершині успіху.

НЕОБХІДНО МАТИ Покажчики

У 2020 році і в наступний період роздрібні торговці повинні знайти способи поліпшити купівельний досвід для покупців. Хоча роздрібні торговці багато інвестують в рекламні щити та інші знаки, наше дослідження показує, що орієнтовні знаки в роздрібній торгівлі в значній мірі ігноруються.

Мілленіали і клієнти покоління Z хочуть безперешкодного шопінгу. Їх надихає філософія DIY (Зроби сам), і вони вважають за краще допомагати собі. Маршрутні покажчики допомагають покупцям орієнтуватися в вашому магазині і легко знаходити те, що вони шукають. Дорожні покажчики зберігають упевненість ваших клієнтів під час покупок і тепер є обов’язковою функцією для продуктових магазинів, супермаркетів і роздрібних торговців.

Go Green – переходите до екологічно чистих вивісок

Зелений рух на підйомі і, сподіваюся, залишиться за всіма правильним причин. Стійкість чітко простежується у виборі споживачів в цілому, оскільки покупці GEN Z більш схильні платити більше за екологічно чисті продукти.

У той час як всі інші галузі промисловості поступово переходять на екологічно безпечні процедури, роздрібна торгівля стикається зі зростаючим тиском з боку спільнот. Це пов’язано з тим, що роздрібні торговці більше вкладають в пластикові відходи. Рітейлерам пора зайнятися екологізації і відображати екологічність у всіх своїх операціях. Знаки EcoVinyl – відмінна альтернатива для роздрібних продавців, оскільки вони економічні і підлягають переробці.

Цифрові технології продовжать правити

Цифрові вивіски як і раніше будуть домінувати в усіх галузях. Це епоха цифрових технологій, і роздрібним торговцям слід освоювати нові технології та встановлювати новітні цифрові рішення. Покоління Z розуміє лише мову технологій, і щоб будь-яке місце, де можна було з ним зв’язатися, має бути оснащено цифровим обладнанням.

Рітейлер повинен оснастити свої магазини цифровими рішеннями. Цифрові вивіски повинні бути встановлені в кожному продуктовому магазині, оскільки вони створюють привабливе середовище і інформують покупців. Вони також сприяють самодостатності, оскільки клієнти можуть виконувати завдання без допомоги оплачуваної експерта.

Minimal – це New HOT

Коли справа доходить до останніх тенденцій в дизайні вивісок для роздрібної торгівлі, мінімалізм – це нове слово. Пройшли ті часи, коли споживачі любили яскраві і барвисті вивіски і банери зі знижками та спеціальними пропозиціями.

Сьогоднішні споживачі подорослішали і хочуть, щоб бренди взаємодіяли з ними на особистому рівні. Прості знаки олюднюють ваш бренд і допомагають встановити емоційний зв’язок з цільовою аудиторією. Так що пора перейти до мінімуму.

Вивіски для роздрібної торгівлі з Гудвіл Дизайн

У Гудвіл Дизайн сервіс ми допомагаємо роздрібним продавцям отримувати найкращі і новітні рішення для вивісок. Наша команда експертів постійно стежить за ринком і пропонує рішення, які гарантують збільшення відвідуваності і зростання продажів. Зв’яжіться з нами сьогодні!