тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Таблички на основі алюмінієвого композиту

У нас ви зможете замовити:

✔ таблички;

✔ таблички на металі.

Без таблички не зможе обійтися жодна фірма, магазин або організація. Вони можуть розміщуватися як на вулиці, позначаючи вхід і вказуючи години роботи, так і всередині приміщень, на дверях кабінетів, місцях для навігації. Існує неймовірна кількість форм і видів табличок, деякі з них можна назвати витвором мистецтва.

Таблички на композите Таблички на композите

Таблички на композите

Таблички на композиті

Таблички, виготовлені з композитного матеріалу, є більш дешевим аналогом металевих табличок, якщо вони виготовлені якісно, ​​то за зовнішнім виглядом не сильно будуть поступатися дорогим і престижним аналогам з латуні і нержавіючої сталі, ціна яких часом може порівнюватися з повноцінною світловою вивіскою, а виглядають таблички з металу презентабельно і елітно.

Композит – це багатошаровий лист, що має в своєму складі алюмінієві тонкі листи на обох лицьових поверхнях, в центрі прокладка з пластика. Композитний матеріал на заводах випускається вже пофарбований в різні кольори, тому можна підібрати основу для виготовлення своєї таблички відповідно до побажань замовника. Завдяки шаруватій структурі, цей матеріал володіє декоративними властивостями, невеликою вагою, пластичністю і високою міцністю. З широкої палітри кольорів і фактур навіть найвибагливіший замовник зможе вибрати те, що його влаштує. Якщо Ви хочете застосовувати композит як аналог нержавіючої сталі, можна розглянути сріблясту фактуру. Так само, як і нержавіюча сталь, є варіанти матового срібла, шліфованого срібла і дзеркального срібла, з напиленням нітрид титану. Як на заміну латуні, підходять фактури матового золота, шліфованого або дзеркального золота.

Таблички на композите Таблички на композите Таблички на композите

Виготовлення табличок з композиту

Зображення на нього наноситься декількома способами. Один з найбільш
Таблички на композитепоширених – аплікація кольоровими плівками, що самоклеяться. Ці плівки зберігають свої властивості багато років навіть в умовах нестійкої і змінної погоди. При необхідності зображення, виготовлене з них на табличці, можна змінити на нове. Але найкрасивіший, презентабельний і якісний вид табличок з композиту – нанесення на них об’ємного зображення з кольорових акрилів. Композит можна гравірувати, отримуючи чітке зображення чорного кольору.

Кріплення табличок з композиту здійснюється різними способами. Один з найпоширеніших – кріплення на потужний двосторонній скотч, застосовуваний в авіабудуванні, до необхідної поверхні. Дуже часто застосовуються декоративні дистанційні власники, які також можуть стати елементом декору. Завдяки невеликій вазі композиту, ви можете не переживати чи витримає її кріплення вивіски.

Наша компанія має великий досвід у виготовленні офісних, вуличних табличок з різноманітних матеріалів. Якщо Ви хочете замовити виготовлення офісної або вуличної таблички з композиту з об’ємними елементами, Ви завжди можете звернутися в нашу компанію. Досвідчені фахівці допоможуть Вам у розробці дизайну, підборі матеріалу і точно розрахують вартість.