тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Брендування автомобіля

У нас ви зможете замовити:

✔ рекламне оформлення автомобіля

По-перше, завдяки брендуванню автомобілів потенційні клієнти отримують інформацію абсолютно безкоштовно, а компанія нічого не платить міській владі за розміщення реклами на власних машинах, так як дозвіл на обклеювання не потрібно.

По-друге, правильне брендування транспорту відмінно демонструє доступність рекламованої марки для партнерів, клієнтів. Креативно оформлений транспортний засіб з рекламною інформацією по всій площі, викликає позитивні емоції і відкладається в пам’яті, а потім і в підсвідомості людей, орієнтуючи стати Вашим клієнтом.

Авто

Якою повинна бути реклама на авто

Однак, не всяку рекламу, можна назвати успішною. Багато хто прагне заощадити на роботі дизайнерів або якості плівки. Це невірне рішення! Реклама на транспорті повинна бути яскравою, весь текст читабельним, шрифти приємні оку і звичайно ж матеріал повинен бути якісним, а обклеювання професійним, адже «зустрічають по одягу». Наші дизайнери зроблять для Вас макет згідно з Вашими побажаннями.

Авто

Де замовити брендування авто

Необхідно розуміти, що при нанесенні зображення на кузов авто, є нюанси, які враховуються тільки нашими професіоналами. А якщо ви будете виконувати нанесення плівки самостійно, то можуть виникнути складки або повітряні бульбашки, в результаті чого реклама прослужить менше. Якщо ж ви вирішите доручити брендування вашого авто професіоналам компанії «Гудвіл Дизайн сервіс», то будете застраховані від таких неприємностей.

Також безсумнівним плюсом є те, що завдяки плівковому покриттю машина в місцях обклеювання не дряпається і не піддається корозії.

Термін експлуатації автомобільних спецплівок, як правило, становить трохи більше трьох років, хоча багато що тут залежить від їх марки. Ви можете, звичайно, брендувати машину за допомогою аерографії, але це дорого, тоді як обклеювання плівкою економічно і швидко і дозволяє зробити заміну пошкоджених зображень в будь-який час.