тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Вивіска в приміщенні

У нас ви зможете замовити:

вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Вивіска, що представляє собою конструкцію рекламно-інформаційного характеру, може бути розміщена не тільки на фасаді будівель. Досить часто вивіска необхідна і в приміщенні. Вона актуальна, коли всередині будівлі кілька офісів або залів. В такому випадку потенційним клієнтам або покупцем буде набагато легше зорієнтуватися на місці і знайти потрібний кабінет, зал і так далі.

Оскільки виробники рекламної продукції сьогодні можуть виготовляти будь-які види рекламних носіїв, можна замовити вивіску в приміщення, виконану в будь-якому зручному для замовника стилі. Сьогодні, вивіска може бути представлена ​​лайтбоксом, табличкою, об’ємними літерами, Акрилайт, логотипом (об’ємним або плоскорельєфним). Як бачимо, вибір дійсно великий, проте самостійно правильно підібрати буває важко. І в таких випадках доцільно звернутися до професіоналів, дизайнеру, який зможе розробити оптимальний для Вас варіант вивіски, виходячи з особливостей приміщення, Ваших переваг і можливостей.

Вартість вивіски в приміщення буде залежати від певного виду, матеріалів, з яких вона буде виготовлена, а також виробника.

Якщо Вам потрібна професійно виготовлена ​​вивіска в приміщення, то звертайтеся в компанію «Гудвіл Дизайн сервіс».

Великий досвід у виробництві рекламної продукції дозволяє нам пропонувати виготовлення вивіски в приміщення будь-якої складності. Ми використовуємо надійні матеріали, тому вивіска і інша продукція прослужить максимально довго.

Вас цікавить естетична і якісна вивіска в приміщенні за помірною ціною? Тоді телефонуйте або пишіть нам!