тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Інформаційні стійки

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Хочете замовити інформаційну стійку для свого офісу чи магазину? У нашій компанії працюють професіонали в сфері створення рекламних конструк

Стойки

цій і у нас Вам готові запропонувати оптимальний варіант стійки. Для складання таких виробів ми використовуємо якісні матеріали та розцінки у нас вигідні.

Зверніться до нас прямо зараз, і ми за найкоротший термін виготовимо для Вас стійку або стенд.

Сьогодні інформаційні стійки зустрічаються всюди, і вони відмінно справляються зі своїм завданням.

Дуже важливо, щоб стійка інформаційна виглядала презентабельно і мала насправді респектабельний вигляд. Наші стенди добре привертають увагу і на них можна розмістити багато рекламної продукції. Велике значення ми приділяємо і стійкості стійок, щоб у Вас не виникло проблем в їх експлуатації. Замовте у нас стійку інформаційну та вона чудово виконуватиме свою функцію. В освітніх установах, лікарнях і різних салонах вони є майже повсюдно. Часто стенди такого типу виконують роль покажчиків, меню і каталогів продукції. Інформаційні стійки використовувати можна в ресторанах і кафе, вони дозволять спростити роботу персоналу. За якість виготовлених стендів ми готові ручатися, нам про їх службу залишають багато позитивних відгуків. Дизайн інтер’єру наші стенди не зіпсують, у нас є варіанти для розміщення і всередині, і зовні приміщень. Зверніться до нас для замовлення або консультації по стендам вже зараз.

Задати питання за інформаційними стійками і замовити надійну конструкцію для свого закладу можна, набравши контактні номери на сайті. Ми розповімо о популярних варіантах таких стендів і разом виберемо для Вас підходящий. З нами співпрацювати вигідно і просто, ми цінуємо вибір своїх покупців.