тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Замовити лайтбокс

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Сьогодні жодна компанія не обходиться без замовлення рекламі теперь, адже саме з її допомогою і можна залучити потенційних клієнтів, а без цього простого елемента вони можуть і не дізнатися про Вас. Тому краще вкласти деякі ресурси в розвиток і замовити лайтбокс або будь-який інший вид реклами, який Вам необхідний, і зробити це можна у професіоналів в сфері виробництва реклами.Лайтбокс

У нашій компанії Ви можете лайтбокси замовити як по вже розробленим дизайну, так і за індивідуальними проектами, які створюються під час обговорення з Вами. І тому Ви обов’язково отримаєте саме той проект, який підійде Вам найкраще, чому сприяє і той факт, що наші співробітники вже більше 16 років працюють в цій сфері, за які встигли реалізувати найскладніші і незвичайні проекти. Тому, у нас можна замовляти навіть найскладніші лайтбокси, будучи впевненими в їх своєчасної реалізації.

У нас замовити лайтбокс можна швидко і практично в будь-який доступний Вам спосіб, адже для цього Вам потрібно лише зв’язатися з нашими співробітниками по телефону або приїхати особисто, що буде найбільш зручним варіантом для ретельного обговорення проекти.

На відміну від безлічі інших компаній на ринку, які лайтбокси замовити пропонують, у нас Ви можете розраховувати на виконання всіх етапів роботи повністю під ключ. І ми говоримо не тільки про розробку проекту та його подальшу реалізацію, але також і про монтаж вироблених лайтбоксів, а також отримання дозволів на них, тому Вам буквально не доведеться займатися цим самостійно.

Для того, щоб в нашій компанії лайтбокси замовити, Вам не доведеться витрачати безліч свого часу на оформлення замовлення і обговорення особливостей проведення роботи, так як Ви можете просто вибрати підходящий варіант в каталозі або запропонувати нам зображення необхідного рекламного вироби.