тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Види рекламних табличок. Виготовлення та монтаж

Рекламна табличка – це популярний вид зовнішньої реклами. Вона являє собою компактний щиток, який грає роль джерела інформації або рекламного засобу. У табличці міститься назва компанії, фірмовий знак, графік роботи ід.

Сьогодні виготовленням зовнішньої реклами займаються багато фірм, але запропонувати вигідні умови співпраці можуть одиниці. Якщо Ви хочете замовити таблички високої якості за доступними цінами, скористайтеся пропозицією рекламної групи «Гудвіл Дизайн Сервіс». На сайті компанії Ви знайдете широкий спектр рекламних продуктів, які відмінно справляються зі своїми завданнями.

Таблички

Ключові особливості та переваги продукту

Щоб рекламні таблички приносили відчутну користь, вони повинні містити точну інформацію, мати привабливий зовнішній вигляд і конкурентоспроможний дизайн, щоб виразно виглядати на тлі інших рекламних засобів. Такий вид зовнішньої реклами користується популярністю в сфері бізнесу і цьому є логічне пояснення, адже таблички мають ряд переваг:

  • довгий термін експлуатації;
  • цінова доступність;
  • практичність;
  • відмінний маркетинговий ефект;
  • приваблива зовнішність.

Таблички

Наша компанія спеціалізується на виготовленні та монтажі табличок, які відповідають всім вимогам до зовнішньої і інтер’єрної реклами. З асортиментом продуктів, доступних до замовлення Ви можете ознайомитися на нашому офіційному сайті. На сторінках ресурсу Ви також знайдете приклади наших робіт, які встигли внести неоціненний вклад в бізнес наших замовників.

Види рекламних табличок

Рекламні таблички класифікують за різними параметрами. За призначенням вони поділяються дві категорії:

  • інформаційні – орієнтири, покажчики, фасадні вивіски, навігаційні та настільні таблички, які служать в якості джерела інформації для потенційних клієнтів компанії;
  • іміджеві – сувенірні, персональні та іменні таблички, які інформують клієнтів про спеціалізацію компанії, переваги послуг і товарів.

Залежно від сировини, яку використовують для виготовлення рекламних продуктів, таблички бувають:

  • Пластикові таблички – виготовляють із зносостійкого пластика, на поверхню якого за допомогою широкоформатного друку або плоттера наносять зображення. У деяких випадках для нанесення інформації на щиток використовують вінілову плівку. Щоб продовжити термін служби продукту, поверхню ламінують.
  • Акрилові таблички – виготовляють з кольорового і прозорого акрилу або оргскла. У більшості випадків прозорий акрил служить фоном для базового зображення. Інформація наноситься на поверхню шляхом плівковою аплікації, гравіювання або монтажу об’ємних символів. Для створення цілісної та презентабельною картинки ці види оформлення комбінують і використовують в одній композиції.
  • Композитні таблички – виготовляють з м’яких металів (латунь, мідь, алюміній) і композитів, стилізованих під дерево, камінь і т.д .. Для нанесення написів і логотипів використовують технологію лазерного гравірування.
  • Дерев’яні таблички – виготовляються з натурального дерева або фанери. Написи наносять методом лазерної або механічної гравіювання. Природні матеріали в зовнішньої та інтер’єрної реклами викликають позитивні емоції у потенційних клієнтів, тому дерев’яні щитки вважаються найефективнішим видом реклами.
  • Інкрустовані таблички – в якості основи виробники використовують композити, оргскло і пластик, а для інкрустації використовують кольорове акрилове скло. Цей вид зовнішньої і інтер’єрної реклами вважається найбільш привабливим, презентабельним і дорогим.

Таблички

Рекламні таблички від «Гудвіл Дизайн Сервіс»

Якісне виготовлення табличок в Києві за доступними цінами пропонує рекламна група «Гудвіл Дизайн Сервіс». Ми спеціалізуємося на виготовленні офісних, фасадних і інформаційних табличок із сучасних матеріалів. На нашому сайті Ви маєте можливість замовити таблички-покажчики, настільні, адресні і пам’ятні таблички за демократичними цінами.

Ми виробляємо таблички з високоміцних і зносостійких матеріалів, тому вони відрізняються довговічністю, стійкістю до агресивних атмосферних впливів і практичністю. Наші таблички відмінно виглядають на фасадах будівель і в офісних приміщеннях, тому вони допоможуть справити позитивне враження на Ваших потенційних і діючих клієнтів. Ми також виконуємо професійний монтаж рекламних конструкцій у відповідності з усіма законодавчими нормами і правилами. З нашими стильними та виразними рекламними табличками Ваш бізнес стане більш успішним.