тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Світловий короб, виготовлення

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Цікавить виготовлення світлового короба, і Ви хочете для своєї компанії замовити виріб високої якості? Ми займаємося зовнішньою рекламою досить давно і у нас лайтбокси для різних закладів завжди користувалися величезним попитом. З кожним клієнтом працює наша команда індивідуально і ми можемо запропонувати для просування Вашого бізнесу шляхом зовнішньої реклами оптимальні рішення.

Світловий короб, виготовлення ми можемо виконати якого, правильним рішенням буде для кафе, аптек і нічних закладів. Наші лайтбокси респектабельно над порогом будь-якого закладу будуть виглядати, вироби видно під різними кутами і в будь-який час доби. Зробіть вибір на користь виготовлення світлового короба і Ви до свого закладу зможете залучити нових клієнтів. Догляду за собою лайтбокси вимагають мінімального і електроенергії споживають незначну кількість. Вони можуть працювати тривалий період і їх експлуатація повністю безпечна. Виготовлення світлового короба ми готові виконати оперативно, попередньо обговоривши з Вами всі тонкощі важливої ​​роботи. Подбайте про те, щоб «обличчя» Вашої компанії було виготовлено якісно і сумлінно, довіривши роботу відповідальної компанії. Ми з ентузіазмом підходимо до всіх процесів виготовлення лайтбоксів і тому у нас завжди результати робіт чудові.

Необхідний для закладу світловий короб? Виготовлення його можна доручити нам в будь-який час, розцінки помірні в компанії.

Проконсультуватися з питань виготовлення короба світлового Ви можете з нами за контактним телефоном. Про результати виконаних нами робіт замовники завжди тільки позитивні відгуки залишають. Ми повністю впевнені, що лайтбокс нашого виробництва буде відмінно виконувати свою функцію і для Вашого закладу.